olumpiakos759 28 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 28 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα εχο 3 sumbu σε ενυδρειο 80 λιτρων με τι αλλο μπορο να τα συνδιασω γιατι μου φενεται πολυ αδειο????κ θελω κ τιποτα αλλο μεσα οποιως μπορει ας βοηθησει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 28 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 28 Οκτωβρίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115&st=0&p=550987entry550987 :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Δεν θα εβαζα τιποτα αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 28 Οκτωβρίου 2011 Author #4 Share 28 Οκτωβρίου 2011 μου φενετε η μαλλον δεν μου φενετε ειναι πολυ αδειο κ επειδη δεν θελω να τα αποχορηστο αυτα τα ψαρακια δεν μπαονει τπτ αλλο;αλλα 3 τουλαχιστον σε καπιο αλλο ειδος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Ακομα και σε μεγαλυτερα απο το δικο σου ενυδρεια,παρα το μικρο τους μεγεθος,αποδειχτηκαν αρκετα επιθετικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 28 Οκτωβρίου 2011 Author #6 Share 28 Οκτωβρίου 2011 N.Multifaciatus αν εβαζα τετοια ποσα θα μου ελεγες να βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 28 Οκτωβρίου 2011 Author #7 Share 28 Οκτωβρίου 2011 αν εβαζα τετοια ποσα θα μου ελεγες να βαλω? lamprologus ca lipterus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 28 Οκτωβρίου 2011 N.Multifaciatus αν εβαζα τετοια ποσα θα μου ελεγες να βαλω? Ενα χαρεμακι.Ενα αρσενικο και τρια θυληκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 28 Οκτωβρίου 2011 Author #9 Share 28 Οκτωβρίου 2011 λαθος εχω κανει απο lambrologus calipterus ποσα μου προτεινης να βαλω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2011 #10 Share 28 Οκτωβρίου 2011 (edited) λαθος εχω κανει απο lambrologus calipterus ποσα μου προτεινης να βαλω; Δεν θα εβαζα σε αυτα τα λιτρα.Θα προτιμουσα τα multi Έγινε επεξεργασία 28 Οκτωβρίου 2011 - ΣΤΡΑΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 28 Οκτωβρίου 2011 Author #11 Share 28 Οκτωβρίου 2011 καταρχην σε ευχαριστο πολυ για το ενδοαφερον σου!!!αφου διαβασα οτι μπαινουμε σε 80 λιτρα εδω στο φορουμ τα αλλα δεν μου αρεσουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 28 Οκτωβρίου 2011 #12 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Μεγαλύερο προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να τα βρείς..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2011 #13 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Προσωπικα εγω δεν θα τα εβαζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 28 Οκτωβρίου 2011 Author #14 Share 28 Οκτωβρίου 2011 πω ειναι δυσκολα ε;εχει ασχολήθει παλι κανεις με αυτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2011 #15 Share 28 Οκτωβρίου 2011 πω ειναι δυσκολα ε;εχει ασχολήθει παλι κανεις με αυτα; Ο λογος που στο λεω ειναι πως θεωρω οτι θα δω πολυ καλυτερες συμπεριφορες σε αυτο το ενυδρειο απο τα multi Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 28 Οκτωβρίου 2011 Author #16 Share 28 Οκτωβρίου 2011 τα multi θελουνε πολλα κελυφη σαλιγκαριων κ επειδη τα sumbu ππυ εχω ειδη ουτε καν που πανε καθονται στης πετρες βεβαοα θα αφησω καποια μεσα!δεν θελω να το ξαναγεμισο με κελύφη ενας λογος ειναι αυτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 28 Οκτωβρίου 2011 Author #17 Share 28 Οκτωβρίου 2011 τελικα στρατο θα βαλω multi εχεις δικιο δεν πιστευω να εχω προβληματα με τα sumbu την ιδια τροφη θα τα ταιζω;κ μια ακομα ερωτηση θα κανω set up η οποια θα διαρκεση καμια ωρα πιστευω θελω να το αδειασω ολο να το πλυνο να βαλω καινουργιο χαλικη πετρες κατι anoubies που εχω παρει τα κελυφη λοιπον το φιλτρο που να το βαλω να μην το χαλασω δλδ ειναι στρωμενο ετοιμο τρεχει γυρω στους 8 μηνες ειναι εσωτερικο με σφουγκαρακια της juwel το ειχε το ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 28 Οκτωβρίου 2011 #18 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Οι κάλβοι είναι θηρευτές και από τους πιο ικανούς της λίμνης . Πολύ φοβάμαι ότι θα κάνουν Πάσχα με τα μωρά των multies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 28 Οκτωβρίου 2011 #19 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Οι κάλβοι είναι θηρευτές και από τους πιο ικανούς της λίμνης . Πολύ φοβάμαι ότι θα κάνουν Πάσχα με τα μωρά των multies. Σιγουρο ειναι Κωστα,το λεω απο εμπειρια....Μαλιστα οπως εχω αναφερει και παλαιοτερα,εφθασαν πολυ κοντα στην επιφανεια του νερου(ριο 300) και κυνηγαγαν μωρα απο κυπριχρωμις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2011 #20 Share 28 Οκτωβρίου 2011 τελικα στρατο θα βαλω multi εχεις δικιο δεν πιστευω να εχω προβληματα με τα sumbu την ιδια τροφη θα τα ταιζω;κ μια ακομα ερωτηση θα κανω set up η οποια θα διαρκεση καμια ωρα πιστευω θελω να το αδειασω ολο να το πλυνο να βαλω καινουργιο χαλικη πετρες κατι anoubies που εχω παρει τα κελυφη λοιπον το φιλτρο που να το βαλω να μην το χαλασω δλδ ειναι στρωμενο ετοιμο τρεχει γυρω στους 8 μηνες ειναι εσωτερικο με σφουγκαρακια της juwel το ειχε το ενυδρειο! Μονο multi η μονο sumbu. Σου ειπα στην πρωτη απαντηση μου πως με τα sumbu δεν θα εβαζα τιποτα αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2011 #21 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Δεν θα εβαζα τιποτα αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 29 Οκτωβρίου 2011 #22 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Γνώμη μου είναι ότι η λίμνη Τανκανίκα, σε ενυδρεία μικρότερα των 200-300 λίτρων, δεν έχει να προσφέρει είδη που "γεμίζουν" ένα ενυδρείο με τη κίνηση τους. Πρόκειται κυρίως για ψάρια κυριαρχικά, τα οποία διεκδικούν μια περιοχή και παραμένουν εκεί κοντά. Έχει όμως είδη με απίστευτα ενδιαφέρουσα συμπεριφορά, που αξίζουν να τους αφιερώσεις ένα species ενυδρείο για να τα μελετήσεις. Οπότε στην θέση σου εγώ θα έβαζα άλλα 3 sumbu και θα προσπαθούσα να βγάλω καποιο ζευγάρι για να τα αναπαραγάγω. Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό και θες ένα ενυδρείο με κίνηση να το χαζεύεις, μπορείς να αλλάξεις βιότοπο, στήσιμο και ψάρια και να κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό που θα το χαίρεσαι πραγματικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 29 Οκτωβρίου 2011 Author #23 Share 29 Οκτωβρίου 2011 σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερων σας ολους θα δω τι θα κανω προς το παρων θα αφησω αυτα τα τρια μεσα κ ισως αργοτερα παρω κ αλλα τρια που λεει κ ο φιλος κωστης!καποιος να μου πει αν μπορει τι να κανω με το φιλτρο για να μην χασει την βιολογια του που ειδη τρεχει 7 μηνες κ θελω να κανω ενα set up που θα διαρκησει κανα 2 ωρο πιστευω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 30 Οκτωβρίου 2011 Author #24 Share 30 Οκτωβρίου 2011 μια ερωτηση απο ψαρια που τρωνε την αλγη κ κανενα ψαρι βυθου που τρωνε οτι απομενει μπορω να βαλω κατι αν ξερει καποιος ας απαντησει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Οκτωβρίου 2011 #25 Share 30 Οκτωβρίου 2011 Οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος