klitsis 25 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 25 Οκτωβρίου 2011 geia sas eimai neo melos tou forum sas kai prosfata agorasa 4 mikra diskakia.mou aresane ta xromata kia apofasisa na paro 2 pigeon blood kai 2 solid fire apo tis aggelies pou exete.apo foto pou eida ta diskakia htan poly oraia alla den eixa thn dynatothta na ta do dioti o djpanosg13 pou ta eixe htan sthn alexandroupolh.otan parelava tous diskous eixan oraio sxhma alla eixan para poly peppering to opoio den mou to eixe anaferei .telospanton epoikinonisa mazi tou kai tou anaferthka sto gegonos mou apanthse akrivos:::: αυτο βγαινει και φευγει.ειναι απο την μεταφορα και το στρες,με καλες συνθηκες νερου ολα φευγουν,μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα.tha ithela thn gnomh sas pano se auto euxaristo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 25 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 25 Οκτωβρίου 2011 geia sas eimai neo melos tou forum sas kai prosfata agorasa 4 mikra diskakia.mou aresane ta xromata kia apofasisa na paro 2 pigeon blood kai 2 solid fire apo tis aggelies pou exete.apo foto pou eida ta diskakia htan poly oraia alla den eixa thn dynatothta na ta do dioti o djpanosg13 pou ta eixe htan sthn alexandroupolh.otan parelava tous diskous eixan oraio sxhma alla eixan para poly peppering to opoio den mou to eixe anaferei .telospanton epoikinonisa mazi tou kai tou anaferthka sto gegonos mou apanthse akrivos:::: αυτο βγαινει και φευγει.ειναι απο την μεταφορα και το στρες,με καλες συνθηκες νερου ολα φευγουν,μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα.tha ithela thn gnomh sas pano se auto euxaristo Καταρχην Καλως ηρθες Εαν θες γραφε με Ελληνικους χαρακτηρες καθως ειναι στους κανονισμους του φορουμ . το peppering που βγαζουν οι δισκοι που κρατανε απο pigeon και γενικοτερα στα περισσοτερα κοκκινα ψαρια ( δισκους ) μπορει να οφειλεται σε πολλους παραγοντες , ενας απο αυτος ειναι το στρες , αλλος ειναι το φοντο του ενυδρειου ( ανοιχτο - σκουρο ) . Οπως και να εχει εαν ειναι εντοωο πιστευω πως δεν θα καθαρισει ολοκληρο και θα εχει καποια σημαδια πανω του το ψαρι . πχ ενα ψαρι σαν και το παρακατω ... ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να καθαρισει ο κοσμος να γυρισει αναποδα ( γνωμη μου ) κανε λιγο υπομονη , εχε τις συνθηκες του νερου σωστες - σταθερες και ο χρονος θα δειξει εαν θα ''καθαρισει'' το ψαρι . Βαλε καμια φωτο οποτε μπορεσεις να το δουμε για να εχουμε με ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 25 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 25 Οκτωβρίου 2011 +1 στον Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 25 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 25 Οκτωβρίου 2011 Καταρχην Καλως ηρθες Εαν θες γραφε με Ελληνικους χαρακτηρες καθως ειναι στους κανονισμους του φορουμ . το peppering που βγαζουν οι δισκοι που κρατανε απο pigeon και γενικοτερα στα περισσοτερα κοκκινα ψαρια ( δισκους ) μπορει να οφειλεται σε πολλους παραγοντες , ενας απο αυτος ειναι το στρες , αλλος ειναι το φοντο του ενυδρειου ( ανοιχτο - σκουρο ) . Οπως και να εχει εαν ειναι εντοωο πιστευω πως δεν θα καθαρισει ολοκληρο και θα εχει καποια σημαδια πανω του το ψαρι . πχ ενα ψαρι σαν και το παρακατω ... ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να καθαρισει ο κοσμος να γυρισει αναποδα ( γνωμη μου ) κανε λιγο υπομονη , εχε τις συνθηκες του νερου σωστες - σταθερες και ο χρονος θα δειξει εαν θα ''καθαρισει'' το ψαρι . Βαλε καμια φωτο οποτε μπορεσεις να το δουμε για να εχουμε με ιδεα Συμφωνω απολυτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 25 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 25 Οκτωβρίου 2011 (edited) Πιθανον να ειναι οσα προανεφερθηκαν,πιθανως οτι και να κανεις να μην καθαρισει ποτε το ψαρι,γιατι απλα τα κληρονομησε τα σημαδακια.Θυμιζω πως αρκετα χρονια πριν κυκλοφοραγαν και ως ποικιλια ''peper dragon''. ¨) Έγινε επεξεργασία 25 Οκτωβρίου 2011 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 26 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 26 Οκτωβρίου 2011 αν δεν κανω λαθος ολα τα ανοιχτοχρωμα δισκακια ειναι συνηθες να βγαζουν λιγα σημαδακια,,,οσο μεγαλωνουν εξαλειφονται,,,παντως και τα δικα μου μικρα εχουν,,,οποτε μην σε ανυσηχει,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 26 Οκτωβρίου 2011 αν δεν κανω λαθος ολα τα ανοιχτοχρωμα δισκακια ειναι συνηθες να βγαζουν λιγα σημαδακια,,,οσο μεγαλωνουν εξαλειφονται,,,παντως και τα δικα μου μικρα εχουν,,,οποτε μην σε ανυσηχει,,, το δικο μου το μικρο γιατι δεν εχει ? Οπως ειπαμε και ποιο πανω εξαρταται απο πολλους παραγοντες το peppering Εχω ψαρι που οταν ζευγαρωνει γεμιζει !!! μετα απο κανα 2 μερες ειναι στην αρχικη του κατασταση ... Με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω φωτο και στη μια αλλα και στην αλλη φαση του συγκεκριμενου δισκου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 26 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Σε όποιον από τους παραπάνω λόγους κι αν οφείλεται το peppering, δεν αφαιρεί τίποτα από την ομορφιά του ψαριού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Σε όποιον από τους παραπάνω λόγους κι αν οφείλεται το peppering, δεν αφαιρεί τίποτα από την ομορφιά του ψαριού. εν μερη εχεις δικιο !!! Παντως και να μου χαριζαν τα 2 ψαρια που βλεπεις στη φωτο δεν θα τα επερνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 26 Οκτωβρίου 2011 #10 Share 26 Οκτωβρίου 2011 εν μερη εχεις δικιο !!! Παντως και να μου χαριζαν τα 2 ψαρια που βλεπεις στη φωτο δεν θα τα επερνα Δεν θα τα έπαιρνα στην περίπτωση που θα με ενδιέφερε αυστηρά και μόνο το θέμα αναπαραγωγής. (Σε οποιδήποτε άλλη περίπτωση........ μακάρι να σου τα χάριζαν για να μου τα έδινες εμένα Γιώργο.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Οκτωβρίου 2011 #11 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Δεν θα τα έπαιρνα στην περίπτωση που θα με ενδιέφερε αυστηρά και μόνο το θέμα αναπαραγωγής. (Σε οποιδήποτε άλλη περίπτωση........ μακάρι να σου τα χάριζαν για να μου τα έδινες εμένα Γιώργο.) Το λεω δημοσια !!!! Το πρωτο ψαρι που θα βρεθει στα χερια μου και δεν θα μου αρεσει θα στο χαρισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 26 Οκτωβρίου 2011 #12 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Δεκτόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος