ΚΟΥΜΑΝ 30 Οκτωβρίου 2011 #51 Share 30 Οκτωβρίου 2011 πολλες κρυψωνες βλεπω! μια χαρα εισαι! αντε και καλες γεννες σου ευχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 31 Οκτωβρίου 2011 Author #52 Share 31 Οκτωβρίου 2011 πολλες κρυψωνες βλεπω! μια χαρα εισαι! αντε και καλες γεννες σου ευχομαι! Να είσαι καλά Σάκη!Και σε σένα ότι καλύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 31 Οκτωβρίου 2011 Author #53 Share 31 Οκτωβρίου 2011 Ενδιαφέρεται κανέις για καμια φώτο και ένα βίντεο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 31 Οκτωβρίου 2011 #54 Share 31 Οκτωβρίου 2011 Παρα πολύ ωραια να τα χαιρεσαι!!! Ωραια demasoni βρηκες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 31 Οκτωβρίου 2011 #55 Share 31 Οκτωβρίου 2011 Το στήσιμο που έχεις κάνει με τις πέτρες είναι πανέξυπνο και έχεις εκμεταλλευτεί απόλυτα το βάθος του ενυδρείου. Τα demasoni όντως φαίνονται πολύ όμορφα και η άλγη που έχει εμφανιστεί σούπερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 31 Οκτωβρίου 2011 Author #56 Share 31 Οκτωβρίου 2011 Παρα πολύ ωραια να τα χαιρεσαι!!! Ωραια demasoni βρηκες!!! Το στήσιμο που έχεις κάνει με τις πέτρες είναι πανέξυπνο και έχεις εκμεταλλευτεί απόλυτα το βάθος του ενυδρείου. Τα demasoni όντως φαίνονται πολύ όμορφα και η άλγη που έχει εμφανιστεί σούπερ. Ευχαριστώ!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 9 Νοεμβρίου 2011 Author #57 Share 9 Νοεμβρίου 2011 Λίγες χθεσινές φωτογραφίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 9 Νοεμβρίου 2011 #58 Share 9 Νοεμβρίου 2011 ισως το ομορφοτερο ενυδρειο που εχω δει στο φορουμ.... :thaman: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 9 Νοεμβρίου 2011 Author #59 Share 9 Νοεμβρίου 2011 ισως το ομορφοτερο ενυδρειο που εχω δει στο φορουμ.... :thaman: Μεγάλη μου τιμή που το λές αυτό φίλε μου!Σ ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 9 Νοεμβρίου 2011 #60 Share 9 Νοεμβρίου 2011 Φιλε Λουκά ξελίσσεται πολύ όμορφα το νεο set up! Και απο άλγες σουπερ βλέπω!!! Ελα το απογευμα να πιούμε καφε στο AZ meeting point.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 9 Νοεμβρίου 2011 Author #61 Share 9 Νοεμβρίου 2011 Φιλε Λουκά ξελίσσεται πολύ όμορφα το νεο set up! Και απο άλγες σουπερ βλέπω!!! Ελα το απογευμα να πιούμε καφε στο AZ meeting point.... Thank you!!!!!!! Το θέμα της συνάντησης είναι πολύ πονεμένο!Λόγο του ότι το έτερο ήμισυ εργάζεται ώρες καταστημάτων τετάρτη θέλει αποκλειστικότητα αλλά θα προσπαθήσω να τις ξεφύγω και να έρθω την ερχόμενη τετάρτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 1 Δεκεμβρίου 2011 Author #62 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Μερικές νέες φωτογραφίες!Ελπίζω σύντομα να αξιοθώ να φτιάξω και ένα βίδεο! Και τέλος το FTS! Τhats all for now!!!!! Έγινε επεξεργασία 1 Δεκεμβρίου 2011 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 2 Δεκεμβρίου 2011 #63 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 χρωματα απο demasoni και αλγες ξεχωριζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο φιλε μου!!πολυ ομορφο ενυδρειο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 3 Δεκεμβρίου 2011 Author #64 Share 3 Δεκεμβρίου 2011 χρωματα απο demasoni και αλγες ξεχωριζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο φιλε μου!!πολυ ομορφο ενυδρειο!! Thanx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 23 Ιανουαρίου 2012 Author #65 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Ενδιαφέρεται κανείς για καμιά φωτογραφία Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 23 Ιανουαρίου 2012 #66 Share 23 Ιανουαρίου 2012 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 23 Ιανουαρίου 2012 Author #67 Share 23 Ιανουαρίου 2012 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 23 Ιανουαρίου 2012 #68 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Όταν βαρεθείς τα Demasoni σου ξέρεις σε ποιον θα τα δώσεις... Να το χαίρεσαι αγορίνα!Γέννες έχεις καθόλου..; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 23 Ιανουαρίου 2012 Author #69 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Όταν βαρεθείς τα Demasoni σου ξέρεις σε ποιον θα τα δώσεις... Να το χαίρεσαι αγορίνα!Γέννες έχεις καθόλου..; Ευχαριστώ Βαγγέλη Αν περιμένεις μέχρι αρχές καλοκαιριού στα κατοχυρώνω από τώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 23 Ιανουαρίου 2012 #70 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Ωχ..θάλασσα μου μυρίζει ή απλά θα πας για μεγαλύτερο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 23 Ιανουαρίου 2012 Author #71 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Ωχ..θάλασσα μου μυρίζει ή απλά θα πας για μεγαλύτερο;; Καλή μύτη έχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 23 Ιανουαρίου 2012 #72 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Καλή μύτη έχεις! καταρχην δεν σου εφτανε η χελωνιερα, δεν σου εφτανε το αφρικανικο (που ειναι κουκλι! btw οι βαλισινεριες δειξαν πολυ ομορφα!) θα μας αφησεις για τις 7 θαλασσες?? ειναι η ιδεα μου ή πολυς αφρικανικος λαος, τον τελευταιο καιρο, μας αφηνει για θαλασσινο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 23 Ιανουαρίου 2012 #73 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Ε μετα την Αφρική που να πας;;που; Μόνο η θάλασσα σε συγκινεί μετα..!Γιαυτο εγω τα έχω και τα 2 και είμαι πλήρης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 23 Ιανουαρίου 2012 Author #74 Share 23 Ιανουαρίου 2012 καταρχην δεν σου εφτανε η χελωνιερα, δεν σου εφτανε το αφρικανικο (που ειναι κουκλι! btw οι βαλισινεριες δειξαν πολυ ομορφα!) θα μας αφησεις για τις 7 θαλασσες?? ειναι η ιδεα μου ή πολυς αφρικανικος λαος, τον τελευταιο καιρο, μας αφηνει για θαλασσινο? Σιγά που θα μου έφταναν. Χειρότερο πράγμα και από τον τζόγο η ενυδρειοφιλία..... Το πλάνο είναι πριν την μετακόμιση στο νέο σπίτι να αδειάσουν και πωληθούν τα πάντα από τα 2 αφρικανικά και να μετακομίσει μόνο η χελωνιέρα και να γίνει κατασκευή μιας νέας γυάλας που θα προορίζεται για reef! Τώρα το αν θα φτάσει ποτέ να γίνει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. (επειδή θα ρωτήσεις, η νέα γυάλα του Σταύρου θα πάρει μπρος όταν δεν θα χωράει σε αυτή που του έφτιαξα τώρα) Όσο για το τελευταίο που λες, γενικά έχω παρατηρήσει μία κινητικότητα στο αλμυρό!Δεν έχω προσέξει πάντως αν είναι κατά γενική ομολογία από αφρικανούς! Αυτό που νομίζω πάντως ότι γίνεται είναι πως λόγω καιρών αρκετά θαλασσινά διαλύονται και πολλοί επίδοξοι θαλασσινοί βρίσκουν εξοπλισμό σε καλές τιμές και αποφασίζουν να το επιχειρήσουν. Φυσικά αναλύοντας και την ψυχοσύνθεση του Ελληνα, θα πτωχεύσουμε που θα πτωχεύσουμε, ε να μην το κάνουμε με ένα reef στην κατοχή μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 23 Ιανουαρίου 2012 Author #75 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Ε μετα την Αφρική που να πας;;που; +1000000000000 Μόνο η θάλασσα σε συγκινεί μετα..!Γιαυτο εγω τα έχω και τα 2 και είμαι πλήρης.. Καλά ξηγιέσαι εσύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος