kkerimis 26 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας παιδια. Εχω ενα ενυδρειο 150χ50χ50 οπου καθαρο βγαινει περιπου 375λ. Θα βαλω backround την πλατη αμαζονιου της juwel (αυτη με τον κορμο), 5-6 ποντους χαλικι μαυρο βασαλτη και κανεναν κορμο. Ποσα λιτρα περιπου μενουν καθαρα στο ενυδρειο; Θα με καλυψει ενα φιλτρο sun sun 1400λ/ωρα η να εβαζα 2 φιλτρα...; Σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 26 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας παιδια. Εχω ενα ενυδρειο 150χ50χ50 οπου καθαρο βγαινει περιπου 375λ. Θα βαλω backround την πλατη αμαζονιου της juwel (αυτη με τον κορμο), 5-6 ποντους χαλικι μαυρο βασαλτη και κανεναν κορμο. Ποσα λιτρα περιπου μενουν καθαρα στο ενυδρειο; Θα με καλυψει ενα φιλτρο sun sun 1400λ/ωρα η να εβαζα 2 φιλτρα...; Σας ευχαριστω Αν το BG είναι 5 πόντους έχει 150Χ50Χ5/1000=37,5 λίτρα Ομοίως για το χαλίκι άλλα τόσα, άρα παίζεις γύρω στα 300 καθαρά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Δεν θα σε καλυψει το φιλτρο που λες. Προτιμησε δυο φιλτρα και αν μπορεις απο καποια αλλη-αξιοπιστη εταιρεια γιατι οπως και να το κανεις ο κινεζος ειναι κινεζος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 26 Οκτωβρίου 2011 καλημερα.εγω θα προτεινα την σιγουρια 2 φιλτρων και σιγουρα οχι κινεζικων για το θεμα αξιοπιστιας περισσοτερο. προσωπικα παντως και ασχετως του ακουασκειπινγκ δεν θα εβαζα την πλατη καθως θα μου μειωνε τα λιτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 26 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Δεν θα σε καλυψει το φιλτρο που λες. Προτιμησε δυο φιλτρα και αν μπορεις απο καποια αλλη-αξιοπιστη εταιρεια γιατι οπως και να το κανεις ο κινεζος ειναι κινεζος... Μια χαρά είναι ο κινέζος Γιώργο!Δεν έχει ακουστεί τίποτα γι αυτόν.Έιχα 4 σε λειτουργεία και τώρα έχω δύο.Απλά σίγουρα θέλει περισσότερη φίλτρανση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkerimis 26 Οκτωβρίου 2011 Author #6 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Παιδια το φιλτρο το ειχα παρει πριν 1 χρονο περιπου και ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για αυτο . Εχω και στην καβαντζα ενα jbl cristal profi 500. Οποτε λετε να μπουν και τα 2...; Δεν θα με καλυπτει το ενα...; Ενα οσκαρ θα βαλω μεσα και ενα πλακοστομο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 26 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 26 Οκτωβρίου 2011 (edited) Γεια σας παιδια. Εχω ενα ενυδρειο 150χ50χ50 οπου καθαρο βγαινει περιπου 375λ. Θα βαλω backround την πλατη αμαζονιου της juwel (αυτη με τον κορμο), 5-6 ποντους χαλικι μαυρο βασαλτη και κανεναν κορμο. Ποσα λιτρα περιπου μενουν καθαρα στο ενυδρειο; Θα με καλυψει ενα φιλτρο sun sun 1400λ/ωρα η να εβαζα 2 φιλτρα...; Σας ευχαριστω Τι ψάρια θα βάλεις και πόσα ; Φίλτρανση έχει πολυ μεγάλη σχέση με την ιχθυοφόρτιση που έχουμε στο ενυδρείο και με το μέγεθος των ψαριών για να δούμε και το είδος των υλικων που θα χρειαστούμε . Έγινε επεξεργασία 26 Οκτωβρίου 2011 - ΣΤΑΜΑΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonismag1988 26 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 26 Οκτωβρίου 2011 εγω θα σου ελεγα να παρεις καλυτερα φιλτρα οχι λογω αποδοσησ αλλα λογω ασφαλειας πιο ευκολα ανταλλακτικα λιγοτερη καταναλωση ρευματος καλυτερα να εχεις περισσοτερα φιλτρα ωστε να κανεις καλυτερη βιολογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 26 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω πως το sun sun για αρχή είναι οκ. Το jbl μόνο δεν φτάνει αλλά αν δεις πως θες εξτρά φίλτρανση θα σου κάνει (τα jbl τα ξέρω και είναι πολύ καλά). το sun sun το έχεις ή θα το αγοράσεις; αν όχι καποιοσ έδινε σε πολύ καλή τιμή και κοντά στα λεφτά του sun sun ένα eheim 2075 στις αγγελίες. Πάντως σαν σύστημα είσαι καλά για ένα oscar και έναν γάτο. το sun sun έχει δυο μειονεκτήματα 1ον πολλά βατ για τα λίτρα του σε σχέση με τον γερμανό και 2ον δεν έχει εγγύηση άρα άμα χαλάσει αγοράζεις άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Οκτωβρίου 2011 #10 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Μια χαρά είναι ο κινέζος Γιώργο!Δεν έχει ακουστεί τίποτα γι αυτόν.Έιχα 4 σε λειτουργεία και τώρα έχω δύο.Απλά σίγουρα θέλει περισσότερη φίλτρανση! προσωπικα δεν τα παω καλα με τα κινεζικα....σκεψου μονο την καταναλωση σε βατ που εχουν τα κινεζικα σε σχεση με καποιο αλλο φιλτρο,κατα καιρους εχουν ακουστει παραπονα και για θορυβο που βγαζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 26 Οκτωβρίου 2011 #11 Share 26 Οκτωβρίου 2011 προσωπικα δεν τα παω καλα με τα κινεζικα.... σκεψου μονο την καταναλωση σε βατ που εχουν τα κινεζικα σε σχεση με καποιο αλλο φιλτρο,κατα καιρους εχουν ακουστει παραπονα και για θορυβο που βγαζουν Κοίτα η αλήθεια είναι ότι αυτό με τα 1400 λίτρα έχει δυσανάλωγη κατανάλωση σε σχέση με τα λίτρα που γυρνάει!Τα 1000λιτρα έχουν κατανάλωση 18βατ και κοστίζουν 45 ευρώ!Έχουν ικανοποιητικό όγκο για υλικά και σε πληρφορώ ότι είναι τελείως αθόρυβα! Στο δικό μου αντικατέστησα 2 Κινέζους με ένα 2080! Η φίλτρανση είναι καλύτερη, φυσικά βοηθάει και το νέο στήσιμο, έριξα τα βατ μου στα μισά γυρνώντας τα ίδια λίτρα αλλά η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια και τέλος το 2080 είναι ποιο θορυβώδες από τα 2 κινέζικα μαζί που πραγματικά έπρεπε να κολήσεις το αυτί σου πάνω για να τα ακούσεις!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 26 Οκτωβρίου 2011 #12 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Στο δικό μου αντικατέστησα 2 Κινέζους με ένα 2080! Η φίλτρανση είναι καλύτερη, φυσικά βοηθάει και το νέο στήσιμο, έριξα τα βατ μου στα μισά γυρνώντας τα ίδια λίτρα αλλά η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια και τέλος το 2080 είναι ποιο θορυβώδες από τα 2 κινέζικα μαζί που πραγματικά έπρεπε να κολήσεις το αυτί σου πάνω για να τα ακούσεις!!!!!!!!! Δεν φαντάζομαι να πιστεύεις ότι ο "Κινέζος" σπρώχνει όσα λίτρα λέει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 31 Οκτωβρίου 2011 #13 Share 31 Οκτωβρίου 2011 Δεν φαντάζομαι να πιστεύεις ότι ο "Κινέζος" σπρώχνει όσα λίτρα λέει... Δεν φαντάζομαι να πιστεύεις ότι υπάρχει φίλτρο που να σπρώχνει όσα λίτρα λέει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Οκτωβρίου 2011 #14 Share 31 Οκτωβρίου 2011 Δεν φαντάζομαι να πιστεύεις ότι υπάρχει φίλτρο που να σπρώχνει όσα λίτρα λέει... Mιλαμε παντα κατα προσεγγιση.Και οπως και ναχει,μαλλον και εκει πεφτουν πιο εξω οι κινεζοι.Αλλα το μεγαλο μειον ειναι η καταναλωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος