Raven 25 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 25 Οκτωβρίου 2011 (edited) Eνδιαφερον βιντεακι απο τον βιοτοπο των Caridina cf. cantonensis. Έγινε επεξεργασία 25 Οκτωβρίου 2011 - Raven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 25 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 25 Οκτωβρίου 2011 Εξαιρετικο το βιντεο!!!! Τα πεσμενα φυλλα απο τι φυτα να ειναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 25 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 25 Οκτωβρίου 2011 Πολύ ωραίο βίντεο! Μπράβο που το μοιράστηκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 25 Οκτωβρίου 2011 Author #4 Share 25 Οκτωβρίου 2011 Εξαιρετικο το βιντεο!!!! Τα πεσμενα φυλλα απο τι φυτα να ειναι??? Ντοπια.....Χα Χα ! το ιδιο σκεφτηκα; κι εγω βλεποντας τα φυλλα ! Aφου σας αρεσε να κι αλλο ενα: http://www.youtube.c...1&v=OILUvKZImeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 25 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 25 Οκτωβρίου 2011 Δεν το περιμενα ετσι! Μεσα σε τετοια νταμαρια και το νερο ειναι τοσο μαλακο,χωρις αλατα;! Επισης περιμενα πιο βαθια τα νερα. Αλλιως το ειχα φανταστει...υπερπαραγωγη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 26 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Καλά έχω αρχίσει να ζηλεύω πολύ τον Lukhaup... όλο κάτι ωραία ταξιδάκια είναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 26 Οκτωβρίου 2011 Author #7 Share 26 Οκτωβρίου 2011 (edited) Καλά έχω αρχίσει να ζηλεύω πολύ τον Lukhaup... όλο κάτι ωραία ταξιδάκια είναι!!! Ζωαρα !!! αν ζουσα σε αλλη χωρα κι εγω αυτη τη δουλεια θα εκανα Έγινε επεξεργασία 26 Οκτωβρίου 2011 - Raven Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 27 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 27 Οκτωβρίου 2011 Πολύ όμορφα video. Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχουν πιστεί όλη ότι ο βιότοπος των γαρίδων είναι φουλ στα φυτά! Μάλλον συμβαίνει το αντίθετο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος