alcapone 26 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 26 Οκτωβρίου 2011 γεια χαρα συνχομπιστες...λοιπον το θεμα μου ειναι το εξεις...εχω ενα 40 λιτρο ενυδρειακι...και επειδει ο μεγαλος μου καημος ειναι η αφρικη..θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο ειδος που να μπορει να ζησει σε τοσο μικρο ενυδρειο......εαν φυσικα υπαρχει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κώστας φ 26 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 26 Οκτωβρίου 2011 γραψε μας διαστασεις ενυδρειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 26 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Αφου μας δώσεις διαστάσεις ενυδρειου το συζηταμε για κάποια κοχυλόψαρα! Πάντως μου φαινεται λίγο δύσκολο....δυστυχώς παραείναι λίγα τα λίτρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 26 Οκτωβρίου 2011 Author #4 Share 26 Οκτωβρίου 2011 45x30x29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Οπως ειπε και ο Κωστας ειναι λιγα τα λιτρα , εαν ειμουν στη θεση σου δεν ξερω εαν θα δοκιμαζα να βαλω κατι απο Αφρικη σε αυτα τα λιτρα . Ασε που αλλη επιλογη εκτος απο κοχυλοψαρα δεν νομιζω να υπαρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 26 Οκτωβρίου 2011 Author #6 Share 26 Οκτωβρίου 2011 (edited) σκευτομουν για κατι τετοιο για παραδειγμα..... Νeolamprologus occelatus η «Lamprologus» multifasciatus Έγινε επεξεργασία 26 Οκτωβρίου 2011 - alcapone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 26 Οκτωβρίου 2011 σκευτομουν για κατι τετοι για παραδειγμα..... Νeolamprologus occelatus Θα το δοκιμαζα σε λιγο μεγαλυτερο ενυδρειο .... Σιγα σιγα θα μεγαλωνε η αποικια χωρις καποιο ιδιαιτερο προβλημα . Ας μιλησουν οι εμπειροτεροι σε θεματα Αφρικης εαν θα μπορουσες να το δοκιμαζες στα λιτρα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 26 Οκτωβρίου 2011 Author #8 Share 26 Οκτωβρίου 2011 μετα απο πολες ωρες διαβασμα κατεληξα οτι το μονο ειδος που μπορω να βαλω συμφωνα με τα λεγομενα στο προφιλ τους ειναι Lamprologus» multifasciatus...απλα δεν ξερω εαν μπορω να τα βρω τοσο ευκολα..εαν τα εχει καποιος η τα ειχε στο παρεθλον ας μου πει 2-3 πραγματακια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 27 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 27 Οκτωβρίου 2011 Δεν νομίζω οτι τα multifasciatus είναι οτι καλύτερο μπορεις να βάλεις στο ενυδρειο αυτό και ο λόγος είναι οτι τα συγκεκριμένα ψαρια τα βαζουμε ως χαρεμι στο ενυδρειο. Θα προτιμουσα να πηγαινες σε κάποια κοχυλόψαρα που μπάινουν σαν ζευγάρια! Συμφωνα με τον Konings ιδανικά για πολύ μικρά ενυδρεια ειναι τα Lamprologus Signatus Απο την άλλη όμως χομπίστες εχουν αναφέρει πως ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα σε ενυδρεια 50+ λιτρων...... Η δική μου αποψη είναι πως άν τα βρεις μικρά και βαλεις ενα ζευγαρακι στο ενυδρειο σου, θα το χαρείς για κάποιο διαστημα....θα πάρεις και γεννες!Απο ενα σημειο και μετα όμως που θα μεγαλώσει σε ηλικια και σε μέγεθος το ζευγαρι θα υπάρξει πρόβλημα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 27 Οκτωβρίου 2011 #10 Share 27 Οκτωβρίου 2011 (edited) θα μπορούσες να βάλεις neolamprologus brevis http://www.tsamisaqu...us%20brevis.htm Έγινε επεξεργασία 27 Οκτωβρίου 2011 - bbetta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Οκτωβρίου 2011 #11 Share 27 Οκτωβρίου 2011 θα μπορούσες να βάλεις neolamprologus brevis http://www.tsamisaqu...us%20brevis.htm Με την καμια ομως!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 28 Οκτωβρίου 2011 Author #12 Share 28 Οκτωβρίου 2011 (edited) Δεν νομίζω οτι τα multifasciatus είναι οτι καλύτερο μπορεις να βάλεις στο ενυδρειο αυτό και ο λόγος είναι οτι τα συγκεκριμένα ψαρια τα βαζουμε ως χαρεμι στο ενυδρειο. Θα προτιμουσα να πηγαινες σε κάποια κοχυλόψαρα που μπάινουν σαν ζευγάρια! Συμφωνα με τον Konings ιδανικά για πολύ μικρά ενυδρεια ειναι τα Lamprologus Signatus Απο την άλλη όμως χομπίστες εχουν αναφέρει πως ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα σε ενυδρεια 50+ λιτρων...... Η δική μου αποψη είναι πως άν τα βρεις μικρά και βαλεις ενα ζευγαρακι στο ενυδρειο σου, θα το χαρείς για κάποιο διαστημα....θα πάρεις και γεννες!Απο ενα σημειο και μετα όμως που θα μεγαλώσει σε ηλικια και σε μέγεθος το ζευγαρι θα υπάρξει πρόβλημα..... κοιταξτε τα ψαρακια θα μεινουν περιπου για ενα χρονο σε αυτο το ενυδρειο..μεχρι να καταφερω να παρω μεγαλυτερο...απλα οπως βλεπετε και εσεις τα πραγματα εχουν πλεον σφιξει και οταν περημενεις και ενα παιδι ειναι πολυ δυσκολο να μπεις σε περετερω εξοδα.... Έγινε επεξεργασία 28 Οκτωβρίου 2011 - alcapone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2011 #13 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Προκειμενου να μην πας σε ημιμετρα,ριξε μια ματια στις αγγελιες του φορουμ.Αξιζει τον κοπο.Πιστεψε με,ξερω πολυ καλα απο τα ζορια που λες................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος