antonis t83 16 Νοεμβρίου 2011 #26 Share 16 Νοεμβρίου 2011 το αλουμινοχαρτο μπορει να καει κ να ξεραθει με τον καιρο κ να φθαρει. καλυτερα βαλε εναν ανακλαστηρα αναποδα ελαφρως μεχρι να πετυχεις τον φωτισμο που θελεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotaros 19 Νοεμβρίου 2011 Author #27 Share 19 Νοεμβρίου 2011 (edited) τα ψαρακια μου ειναι μεσα στο λαγουμι. φοβηθηκαν γτ μολις το ψιλο καθαρισα. πως σας φαινεται? ειναι λιγο θολες βεβαια. Έγινε επεξεργασία 19 Νοεμβρίου 2011 - fotaros Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 19 Νοεμβρίου 2011 #28 Share 19 Νοεμβρίου 2011 τα ψαρακια μου ειναι μεσα στο λαγουμι. φοβηθηκαν γτ μολις το ψιλο καθαρισα. πως σας φαινεται? ειναι λιγο θολες βεβαια. πολυ ωραιο το αποτελεσμα μπραβο!!!!!!!!!αμα εβαζες κλαδια αντι για ριζες θα ηταν ακομη πιο ωραιο σκεψου το.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 21 Νοεμβρίου 2011 #29 Share 21 Νοεμβρίου 2011 πολυ καλο φαινετα. μειωσες τελικα το φωτισμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotaros 21 Νοεμβρίου 2011 Author #30 Share 21 Νοεμβρίου 2011 ναι εβαλα αλουμινοχαρτο σε καποια σημεια στις λαμπες και βουαλα. τωρα εβαλα και τυρφη στο ενα φιλτρο . αντε να δουμε τι θα γινει. ελπιζω να βγει καλο αποτελεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotaros 2 Ιανουαρίου 2012 Author #31 Share 2 Ιανουαρίου 2012 μερικες καινουργιες φωτο απο το ενυδρειο και απο τα τερατακια μου. ειναι πιο σκουρο το ενυδρειο αποτι φαινεται στις φωτο. σορρυ για την ποιοτητα αλλα ειναι τραβηγμενες απο κινητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 15 Ιανουαρίου 2012 #32 Share 15 Ιανουαρίου 2012 Ωραίος!!!! Μία μικρή διόρθωση όμως.....πιστεύω πως αν βγάλεις το μοπάνι και κρεμάσεις ρίζες στις πίσω γωνίες θα δείξει πιο φυσικό. Η πλάτη είναι όλα τα λεφτά!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotaros 15 Ιανουαρίου 2012 Author #33 Share 15 Ιανουαρίου 2012 πως να τις κρεμασω δλδ . μπορεις να μου το κανεις πιο λιανα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 15 Ιανουαρίου 2012 #34 Share 15 Ιανουαρίου 2012 Να τις πιάσεις από τις επάνω κόντρες(αν έχει το ενυδρείο σου) με δεματικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotaros 15 Ιανουαρίου 2012 Author #35 Share 15 Ιανουαρίου 2012 δεν εχω εικονα αυτου που λες. τοχεις δει καπου να μου δειξεις? δεν μπορω να το φανταστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος