kalmichalis 26 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Σημερα χρησιμοποιησα πρωτη φορα την αντιστρωση οσμωση....το tdsmeter μου μετρησε 3 στο νερο απο ΑΟ, στη βρυση 150. το phmeter μου ομως και στο νερο βρυσης και στο νερο ΑΟ μου δειχνει σταθερα 8,4... ειναι λογικο??? και τελος θα ηθελνα να ρωτησω αν ξερει κανεις πως χρησιμοποιω τα τεστ GH/KH της ΑΡΙ διοτι δεν μπορω να καταλαβω την αλλαγη του χρωματος.... ευχαριστω εκ των προτερων..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 29 Οκτωβρίου 2011 στα συγκεκριμενα τεστ μετρας τις σταγονες.εαν για παραδειγμα στο κεχα απο μπλε γινεται κιτρινο μετα απο 10 σταγονες,τοτε εχεις 10 κεχα κλπ..... το πεχαμετρο σου ισως δειχνει λαθος,ισως θελει καλιμπραρισμα,ισως κανεις κατι αλλο λαθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 29 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Βρήκα λύση έχω κεχα 6 και gh 8.... Απο ιχνοστοιχεια σε φυτεμενο με σκαλαρια που έχω τι να προσθέσω καμία καλή επιλογη έχουμε έχω ακούσει για το power4.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος