Jump to content

Για Petcumulus

Recommended Posts

Δεν ξερω αν θεωρηθει διαφημηση του συγκεκριμενου καταστηματος αλλα αισθανομαι την ηθικη υποχρεωση να αναφερω το παρακατω περιστικο και να πω και ενα μεγαλο ευχαριστω και συγχρονως ενα μεγαλο μπραβο για την αψογη εξυπηρετηση.

Προ ημερων λοιπον παρηγγειλα απο το εν λογω καταστημα καποιες λαμπες εκ των οποιων ηρθαν σε χρονο DT!!!μολις σε 2 μερες ηταν Χανια.

Το θεμα ομως δεν ηταν αυτο...Αφου ηρθαν λοιπον οι λαμπες , 2 απο αυτες δεν αναψαν...

Την επομενη μερα και αφου ηρθα σε επικοινωνια με το καταστημα χωρις 2η κουβεντα οι ανθρωποι δεχτηκαν να μου αντικαταστησουν τις λαμπες...

Για μενα αυτο δειχνει επαγγελματισμο και ανρωπια στις δυσκολες αυτες μερες που ζουμε οπου κυριαρχει παντου η εκμεταλευση και η πονηρια...

Ενα μεγαλο μπραβο λοιπον στο κατστημα PETCUMULUS και ενα μεγαλο ευχαριστω.

Το συγκεκριμενο καταστημα για μενα ειναι ισως το καλητερο.Τα πραγματα ερχονται πραγματικα πολυ γρηγορα και για οποιαδηποτε αλλαγη σε παιρνουν τηλεφωνο για να σε ενημερωσουν.Ειναι πραγματικοι επαγγελματιες και μπραβο τους!

Το συγκεκριμενο καταστημα για μενα ειναι ισως το καλητερο.Τα πραγματα ερχονται πραγματικα πολυ γρηγορα και για οποιαδηποτε αλλαγη σε παιρνουν τηλεφωνο για να σε ενημερωσουν.Ειναι πραγματικοι επαγγελματιες και μπραβο τους!

Συμφωνώ απόλυτα!

εγω που ψωνιζω τα παντα απο ιντερνετ (οταν μιλαμε τα παντα το εννουμε) θεωρω οτι ειναι το κορυφαιο ιντερνετικο μαγαζι...

Αν καταφερει να μειωσει τα μεταφορικα οπως το εχω πει στα παιδια αλλωστε βαζοντας για παραγελια πχ ανω των 80 ευρω free shipping οπως εχουν αλα (αλλου χωρου eshops βεβαα) πιστευω οτι θα εχουν πιασει οροφη....

Συγχαρητηρια στα παιδια παντως για την προσπαθεια τους ....και τιμες σουπερ!!!

ισως το καλυτερο on line μαγαζι :bigemo_harabe_net-64:

Έγινε επεξεργασία - xristos@1985

+1000 :bigemo_harabe_net-64:

Είναι πράγματι πολυ καλο και θα αναφέρω παράδειγμα είχα παραγγείλει μερικά ανταλλακτικά για φιλτρο με ενημέρωσαν πρώτα για την διαθεσιμότητα και τις τιμές με mail και μετα τα έστειλαν και Όταν κατάλαβαν ότι είχαν ξεχάσει να βάλουν ένα αξονακι μέσα στη παραγγελία με ενημέρωσαν με mail για την παράλειψη και το έστειλαν την επόμενη μέρα . Αυτό δείχνει κατα τη γνώμη μου σοβαρό επαγγελματισμό και σεβασμό στο πελάτη

και γω δεν εχω κανενα παραπονο! εχω ξαναπει στο παρελθον πολλα μπραβο! τα παιδια ειναι επαγγελματιες! ενα μπραβο λοιπον ξανα απο μενα!

Κανουν οτι μπορουν τα παιδια για να ειμαστε ευχαριστημένοι και πολλες φορες εις βαρος της τσεπης τους.

Για εμενα ειναι πραγματικα απο τις εξερεσεις στον χωρο.

Το σημαντικό για μένα είναι, εκτός απο τις καλές τιμές, ότι αν τους στείλεις ερώτηση για κάτι σου απαντάνε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε αντίθεση με άλλο κατάστημα που τους έχω στείλει ερώτημα εδώ και ενάμιση μήνα και ακόμα δεν έχουν απαντήσει. Εννοείται φυσικά ότι δεν τους περίμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...