Δίας 23 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 23 Οκτωβρίου 2011 Ενα πολυ ενδιαφερον βιντεο. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=404213&cid=5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 23 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 23 Οκτωβρίου 2011 Έπαθα ''βέρτικο'' μόνο που το είδα.Και τόσα χρόνια χρεωνόμαστε για κατι @@ F-κάτι που είναι τίποτα μπροστά σε αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 23 Οκτωβρίου 2011 Έπαθα ''βέρτικο'' μόνο που το είδα.Και τόσα χρόνια χρεωνόμαστε για κατι @@ F-κάτι που είναι τίποτα μπροστά σε αυτά. Αστα αυτα γιατι θα παει αλλου η κουβεντα και δεν πρεπει. Εγω ανοιξα το θεμα για να θαυμασουμε τα αεροσκαφη,και τις εντυπωσιακες ικανοτητες τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 23 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 23 Οκτωβρίου 2011 Καλά που οι πιλότοι δεν πίνουν βότκα! (Το πρωί...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 23 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 23 Οκτωβρίου 2011 Έπαθα ''βέρτικο'' μόνο που το είδα.Και τόσα χρόνια χρεωνόμαστε για κατι @@ F-κάτι που είναι τίποτα μπροστά σε αυτά. Χωρις να θέλω να χαλασω την κουβέντα, δεν μπορώ παρά να συμφωνησω με το παραπάνω σχόλιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Οκτωβρίου 2011 Author #6 Share 23 Οκτωβρίου 2011 Χωρις να θέλω να χαλασω την κουβέντα, δεν μπορώ παρά να συμφωνησω με το παραπάνω σχόλιο... Το θεμα ανοιξε για αλλο λογο ομως.Δεν ειναι κριμα να διαγραφει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 23 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσθενη επειδη το 1/4 εποιασα να σου δωσω το κινητο μου να μου τα πεις να τα καταλαβω ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 23 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 23 Οκτωβρίου 2011 Πάει...Έκαψα κυκλοφορητή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 23 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 23 Οκτωβρίου 2011 Πάντως το ίδιο βίντεο με το "φρενάρισμα" των μαχητικών είχε δείξει και ο Λιακόπουλος πριν από 2-3 χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 23 Οκτωβρίου 2011 #10 Share 23 Οκτωβρίου 2011 Τρομερές μηχανές, και απίστευτοι οι πιλότοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 23 Οκτωβρίου 2011 #11 Share 23 Οκτωβρίου 2011 Ο λεγόμενος ελιγμός της Κόμπρας.Ας μου επίτρέψει ο Στράτος να προσθέσω και ενα βίντeο με το sukhoi su-47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 23 Οκτωβρίου 2011 #12 Share 23 Οκτωβρίου 2011 Ἐκτινασσόμενα καθίσματα περιστροφογυριστά: Ἀφαιρεῖται ἡ καλύπτρα ἐκ τοῦ πιλοτηρίου σὲ ὅλες τὶς στάσεις!!! Καὶ τὸ κάθισμα ἐκτελεῖ ἀκροβατικὲς φιγοῦρες διὰ τὴν διάσωση τοῦ πιλότου. Ἂν ζήσει ὁ πιλότος, σίγουρα δὲ ξαναπετάει ἀλλὰ εἶναι λειτουργικά.Πετάει και παραπετάει. Πάντως οι Ρώσοι είναι πολύυυυυυυυ μπροστά σε θέματα αεροναυπηγικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 23 Οκτωβρίου 2011 #13 Share 23 Οκτωβρίου 2011 (edited) Συγνώμη Στράτο,δεν είχα σκοπό να το χαλάσω,άλλωστε την γνώμη μου την είπα... Έγινε επεξεργασία 23 Οκτωβρίου 2011 - gregog7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Οκτωβρίου 2011 Author #14 Share 23 Οκτωβρίου 2011 Συγνώμη Στράτο,δεν είχα σκοπό να το χαλάσω,άλλωστε την γνώμη μου την είπα... Δεν εκανες τιποτα που να χρειαζεται να ζητας συγνωμη. Ουτε χαλασες τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος