ARIMPOU 27 Νοεμβρίου 2006 #1 Share 27 Νοεμβρίου 2006 Καλησπερα Μηπως γνωριζει κανεις που βρισκεται το AQUA PET στα βριλησσια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 27 Νοεμβρίου 2006 #2 Share 27 Νοεμβρίου 2006 (edited) : AQUA PET Βριλησσια Διεύθυνση :: Λεωφ. Πεντέλης 134 Τηλέφωνα :: 8040699 Έγινε επεξεργασία 27 Νοεμβρίου 2006 - ioannis1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIMPOU 1 Δεκεμβρίου 2006 Author #3 Share 1 Δεκεμβρίου 2006 Επανερχομαι στο θεμα γιατι δυστυχως δεν μπορω να το βρω το συγκεκριμενο μαγαζι!!!!! εχει παει κανεις εκει?????? Που ακριβως ειναι σε πιο υψος της Λεωφ, Πεντελης????? Αν ξερει κανεις να με διαφωτισει γιατι εχω ανεβωκατεβει δυο φορες την λεωφορο και δεν βρηκα τιποτα και πηρα και τηλ. και το σηκωσε ενας παππους που δεν γνωριζε απολυτως τιποτα εχω βρει δυο μαγαζια με Pets αλλα AQUA PET ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maru !! 1 Δεκεμβρίου 2006 #4 Share 1 Δεκεμβρίου 2006 ειναι απεναντι απ τα mac donalt!!!οπως κατεβαινεις προς το σισμανογλειο στο δεξι σου χερι ειναι το μαγαζι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIMPOU 1 Δεκεμβρίου 2006 Author #5 Share 1 Δεκεμβρίου 2006 οκ ευχαριστω Ξερω που λες απλα περιμενα ενα πιο εξειδικευμενο μαγαζι σε "aqua" και οχι και οχι ενα pet shop γενικα Λογω του ονοματος... (αν και αυτο δε νομιζω να ονομαζεται ετσι!!!!!!!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas2000gr 6 Δεκεμβρίου 2006 #6 Share 6 Δεκεμβρίου 2006 οκ ευχαριστω Ξερω που λες απλα περιμενα ενα πιο εξειδικευμενο μαγαζι σε "aqua" και οχι και οχι ενα pet shop γενικα Λογω του ονοματος... (αν και αυτο δε νομιζω να ονομαζεται ετσι!!!!!!!!!!) To συγκεκριμένο δεν νομίζω πως είναι aqua pet αλλά λέγεται Makis zoo λόγω του ιδιοκτήτη. Πάντως έχει αρκετά ενυδρεία στο υπόγειο γλυκού και θαλασσινού νερού όπως και εξοπλισμό. Τώρα το aqua Pet δεν το έχω δει ποτέ στην Λεωφ. Πεντέλης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος