tsoum 24 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 24 Οκτωβρίου 2011 Σημερα είδα πως μια θηλυκια είναι τραυματισμένη στο πτερυγιο, πως λείπει ενα κομματι. Πως μπορεί να προκλήθηκε; Τα αλλα ψάρια που εχω είναι αλλα 3 cirrhosus, ενα αρσενικο και 3 θηλυκα συνολο. 8 τετρα και ενα zebra danio το οποιο μπηκε για μερικες μερες και θα το δωσω μεσα στην εβδομαδα. Επισης ειναι και 3 μικρα L-201 αλλα δεν νομίζω να ευθηνονται σε κατι αυτα. Τι θα πρεπει να κανω απο εδώ και πέρα; Οριστε και δυο φωτογραφίες για να καταλαβετε τι εννοω. δεν ειναι το δικο μου. αυτο το κομματι λειπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 24 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 24 Οκτωβρίου 2011 Μπορεί να την κυνήγαγε ο αρσενικός και να στριμώχτηκε κάπου και να κόπηκε... Τώρα, καθαρό νερό, μπορείς να ρίξεις μέσα και melafix για τυχόν μολύνσεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακάμψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 24 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 24 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστω! Αντε τώρα να βρω μελαφιξ στα Γιαννενα... Θα ξαναβγει το πτερυγιο ή θα μεινει έτσι; Ρωτω γιατι ειναι το σκληρο κομματι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 25 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 25 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστω! Αντε τώρα να βρω μελαφιξ στα Γιαννενα... Θα ξαναβγει το πτερυγιο ή θα μεινει έτσι; Ρωτω γιατι ειναι το σκληρο κομματι... Εαν δεν βρισκεις Melafix κανε θεραπεια με αλατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 27 Ιανουαρίου 2012 Author #5 Share 27 Ιανουαρίου 2012 Πληροφοριακά να γράψω μετα απο πολύ καιρο, εκείνο το ΣΚ ελλειψα και οταν γύρισα δεν μπορουσα να ξεχωρίσω πιο απο τα τρία θηλυκά ήταν τραυματισμένο... Μεσα σε 2-3 μέρες είχε βγει εκ νεου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος