Angelika 24 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 24 Οκτωβρίου 2011 (edited) Καλησπερα!! Αγορασα 2 χρυσοψαρα απο πανηγυρι το Σεπτεμβριο...Τα εβαλα μαζι σε μια μικρη γυαλα χωρητικοτητας περιπου 5 λιτρων που μου την εδωσε ο πωλητης διαβεβαιωνοντας με οτι φτανει για τα χρυσοψαρακια μου...Μετα απο 4 βδομαδες περιπου ειδα στην ουρα του ενος ψαριου κατι σαν εξογκωμα φουσκαλα...Αποφασισα να τα χωρισω γτ μη ξεροντας τι ειναι, δεν ηθελα να κολλησει και το αλλο, αλλα και επειδη μου φαινοταν πολυ περιορισμενος ο χωρος! Να σημειωσω οτι το αρρωστο χρυσοψαρο ειναι πολυ ενεργητικο και τρωει κανονικα! Η φουσκαλιτσα φανηκε να υποχωρει, αλλα στη θεση της τωρα εχει αφησει ενα κενο (το οποιο νομιζα οτι θα γεμισει παλι με λεπια). Αλλα δεν το βλεπω να περναει και σημερα παρατηρησα οτι εχουν αρχισει να ξεφτιζουν ουρα και πτερυγια, πραγμα πολυ ανησυχητικο!! Τους αλλαζω νερο καθε βδομαδα και τα ταιζω με φυλλαρακια.. Στη μια γυαλα εχω φιλτρο και σκοπευω να παρω και στην αλλη...Μεχρι να παρω ενα σωστο ενυδρειο, τι μπορω να κανω για να βοηθησω το ψαρακι? Φταιει το νερο ή ειναι καποια αλλη αρρωστια? Έγινε επεξεργασία 24 Οκτωβρίου 2011 - Angelika Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 25 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 25 Οκτωβρίου 2011 Φταιει ο μικρος χωρος(θελουν τα δυο ενυδρειο 60 λιτρων με θερμαντηρα και φιλτρο) και η κακη ποιοτητα του νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 25 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 25 Οκτωβρίου 2011 Παίρνα απο εδω τη Τετάρτη να δείς και κανενα ενυδρείο αν σου κάνει να το πάρεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος