kixlidatos 25 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 25 Οκτωβρίου 2011 Αδελφια Αφρικανοι τα φωτα σας Αυτο το θεμα το ειχα κανει και πριν 1,5 χρονο περιπου,αλλα τωρα δεν το βρησκω,οποτε ξεκινω να σας τα πω απο την αρχη. Τοτε που ειχα τις μπουνες και χαπς μαζι ,ειχα και ενα ζευγαρι Μοορι,τα οποια τσακονοντουσαν μεταξυ τους στωμα στωμα συνεχεια.Το ειχα αναφερει εδω ,αλλα τοτε μου ειπατε οτι επιδη εχει μονο μια θηλυκια,βγαζει πανω της τον θυμο του.Απο τοτε και μεχρι σημερα,αυτη η συμπεριφορα μειωθηκε,αλλα δεν αλλαξε ποτε,παροτι του εβαλα και αλλη θηλυκια.Το χθεσινο ομως ηταν κατι το τρομερο.Τσακωθηκαν πολυ αγρια,και σχεδον του αρσενικου το στωμα σχιστηκε λιγο.Αν δεν ηξερα τα ψαρια μου,θα ελεγα οτι και τα δυο ειναι αρσενικα,αλλα απο τοτε εχουν ζευγαρωσει-μπουκωσει πολλες φορες.Με την αλλη θηλυκια δεν μαλλωνουν ουτε το αρσενικο ,αλλα ουτε και το θηλυκο.Για να σας βοηθησω αν μπορω,μετα απο αυτους τους καβγαδες,εχω παρατηρησει οτι σε 7-10μερες ζευγαρωνουν(οχι παντα). Τι να κανω, Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 25 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 25 Οκτωβρίου 2011 Βασίλη μετά από τσακωμό δεν γίνεται το καλύτερο sex..;;ε τα ψαράκια έχουν πιάσει το νόημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 25 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 25 Οκτωβρίου 2011 Βασίλη μετά από τσακωμό δεν γίνεται το καλύτερο sex..;;ε τα ψαράκια έχουν πιάσει το νόημα... :hysterical: Α ρε Βαγγελη,το μυαλο σου στο κεχρι ,οπως ελεγε η Γιαγια μου. Παντος χθες τα φοβηθηκα,σαν λυσσασμενα εκαναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 25 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 25 Οκτωβρίου 2011 Βασίλη δεν περιγραφεις κατι αγνωστο....αντιθέτως αρκετά ψαρια που εχω διατηρησει απο την Αφρική πριν το ζευγάρωμα εδειχναν εντονη επιθετικότητα αναμεσά τους......Ειναι στο χαρακτήρα τους και την προσωπικότητα τους, δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις κατι! Κάποια στιγμή εχω σκοπό να στησω ενα μεγαλο ενυδρειο species παντα, μονο με cyrtocara moori....για να δούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 25 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 25 Οκτωβρίου 2011 Η συμπεριφορα αυτη ειναι τελειως φυσιολογικη. Μην ξεχνας οτι και στη φυση ζευγαρωνουν με το δυνατοτερο αρσενικο. Αφου τον τεσταρη τοτε τον εγκρινει για ζευγαρωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 8 Μαρτίου 2012 Author #6 Share 8 Μαρτίου 2012 Αδελφια Αφρικανοι,τελικα λυθηκε το μυστηριο.Μετα απο 2,5 χρονια που τον εχω και μου πλακωνε στο ξυλο την γυναικα του ,αυτος ο βαραβατος αντρακλας .δεν ειναι αντρακλας αλλα μια κουκλαρα.Τον/την ειδα να πριζετε η κοιλια της και να βγαζει αυτην την ασπρη βλενα στο παπι της.Εκατσε σε μια γωνια και προσπαθουσε να γεννησει τα αυγα της.Ηταν ντχτα και δεν ειδα αυγα.Και εγω εφερα εναν Αθηναιο για να μπει σε ταξη το χαρεμι. Το ερωτημα μου ειναι οτι πως μπορει να αντεχει η θηλυκια 2,5 χρονια να μην γεννα?Η αλλες δυο αρεα μεν γεννουσανε δε. Γιατι εχω και τα βενουστους που τα εχω 2,5 χρονια ,κανονικο χαρεμι,αλλα ουτε αυτα μπουκωθηκαν ποτε. Τα φωτα σας αδελφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 8 Μαρτίου 2012 #7 Share 8 Μαρτίου 2012 Να σε ρωτησω κατι γιατι ειμαι νεος στο χωρο.Πριν απο καιρο ειδα μια μπουνα που εχω να απελευθερωνει κατι απο το σωμα της.Για να καταλαβεις στο παρομοιζω με καπνο τσιγαρου.Τατοχρονα γυρισε και πηρε απ τον πυθμενα ενα μικρο λευκο μπαλακι.Δεν ηξερα τι να υποθεσω.Οτι ειναι αρσενικο και ο καπνος ηταν σπερμα η οτι ειναι θυληκο και γεννοντας βγηκε και αυτη η ουσια?Στο γιου τιουμπ που βλεπω βιντεακια δεν φαινετε να απελευθερωνετε κατι αλλο πλιν των αυγων οταν γεννουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Μαρτίου 2012 Author #8 Share 9 Μαρτίου 2012 Να σε ρωτησω κατι γιατι ειμαι νεος στο χωρο.Πριν απο καιρο ειδα μια μπουνα που εχω να απελευθερωνει κατι απο το σωμα της.Για να καταλαβεις στο παρομοιζω με καπνο τσιγαρου.Τατοχρονα γυρισε και πηρε απ τον πυθμενα ενα μικρο λευκο μπαλακι.Δεν ηξερα τι να υποθεσω.Οτι ειναι αρσενικο και ο καπνος ηταν σπερμα η οτι ειναι θυληκο και γεννοντας βγηκε και αυτη η ουσια?Στο γιου τιουμπ που βλεπω βιντεακια δεν φαινετε να απελευθερωνετε κατι αλλο πλιν των αυγων οταν γεννουν. Το οτι το αρσενικο χυνει σπερμα ειναι σιγουρο,αλλα εγω προσωπικα στα παρα πολλα μπουκωματα που εχω δει,δεν ειδα κανενανα αρσενικο να βγαζει αυτο που λες,εν αντιθεσει εχω δει πολλα θυλκα να βγαζουν αυτον τον καπνο,για να ειδες και ασπρο-ροζ αυγο να το περνει στο στωμα ,πρεπει να ειναι θυλικο. Βαλε μια φωτο μπας και καταλαβουμε τι ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 9 Μαρτίου 2012 #9 Share 9 Μαρτίου 2012 Αδελφια Αφρικανοι,τελικα λυθηκε το μυστηριο.Μετα απο 2,5 χρονια που τον εχω και μου πλακωνε στο ξυλο την γυναικα του ,αυτος ο βαραβατος αντρακλας .δεν ειναι αντρακλας αλλα μια κουκλαρα.Τον/την ειδα να πριζετε η κοιλια της και να βγαζει αυτην την ασπρη βλενα στο παπι της.Εκατσε σε μια γωνια και προσπαθουσε να γεννησει τα αυγα της.Ηταν ντχτα και δεν ειδα αυγα.Και εγω εφερα εναν Αθηναιο για να μπει σε ταξη το χαρεμι. Το ερωτημα μου ειναι οτι πως μπορει να αντεχει η θηλυκια 2,5 χρονια να μην γεννα?Η αλλες δυο αρεα μεν γεννουσανε δε. Γιατι εχω και τα βενουστους που τα εχω 2,5 χρονια ,κανονικο χαρεμι,αλλα ουτε αυτα μπουκωθηκαν ποτε. Τα φωτα σας αδελφια Ρε άνθρωπε και πως μπουκώνανε πιό πριν που τα είχες δεί? Χωρίς αρσενικό, μόνο τα αυγά άσπορα στο στόμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Μαρτίου 2012 Author #10 Share 9 Μαρτίου 2012 Ρε άνθρωπε και πως μπουκώνανε πιό πριν που τα είχες δεί? Χωρίς αρσενικό, μόνο τα αυγά άσπορα στο στόμα? Επευκαιριας να σου ευχηθω και καλες δουλιες Μπαμπι Ο υποτιθεμενος αρσενικος δεν μπουκωσε ποτε.Μποκωνε πολυ αρεα η αλλη θηλυκια,αλλα δεν τα κραταγε πανω απο 2 μερες.τζουφιος ο γαμπρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 9 Μαρτίου 2012 #11 Share 9 Μαρτίου 2012 (edited) Επευκαιριας να σου ευχηθω και καλες δουλιες Μπαμπι Ο υποτιθεμενος αρσενικος δεν μπουκωσε ποτε.Μποκωνε πολυ αρεα η αλλη θηλυκια,αλλα δεν τα κραταγε πανω απο 2 μερες.τζουφιος ο γαμπρος Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ. Δηλαδή κάνανε τις κλασικές κινήσεις ζευγαρώματος? Τινάγματα τρέμουλα και τέτοια? Και έλεγα ότι μόνο οι δίσκοι είναι ανώμαλοι.... :D Έγινε επεξεργασία 9 Μαρτίου 2012 - Mpampis11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Μαρτίου 2012 Author #12 Share 9 Μαρτίου 2012 Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ. Δηλαδή κάνανε τις κλασικές κινήσεις ζευγαρώματος? Τινάγματα τρέμουλα και τέτοια? Και έλεγα ότι μόνο οι δίσκοι είναι ανώμαλοι.... :D Οταν ηταν αυγομενη η θηλυκια σκοτωνοντουσαν,μετα οταν πηγενε να βγαλει τα αυγα ,πηγενε διπλατης και χαζευε ο υποτιθεμενος αρσενικος.Ουτε κουνηματα ,ουτε κυκλικο χορο.οποτε ερχοταν ολα τα αλλα και ετρωγαν τα αυγα της,αλλα οταν τα ψαρια ηταν μικρα 2 φορες ειχε προλαβει να τα βαλει στο στομα της.Οποτε τα δικα μου τα ψαρια δεν ειναι ανωμαλα σαν τα δικα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 9 Μαρτίου 2012 #13 Share 9 Μαρτίου 2012 Kαλά..... Εμένα έχει πάει θηλυκιά και έχει σπείρει αυγά άλλης που γένναγε...... Αρσενικός έκανε ότι γένναγε και πήγαινε άλλος αρσενικός και έσπερνε....... Θηλυκιά γένναγε, αρσενικός έσπερνε και μετά αφού με άλλο αρσενικό έδιωχναν την θηλυκιά μεγαλώνανε μαζί τα μωρά...... Θηλυκό γένναγε στην μέση του ενυδρείου και απο κάτω κάθονταν άλλο θηλυκο με το στόμα ανοιχτό και τα έτρωγε..... Έχω κι΄ άλλα, αλλά θα φάω προειδοποίηση......... :hysterical: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Μαρτίου 2012 Author #14 Share 9 Μαρτίου 2012 Kαλά..... Εμένα έχει πάει θηλυκιά και έχει σπείρει αυγά άλλης που γένναγε...... Αρσενικός έκανε ότι γένναγε και πήγαινε άλλος αρσενικός και έσπερνε....... Θηλυκιά γένναγε, αρσενικός έσπερνε και μετά αφού με άλλο αρσενικό έδιωχναν την θηλυκιά μεγαλώνανε μαζί τα μωρά...... Θηλυκό γένναγε στην μέση του ενυδρείου και απο κάτω κάθονταν άλλο θηλυκο με το στόμα ανοιχτό και τα έτρωγε..... Έχω κι΄ άλλα, αλλά θα φάω προειδοποίηση......... :hysterical: :hysterical: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 9 Μαρτίου 2012 #15 Share 9 Μαρτίου 2012 Ναι ρέ.... Γέλα. Αφού σκέφτομαι μέσα στο ενυδρείο αντί για ξύλα και φυτά να τους παρέχω είδη από Sex Shop. :bigemo_harabe_net-163: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 9 Μαρτίου 2012 #16 Share 9 Μαρτίου 2012 Δεν ειμαι καλος στη χρηση η/υ και δεν μπορω να ανεβασω φωτο αν και θα το ηθελα πολυ.Παντως απο αυτα που μου λες πρεπει να ειναι θυληκο.Το συμπερασμα ενισχυεται και απ το γεγονος οτι δεν σκαβει καθολου ενω καποια αλλα μπουνα που ειχα και ηταν σιγουρα αρσενικα συνεχως σκαβανε κατω απ τα νταμαρια.Σορυ που βγηκα λιγο εκτος θεματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος