Jump to content

Μπούκωμα Ή Κάτι Άλλο;

souits

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Έχει αρκετές μέρες ένα από τα θηλυκά Labido κάθετε δίπλα στον σωλήνα του εξ. φίλτρου όπως εδώ (η φώτο αυτή είναι αρκετά παλιά, 2 εβδομάδων εάν δεν κάνω λάθος) σήμερα όμως που την παρατήρησα στο τάισμα άπλα πήγε στο φαΐ αλλά τίποτα, έφυγε και δεν έφαγε, να επισημάνω ότι το έριξα χόρια από τα υπόλοιπα γιατί δεν έλεγε να κουνηθεί να πάει να φαΐ με τα άλλα και το έριξα δίπλα της.

Ορίστε οι φώτο.

th_IMG_20111023_215658.jpgth_IMG_20111023_215634.jpg

Κοιταξε το προγουλι της αν ειναι πρισμενο.Παντος στην πρωτη φωτο που εβαλες,κατι δεν μου παει καλα,Εχει μεγαλη κοιλια.

Ποσες μερες ειναι αφαγωτη?Βαλε καποια καλη φωτο νε φενεται το προγουλι της

• 5 weeks later...

Έχουμε παιδάκιααααααα!!!! Μόλις ενημερώθηκα από τους γονείς μου ότι έχουμε ένα ψαράκι που κυκλοφορεί στο ενυδρείο. Βρίσκομε μακριά από το ενυδρείο και δεν ξέρω την κατάσταση, ξέρω απλά ότι έχουμε γεννητούρια. Μου είπαν ότι είναι κρυμμένο σε μια κρυψώνα(χωρίς πρόσβαση από μεγαλόσωμα) και ξεπορτίζει πολύ σπάνια. Λέτε να υπάρχουν κι' άλλα ή φαγώθηκαν; Τι πρέπει να κάνω τώρα; Δεδομένου ότι έχω μέσα και ένα demasoni;; Πώς τα ταΐζω τώρα; Θέλουν κάτι ιδιαίτερο γενικός; Ή να τα αφήνω στη μητέρα φύση να κάνει τον κύκλο της;

Έχουμε παιδάκιααααααα!!!! Μόλις ενημερώθηκα από τους γονείς μου ότι έχουμε ένα ψαράκι που κυκλοφορεί στο ενυδρείο. Βρίσκομε μακριά από το ενυδρείο και δεν ξέρω την κατάσταση, ξέρω απλά ότι έχουμε γεννητούρια. Μου είπαν ότι είναι κρυμμένο σε μια κρυψώνα(χωρίς πρόσβαση από μεγαλόσωμα) και ξεπορτίζει πολύ σπάνια. Λέτε να υπάρχουν κι' άλλα ή φαγώθηκαν; Τι πρέπει να κάνω τώρα; Δεδομένου ότι έχω μέσα και ένα demasoni;; Πώς τα ταΐζω τώρα; Θέλουν κάτι ιδιαίτερο γενικός; Ή να τα αφήνω στη μητέρα φύση να κάνει τον κύκλο της;

Εγω αυτο θα εκανα

Έχω και την πρώτη φώτο, από mms είναι μην περιμένετε και πολλά.

post-28642-0-32331000-1322067900_thumb.jpg

Καλως τα δεχτηκες !!!!

Σας ευχαριστώ όλους, είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα, από τροφή πως θα τα πάει; πως θα τρέφεται; Θα ρίχνω την κλασική που ρίχνω για τα μεγάλα θα ρίχνω και flake αλλά μου είπαν οι γονείς μου ότι όλα τα τρώνε τα μεγάλα δεν μένει τίποτα όρθιο. Τι λέτε εσείς; Ευχαριστώ και πάλι.

Να ριξουν λιγο παραπανω flake και ολο και κατι θα μεινει για τα μικρα , αρκει να μην το παρακανουν με το ταισμα και σου ξεφυγουν οι μετρησεις σου ;)

Ε αυτό σκέφτηκα κι εγώ αλλά ήθελα επιβεβαίωση. Την άλλη Παρασκευή που θα τα δω αυτοπροσώπως θα ανεβούν καλές φώτο εάν επιζήσουν μέχρι τότε και δεν έχουν γίνει ---> :bigemo_harabe_net-112: .

εαν υπαρχουν αρκετες κρυψωνες δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα ...

Μην τα βλεπεις μικρα , ειναι πονηρα .... σκαβουν και ''φιδιασουν'' σε σημεια που δεν τα ενοχλουν τα μεγαλυτερα ψαρια

Σας ευχαριστώ όλους, είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα, από τροφή πως θα τα πάει; πως θα τρέφεται; Θα ρίχνω την κλασική που ρίχνω για τα μεγάλα θα ρίχνω και flake αλλά μου είπαν οι γονείς μου ότι όλα τα τρώνε τα μεγάλα δεν μένει τίποτα όρθιο. Τι λέτε εσείς; Ευχαριστώ και πάλι.

ενας καλος τροπος να παει τροφη κοντα του ειναι να τριψεις flakes και με μια σύριγγα μπορεις να τις κατευθύνεις προς το μερος του..αν και πιστευω οτι θα την βρει την ακρη!!!!

πολυ μαγκακος παντως ο ψαρης!!!! :bigemo_harabe_net-64:

Έγινε επεξεργασία - adlib

Δεν έχει εμφανιστεί κάποιο άλλο ψαράκι, μάλλον είναι το μοναδικό επιζών, αυτό πάντως μεγαλώνει κανονικότατα χωρίς προβλήματα. Τα υπόλοιπα; --> :bigemo_harabe_net-112:

Δεν έχει εμφανιστεί κάποιο άλλο ψαράκι, μάλλον είναι το μοναδικό επιζών, αυτό πάντως μεγαλώνει κανονικότατα χωρίς προβλήματα. Τα υπόλοιπα; --> :bigemo_harabe_net-112:

δεν πειραζει ετσι ειναι η φυση..τωρα που εγινε η αρχη θα βαρεθεις να βλεπεις μωρα!!! :bigemo_harabe_net-64:

Μακάρι φίλε μου να είναι έτσι όπως τα λες. Εαν γίνουν έτσι πολλά χαλάλι τους θα πάρω και 4ο ενυδρείο.

Καλησπέρα, η ίδια labido μαμά είναι και πάλι μπουκωμένη!!!! :bigemo_harabe_net-134: :bigemo_harabe_net-134: :bigemo_harabe_net-134:

Καλησπέρα, η ίδια labido μαμά είναι και πάλι μπουκωμένη!!!! :bigemo_harabe_net-134: :bigemo_harabe_net-134: :bigemo_harabe_net-134:

μαζευε λεφτα για τις νοσοκομες!!!θα χρειαστεις πολλα.... :bigemo_harabe_net-163:

Καλημέρα, φίλε μου μακάρι να σωθούν όλα και χαλάλι οι νοσοκόμες, θα έχουμε γενικός πολλές γέννες, και τα endlers μου αυτές τις μέρες γεννάνε αλλά και η γυναίκα μου μάλλον για 2 φορά είναι έγκυος. :bigemo_harabe_net-66: :bigemo_harabe_net-66: :bigemo_harabe_net-66: :bigemo_harabe_net-66: :bigemo_harabe_net-66: :bigemo_harabe_net-66:

Καλησπέρα σε όλους, ιδού το καμάρι μου, αν και ένα και μοναδικό μικρο σε πολύ λίγο καιρό χάρη στον Aiolos που μου χάρισε ένα ενυδρείο και θα το κάνω γεννήστρα θα έχουμε ακόμα πιο πολλά ζωντανά και ακόμα πιο πολλά για να μπορώ να χαρίσω κι εγώ.

th_DSC04898.jpgth_DSC04896.jpgth_DSC04895.jpg

Υ.Γ. yiannis00 σε ευχαριστώ.

Υ.Γ. ακόμη πιο πολύ όμως ευχαριστώ τον Aiolos.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...