Jump to content

Τροπος Ελαχιστοποιησης Spambot !!!

Geosid

Recommended Posts

Εχω προσεξει κατα καιρους οτι οταν μπαινει και γραφει καποιο spambot στο προφιλ του λεει νομος Αιτωλοακαρνανίας .

Δεν μπορει να μπει καποιο φιλτρο οπου να μπλοκαρει τους users- spambot που εχουν βαλει στο προφιλ το νομο αυτο ?

Θα μου πεις οτι μπορει να φανε πορτα και κανονικοι χρηστες απο το συγκεκριμενο νομο , θα μπορουσε να βγει μια ανακοινωση που να τους ενημερωνε ωστε να μην βαζουν το νομο αυτο και να δηλωνουν καποιον αλλο .

Μια ιδεα ειναι :)

Νομιζω ειναι ο πρωτος νομος που φαινεται και γι'αυτο δηλωνουν αυτον.

Αν παψει να υπαρχει αυτος,θα φαινεται αλλος νομος πρωτος,οποτε αυτοματα θα δηλωνουν εκεινον.

Αλλη λυση χρειαζεται.

Νομιζω ειναι ο πρωτος νομος που φαινεται και γι'αυτο δηλωνουν αυτον.

Αν παψει να υπαρχει αυτος,θα φαινεται αλλος νομος πρωτος,οποτε αυτοματα θα δηλωνουν εκεινον.

Αλλη λυση χρειαζεται.

Να μεινει σαν νομος ετσι ουτος ωστε οταν δηλωνεται auto να γινεται και block απευθειας .

Αν παρατηρισεις στα spambot, εκει που λεει ενυδρεια στην κατοχη μου, γραφει μια χωρα,πχ Ουγκαντα..

Κατι πρεπει να γινει μ αυτα γιατι ριχνουν πολλα spam και καποια απο αυτα μπορει να ειναι και επικυνδινα.

Αν παρατηρισεις στα spambot, εκει που λεει ενυδρεια στην κατοχη μου, γραφει μια χωρα,πχ Ουγκαντα..

Κατι πρεπει να γινει μ αυτα γιατι ριχνουν πολλα spam και καποια απο αυτα μπορει να ειναι και επικυνδινα.

ειδικα αυτο που μπηκε προχτες με τη γρια και το πολυβολο :P

ειδικα αυτο που μπηκε προχτες με τη γρια και το πολυβολο :P

Μ16!!!

Με το νεο φόρουμ έχουν αποκλειστεί η εγγραφές σπαμομηχανων απο τις 15-10.Αυτα που μας έχουν μείνει και μας ταλαιπωρούν είναι παλιότερα που τώρα εκδηλώθηκαν.

Της επόμενες μέρες ευελπιστώ να έχει γίνει ολική εκκαθάριση τους.

Με το νεο φόρουμ έχουν αποκλειστεί η εγγραφές σπαμομηχανων απο τις 15-10.Αυτα που μας έχουν μείνει και μας ταλαιπωρούν είναι παλιότερα που τώρα εκδηλώθηκαν.

Της επόμενες μέρες ευελπιστώ να έχει γίνει ολική εκκαθάριση τους.

:bigemo_harabe_net-64:

Θαναση ριξε μια ματια στις

Πρόσφατες Ενημερώσεις Κατάστασης

Θα δεις οτι μερικοι ''users'' εχουν βαλει ''περιεργα'' λινκ

πχ .

Omarygllo

wooiifkpi

looissaii

JOOPELIAS

VIPSIOPAR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...