Jump to content

Αναγνώριση Διαολεμένου Τετράποδου!!!

Recommended Posts

Βασει νομου πια απαγορευεται! Δεν ακροτηριαζουμε τα ζωα,υπαρχουν και σκυλια χωρις ουρα για οποιον δεν θελει τα αρνητικα της...420 ρατσες και αν βαλουμε και τα ημιαιμα τοτε μιλαμε για πολλες!Καποιο ζωο θα βρεθει να ταιριαζει στις αναγκες μας! Αφτια και ουρες πια στην θεση τους!

Φιλικα τα λεω!

Δηλ γιατι στους παπαγαλους βγαζουμε το κεντρικο φτερο ?

Για ολα υπαρχει λογος που τα κανουμε,

Αλλα μου αρεσαι πολυ που ανεφερες για την νομιμοτητα που πρεπει να τηρουμε παντου.

Στρατο εγω δεν ειπα για ολα τα σκυλια.Ειπα γιαυτο που βλεπω.Και εσυ τα ξερεις καλυτερα απο εμενα τα πραγματα γιατι εγω δεν παω για κυνηγι.Απλα σχεδον ολα μου τα σκυλια (καμια 10αρια)ηταν και ειναι αυτα τα πουλοσκυλα.Και αυτα τα κοβουν οι κυνηγοι,για να μην βγαζει θορυβο οταν πανε για μπεκατσες.Εγω το προτεινα στον Νικο,γιατι θα το εχει μεσα στο σπιτι και σιγουρα παντα κατι θα ρειχνει και θα σπαει.Αν εχω λαθος σε αυτα που λεω ,διορθωσεμαι σε παρακαλω,πες και εσυ οτι ειναι ανοδυνο για το σκυλι.

Εγω ειπα την αποψη μου και ο Νικος θα αποφασισει.

Δηλαδη αν κανει η ουρα του σκυλου θορυβο και τρομαζει τις μπεκατσες,τοτε το μπιπερ η το κουδουνι γιατι τους το φορανε;Καμια σχεση Βασιλη.

Δες παρακατω φωτο,και πες που ποιος κυνηγος θα εκοβε ουρα σε τετοιο σκυλι.Αν καποιος το εκανε,αυτος μαλλον θα ηταν κυνηγος.......κεφαλων!!!

http://www.google.gr/search?tbm=isch&hl=el&source=hp&biw=1280&bih=579&q=setter&gbv=2&oq=Setter&aq=0&aqi=g10&aql=1&gs_sm=c&gs_upl=3398l4932l0l6787l6l6l0l0l0l0l284l1297l0.1.5l6l0

Για μένα Βασίλη δεν είναι μόνο θέμα αν πονάει η όχι, είναι και λίγο ηθικό το θέμα. Ο Νίκος δεν νομίζω να τον πάρει και να πάει για κυνήγι, ούτε και το να κουνάει την ουρά μέσα στο σπίτι είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται. Γιατί λοιπόν να ακρωτηριάσεις ένα ζωντανό πλάσμα (όσο κι αν πιστεύεις ότι είναι αθώα πράξη) για τόσο ασήμαντους λόγους; Δεν είναι πιο καλό να δεχόμαστε τους μικρούς μας φίλους όπως μας τους δίνει η φύση; (αυτοί μας δέχονται ακόμα κι αν είμαστε πολλές φορές άδικοι και κακοί μαζί τους και συνεχίζουν να μας αγαπούν άνευ όρων...)

Υ.Γ. Βγήκαμε off topic οπότε ας συνεχίσουμε στα ερωτήματα του Νίκου καλύτερα...

Εχεις απολυτο δικιο

Για μένα Βασίλη δεν είναι μόνο θέμα αν πονάει η όχι, είναι και λίγο ηθικό το θέμα. Ο Νίκος δεν νομίζω να τον πάρει και να πάει για κυνήγι, ούτε και το να κουνάει την ουρά μέσα στο σπίτι είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται. Γιατί λοιπόν να ακρωτηριάσεις ένα ζωντανό πλάσμα (όσο κι αν πιστεύεις ότι είναι αθώα πράξη) για τόσο ασήμαντους λόγους; Δεν είναι πιο καλό να δεχόμαστε τους μικρούς μας φίλους όπως μας τους δίνει η φύση; (αυτοί μας δέχονται ακόμα κι αν είμαστε πολλές φορές άδικοι και κακοί μαζί τους και συνεχίζουν να μας αγαπούν άνευ όρων...)

Υ.Γ. Βγήκαμε off topic οπότε ας συνεχίσουμε στα ερωτήματα του Νίκου καλύτερα...

Ρε παιδια εγω ειπα μια αποψη ,που εχει πρακτικη οφελημοτητα ,και οχι για καλοπιστικους λογους.

Καταρχην αυτα τα σκυλια δεν ειναι για αστικα κεντρα,Εγω το λεω καθαρα εμπειρικα,μεσα στο σπιτι δεν θα αφησει τιποτα ορθιο στο υψος της ουρας του,γιατι ειναι πολυ υπερκινιτικα ζωα.Οσοι εχουν τετοια σκυλια θα σας το διαβεβαιοσουν.Τα ξερω αρκετα καλα,γιαυτο τα λεω.Οσο για τον ακρωτηριασμο,πιστεψεμαι δεν το καλαβαινει καν,μονο τις πρωτες ωρες που θα μπει το δαχτυλιδι θα κυνιγα την ουρα του,και αυτο ειναι ολο.

Δηλαδη αν κανει η ουρα του σκυλου θορυβο και τρομαζει τις μπεκατσες,τοτε το μπιπερ η το κουδουνι γιατι τους το φορανε;Καμια σχεση Βασιλη.

Δες παρακατω φωτο,και πες που ποιος κυνηγος θα εκοβε ουρα σε τετοιο σκυλι.Αν καποιος το εκανε,αυτος μαλλον θα ηταν κυνηγος.......κεφαλων!!!

http://www.google.gr...l1297l0.1.5l6l0

Δεν μιλαω γιαυτα,μιλαω γιαυτο που πειρε ο Νικος.

Μιλησες για σκυλια που κυνηγουν μπεκατσες,κι εγω σου εδειξα ΤΟ σκυλι για μενα,που κυνηγαει μπεκατσες!!!!!!!

Κι εχει μια ουρα,σαν βενταλια.

Anyway,ας μεινουμε απο δω και περα στο θεμα,και να ζητησω συγνωμη απο το Νικο για την παρεκτροπη :)

Μιλησες για σκυλια που κυνηγουν μπεκατσες,κι εγω σου εδειξα ΤΟ σκυλι για μενα,που κυνηγαει μπεκατσες!!!!!!!

Κι εχει μια ουρα,σαν βενταλια.

Anyway,ας μεινουμε απο δω και περα στο θεμα,και να ζητησω συγνωμη απο το Νικο για την παρεκτροπη :)

Σου ειπα δεν ειμαι κυνηγος,και δεν ξερω ποια σκυλια κυνηγανε μπεκατσες,Παντος εδω με αυτα τα σκυλια τις κυνηγανε,και οχι αυτα που μου εδειξες.Αν θελεις να σου βαλω και Φωτο αυριο.

Με την σειρα μου και εγω να ζητησω συγνωμη απο τον Νικο που ξεφηγαμε λιγο απο το θεμα.

Σιγουρα ειναι σκυλι για κυνηγι πουλιων,εμενα αρχικα μου φανηκε κατι αναμεσα σε σετερ και επανιελ μπρετον(μπριτανι).Ποντερ δεν νομιζω,κουρτσχααρ ισως.Σιγουρα δεν ανηκει σε μια και μονο ρατσα! Ειχα και ποιντερ και κουρτσχααρ και επανιελ και σετερ και πολλα αλλα. Θελει πολλες βολτες,να το εκπαιδευσεις απο τωρα,ειναι σκυλια που θελουν νε σε ευχαριστουν και θα κανουν οτι τους πεις! Ειναι ανεξαντητα,θελουν πολλα χιλιομετρα καθε μερα βολτα και τρεξιμο! Μετα το 4 ετος θα τα δεις να σοβαρευονατι αυτα τα σκυλια,μενουν κουταβια για πολυ καιρο! Τι ειχες πριν απο αυτον;

Το ότι μένουν κουτάβια για πολύ καιρό δε με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο :P Πλάκα κάνω φυσικά, αφού είναι μέσα στην τρέλα και πραγματικά μου αρέσει που είναι τόσο δραστήριος, άσχετα που πολλές φορές με κουράζει.

Προηγουμένως είχα ένα πεκινουά (από μικρό παιδί) και μετά ένα κόκερ σπάνιελ που δεν είχε καμία σχέση με τα κυνηγόσκυλα. Ήταν πολύ τζέντλεμαν από τους πρώτους του μήνες, τρομακτικά υπάκουος και από ελάχιστα έως και καθόλου ενεργητικός. Όλα ήταν αρσενικά! Αυτός είναι ο μοναδικός "αλήτης" (δηλαδή μη αγοραστός-από το δρόμο) και το μεγαλύτερο από θέμα μεγέθους.

Όσον αφορά την ουρά του...

Γενικώς είμαι κι εγώ ενάντια σε τέτοιου είδους παρεμβάσεις, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι σε κάποια σκυλιά είναι ίσως πιο όμορφο και πιθανόν πιο πρακτικό. Παρ'όλα αυτά, στον συγκεκριμένο σκέφτομαι να μη του στερήσω το δικαίωμα να την κυνηγάει... Είναι μία από τις αγαπημένες ασχολίες του :D

Και κόψτε τις λ@λ@κίες με τα συγγνώμη... Ναι μεν ενυδρειακό το φόρουμ, αλλά εδώ ανοίχτηκε ένα θέμα που αφορά μεν εμένα, αλλά μπορούμε να εκφράσουμε κάθε άποψη και να το αναπτύξουμε όσο θέλετε. Εγώ τις πληροφορίες μου τις παίρνω έστω και παράπλευρα :)

Το ότι μένουν κουτάβια για πολύ καιρό δε με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο :P Πλάκα κάνω φυσικά, αφού είναι μέσα στην τρέλα και πραγματικά μου αρέσει που είναι τόσο δραστήριος, άσχετα που πολλές φορές με κουράζει.

Προηγουμένως είχα ένα πεκινουά (από μικρό παιδί) και μετά ένα κόκερ σπάνιελ που δεν είχε καμία σχέση με τα κυνηγόσκυλα. Ήταν πολύ τζέντλεμαν από τους πρώτους του μήνες, τρομακτικά υπάκουος και από ελάχιστα έως και καθόλου ενεργητικός. Όλα ήταν αρσενικά! Αυτός είναι ο μοναδικός "αλήτης" (δηλαδή μη αγοραστός-από το δρόμο) και το μεγαλύτερο από θέμα μεγέθους.

Όσον αφορά την ουρά του...

Γενικώς είμαι κι εγώ ενάντια σε τέτοιου είδους παρεμβάσεις, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι σε κάποια σκυλιά είναι ίσως πιο όμορφο και πιθανόν πιο πρακτικό. Παρ'όλα αυτά, στον συγκεκριμένο σκέφτομαι να μη του στερήσω το δικαίωμα να την κυνηγάει... Είναι μία από τις αγαπημένες ασχολίες του :D

Kι αυτα κυνηγοσκυλα ειναι :D

Kι αυτα κυνηγοσκυλα ειναι :D

Ναι ρε... Το ξέρω! Απλά όλα τα κυνηγόσκυλα συνηθίζουν να είναι τρομακτικά υπερκινητικά. Αυτός ήταν διαφορετικός... Μαμ, κακά και ξάπλα!!!

DSC00010_resize.jpg

Με το πεκινουα δεν υπαρχει το παραμικρο σημειο επαφης! Βεβαια το πεκινουα ειναι ενα απο τα σκυλια που ειναι πολυ κοντα στο λυκο,δεν εχει να κανει σε τιποτα με τα τα σκυλια που δημιουργηθηκαν τον 19 αιωνα! Το κοκερ ειναι κοντα σε αυτο που εχεις τωρα,αλλα καθε σκυλος εχει το δικο του χαρακτηρα το 10% ξεφευγει απο τα χαρακτηριστικα της ρατσας στην οποια ανηκει! Εγω τωρα εχω ενα σετερ και ενα τεριε και το τεριε αντι να ειναι ενας διαολος,ειναι υπνος και πολυ σοβαρο! Το σετερ αυτο φαινοταν στην αρχη σαν καταρα μεσα στο σπιτι,δεν αντεχε κανεις,απροσαρμοστο το φωναζαμε,αλλα εχει γινει τωρα πια(5 χρονων) απο τα πιο υπακουα σκυλια! Οι ατελειωτες βολτες (μετα τους 6 μηνες ομως) ειναι το κλειδι στην ηρεμια του σπιτιου! Μην το ξεθεωσεις οσο ειναι κουταβι γιατι μπορει να εχεις θεμα στην υγεια του,αστο να ειναι ενα μικρο δραστηριο και τροφαντο διαολακι μεχρι τους 6 μηνες. Εκπαιδευση ομως απο τωρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...