olumpiakos759 2 Νοεμβρίου 2011 Author #26 Share 2 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα στην παρεα!!καπου διαβασα οτι μπορω να τα ταιζω και γαριδα ισχυει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 3 Νοεμβρίου 2011 Author #27 Share 3 Νοεμβρίου 2011 ???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Νοεμβρίου 2011 #28 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Μπορεις να ταισεις και γαριδα αν θελεις.Πολυ ελαφρα βρασμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Νοεμβρίου 2011 #29 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Μπορείς επίσης να φτιάξεις την δική σου τροφή με κύριο συστατικό την γαρίδα (Shrimp mix) ή να ταίζεις κατεψυγμένη mysis μια φορά την εβδομάδα σαν συμπλήρωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Νοεμβρίου 2011 #30 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Μπορείς επίσης να φτιάξεις την δική σου τροφή με κύριο συστατικό την γαρίδα (Shrimp mix) ή να ταίζεις κατεψυγμένη mysis μια φορά την εβδομάδα σαν συμπλήρωμα. Mysis μπορει να δινει και περισσοτερο απο μια φορα την εβδομαδα.Δεν θα δημιουργησει προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Νοεμβρίου 2011 #31 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Mysis μπορει να δινει και περισσοτερο απο μια φορα την εβδομαδα.Δεν θα δημιουργησει προβλημα. Δεν θα διαφωνήσω Στράτο, απλά είμαι της άποψης να ξεκινάμε με την ελάχιστη ποσότητα και σιγά σιγά να βρίσκουμε την ρουτίνα μας και την ποσότητα που αντέχουν, ενυδρείο και ψάρια, από την κατεψυγμένη τροφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Νοεμβρίου 2011 #32 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Κωστη,καλο ξεπαγωμα,πλυσιμο λιγο στο σουρωτιρακι και μπλουμ.Εννοειται πως τις ρουτινες ταισματος πρεπει να τις εφαρμοσει ο ιδιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 3 Νοεμβρίου 2011 #33 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Μπορεις να ταισεις και γαριδα αν θελεις.Πολυ ελαφρα βρασμενη. Δεν θα εμπαινα στον κοπο για βρασιμο Στρατο. Δεν θα διαφωνήσω Στράτο, απλά είμαι της άποψης να ξεκινάμε με την ελάχιστη ποσότητα και σιγά σιγά να βρίσκουμε την ρουτίνα μας και την ποσότητα που αντέχουν, ενυδρείο και ψάρια, από την κατεψυγμένη τροφή. Και εγω με ενα ταισμα θα ξεκιναγα.Τα υπολοιπα θα ειναι συναρτηση της ρουτινας του φιλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Νοεμβρίου 2011 #34 Share 4 Νοεμβρίου 2011 (edited) Οταν λεω βρασιμο Δημητρη,εννοω ισα να ξεπαγωσει.Καλο κανεις,κακο δεν κανεις. Έγινε επεξεργασία 4 Νοεμβρίου 2011 - ΣΤΡΑΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Νοεμβρίου 2011 #35 Share 4 Νοεμβρίου 2011 Δεν θα διαφωνήσω Στράτο, απλά είμαι της άποψης να ξεκινάμε με την ελάχιστη ποσότητα και σιγά σιγά να βρίσκουμε την ρουτίνα μας και την ποσότητα που αντέχουν, ενυδρείο και ψάρια, από την κατεψυγμένη τροφή. Εγω δεν μιλησα Κωστη για ποσοτητα αλλα για συχνοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 4 Νοεμβρίου 2011 Author #36 Share 4 Νοεμβρίου 2011 καλημερα αυτο ενοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος