piranha3 27 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 27 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα .. αποφασησα να βαλω μια αντλια κυκλοφοριας στο πιρανχοενυδρειο μου ..για να δω αντιδρασεις !!!πιστευα οτι θα τους αρεσει ...αλλα τιποτα..ηταν τρομοκρατιμενα παρα ενθουσιασμενα...και ανακατονε και τις βρωμιες απο τον πατω και τα εκανε χαλια!!! μαλλον δεν τους αρεσει η θελουν λιγο χρονο προσαρμογης? η αντλια ειναι 3000λιτρα την ωρα..αρκετα δυνατη αλλα δεν ειχε μικροτερης ισχυς Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 27 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 27 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασε να την στρέψεις προς το τζάμι με κλίση αμβλίας γωνίας ώστε να σπάει το ρεύμα του νερού και να διασπάται. Αν δεις βελτίωση, ok, αλλιώς αν παραμείνουν φοβισμένα μάλον πρέπει να την βγάλεις ή να την αντικαταστήσεις με μικρότερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranha3 27 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 27 Οκτωβρίου 2011 το εκανα αλλα δεν εχει αποτελεσμα!!!!πιο μικρης ισχυς δεν βρικα~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 27 Οκτωβρίου 2011 Ψαλιδισε τα φτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 28 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 28 Οκτωβρίου 2011 βαλτην να χτυπαει προς την επιφανια αν κ δεν πιστευω οτι χρειαζεται περισσοτερη κυκλοφορια τα πιρανχα σου. τα περισσοτερα ποταμια στα οποια ζουν εχουν σχεδον στασιμα νερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 28 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Και εγω οταν την εβαλα στις πρωτες μερες ολα τα ψαρια μου (Αφρικανες)ειχαν μαζευτει σε ενα σημειο του ενυδρειου και δεν την πλησιαζαν,αλλα τωρα πανε και καθρεφτιζονται.Δεν ξερω αν ειναι καλο για τα ψαρακια σου,γιατι ο Ατωνης που ξερει σου λεει οτι δεν κανει,αλλα ειδα μεγαλη διαφορα στην καθαριοτητα του βυθου,εκτος την πρωτη μερα που μου το εκανε χαλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 28 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Ψαλιδισε τα φτερα Σπυρο την φτερωτη η το πλαστικο περιβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniac 28 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Το ψαλιδισμα της φτερωτης σιγουρα θα αλλαξει την γεωμετρια της και την κατανομη βαρους της οποτε ειναι πολυ πιθανον να εχεις θορυβο η και ζημια αναλογα την κατασκευη της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Σπυρο την φτερωτη η το πλαστικο περιβλημα? Τη φτερωτη φυσικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranha3 28 Οκτωβρίου 2011 Author #10 Share 28 Οκτωβρίου 2011 βαλτην να χτυπαει προς την επιφανια αν κ δεν πιστευω οτι χρειαζεται περισσοτερη κυκλοφορια τα πιρανχα σου. τα περισσοτερα ποταμια στα οποια ζουν εχουν σχεδον στασιμα νερα. αμα την βαλω λες να τα ενοχλει? θα τους αρεσει η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 29 Οκτωβρίου 2011 #11 Share 29 Οκτωβρίου 2011 γενικα δεν νομιζω οτι χρειαζεται, εκτος κ αν εχεις σημεια στο βυθο που λογο μικρης φιλτρανσης εχουν ακαθαρσιες. στην αρχη επειδη ειναι μικρα τα ψαρια μπορει να τα στρεσαρει εφοσων ειναι κ τοσο δυνατη, εγω προσωπικα δεν θα την εβαζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος