Jump to content

Σας Αφηνω

Recommended Posts

φιλοι μ σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και της συμβουλες σας....ηρθε η στιγμη που θα σας χαιρετησω προσωρινα ομως.....σε 8 μηνες θα σας ειμαι παλι πισω ετοιμος για μεγαλα πραγματα......αυριο παρουσιαζομαι και ξεκιναω την στρατιωτικη μ θητεια......θελω να σας χαιρετησω ολους και να σας πω καλη ανταμοση τον ιουνιο.....θα μ λειψει η τρελοα παρεα του AQ και ολοι εσεις γτ σας θεωρω κατι παραπανω απο απλους ανθρωπους που δινουν συμβουλες..σας θεωρω φιλους μου.....και παλι ευχαριστω πολυ

Καλή θητεία!

:bigemo_harabe_net-53:

Καλη θητεια σου ευχομαι Θαναση.Μακαρι να περασει ο καιρος γρηγορα για σενα και να ξαναγυρισεις στην παρεα :)

Εντάξει δεν θα χαθούμε κιόλας,τώρα με το καινούργιο φόρουμ και με ένα σμαρτοτηλεφωνο είναι απλό.

Καλή θητεία σου εύχομαι.

Καλη θητεια φιλε και προσπαθησε να περασεις οσο πιο καλα και ανοδινα μπορεις.8 μηνες ειναι,θα περασουν :bigemo_harabe_net-53:

Καλή θητεία φίλε μας, και θα σε περιμένουμε ξανά εδω.

ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Θα ησυχάσουμε επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα(εννοώ για την ασφάλεια των συνόρων μας.......................................................)

Καλή θητεία ρε και θα τα λέμε κι από το facebook στις εξόδους σου..... :ph34r::bigemo_harabe_net-145:

Με εσενα στο στρατο μπορω να πω πως θα εχω το κεφαλι μου ησυχο !!!!

Συμβουλες !!!!

Η καλιοπη δεν ειναι γκομενα ..... ειναι το κατι αλλο !!!!

Ο ταρζαν δεν ειναι αυτο που νομιζεις ..... Οταν τον δεις θα εισαι βρεγμενος !!!!

Ο στοιβος μαχης δεν ειναι απο γρασιδι :P

Το οργανο στο λοχο δεν εχει καμια σχεση με το ''αλλο'' οργανο ( ασε που στην εποχη και τα 2 οργανα το ιδιο πραμα ηταν ) #@$!#@$

Αααα υπαρχει μια αποψη που λεει οτι οταν σε ρωτανε αν ξερεις κατι να λες ξερω και θα την περνας φινα !!!! σε μενα δεν εποιασε ..... και με τρεχανε ( προσεχε )

Καλη θητεια και μην ανησυχεις για τιποτα .... πλεον ο στρατος εχει γινει κολεγιο !!!!

Υ.Γ : ακου εκει 8 μηνο !!!!! 19 εκανα ο κακομοιρης και μεχρι τη τελευταια μερα ετρεχα :P

Καλή θητεία φίλε Θανάση, να περάσεις οσο το δυνατόν καλύτερα, και με το καλό να ξαναγυρίσεις στη παρέα του ΑΖ. :bigemo_harabe_net-64:

καλη θητεια. και μην ανυσηχεις δεν ειναι τιποτα.

που παρουσιαζεσαι?

Έγινε επεξεργασία - GXSARA

Άντε ρε φίλε, καλός φαντάρος και γρήγορα πίσω στην τρελοπαρέα. Στις άδειες (και όποτε άλλοτε μπορείς) θέλουμε νέα σου και βέβαια πληροφορίες (που θα παρουσιαστείς που θα σε πάνε μετά) θέλουμε πλήρη ενημέρωση με κάθε ευκαιρία :D

Θανάση μην ακούς τον Frangisk , έχει θείο Στρατηγό και θέλει να σε πήξει! :rasp:

καλη θυτεια αγορινα μ! να θυμασε πως ολα εκει ειναι μια εμπιρια και μην αφησεις κανεναν να σου σπασει τον τζαμπουκα!

Θανάση μην ακούς τον Frangisk , έχει θείο Στρατηγό και θέλει να σε πήξει! :rasp:

:hysterical: :hysterical:

• 2 weeks later...

Χαχαχα...να ειστε όλοι καλά παιδες...οι μέρες στροφής περνανε γρήγορα και την παρασκευή ορκίζομαι....αύριο εχω έξοδο...θα πα παω να ελεγξω τα καμάρια μου και θα σας ενημερώσω πάλι...να στε όλοι καλά και σας ευχαριστώ για τις ευχές σας....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...