Jump to content

Προσφέρω Βοήθεια

Recommended Posts

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω οικονομικής κρίσης και δεδομένου ότι πολλοί συνχομπίστες αφήνουν το άθλημα του θαλασσινού ενυδρείο είμαι διατεθειμένος να προσφέρω δωρεάν βοήθεια σε όποιον επιθυμεί να ξεκινήσει θαλασσίνό ενυδρείο στην περιοχή της Κατερίνης και γενικοτερα του Ν. Πιερίας, τόσο στο αρχικό στήσιμο του ενυδρείο, παρασκευή νερού, μετρήσεις τιμών (διαθέτω τεστάκια τα οποία μπορώ να διαθέσω δωρεάν, ακόμη και αλάτι), συμβουλές και αργότερα και δωρεάν φραγκάκια και ότι άλλο μπορώ και μου επιτρέπουν τα οικονομικά μου.

Φιλικά Δημήτρης.

Ένα μεγάλο μπράβο Δημήτρη για τη πρωτοβουλία σου....

Μπραβο για την κινηση ....

Καταπληκτική κίνηση για τις δυσκολες μερες που διανυουμε..

Χίλια μπράβο φίλε μου

Με αφορμή αυτή τη πρωτοβουλία του Δημήτρη, ας ξεκινήσει απ όλους όσους έχουν τις γνώσεις σε οποιοδήποτε θέμα* να δημιουργήσουμε μια "αλυσίδα βοήθειας" στο μέτρο του δυνατού που μπορεί να προσφέρει ο καθένας μας.

Είναι κρίμα να κατακλύζεται το φόρουμ από αγγελίες πώλησης, τη στιγμή που με λίγη προσπάθεια και με λίγη βοήθεια απ όλους θα μπορούσε να διατηρηθεί το χόμπυ μας.

Μα το πιο σημαντικό απ όλα είναι ότι αυτό θα μας δέσει περισσότερο σαν ανθρώπους από την αποξένωση που δημιουργήθηκε απ΄όλες αυτές τις καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά. Ας συσφίξουμε τις σχέσεις μας και μ αυτόν τον τρόπο.

Δείτε το σαν κάλεσμα... σαν πρόκληση.. και σαν στοίχημα με τον εαυτό σας. Ας μάθουμε να μοιραζόμαστε πράγματα.

* Μοιραστείτε αυτά που γνωρίζετε, τις ιδέες σας και τις γνώσεις, αυτά που έχετε και δεν τα θέλετε ή σας περισσεύουν, και αν πιάνουν τα χέρια σας προσφέρετε και την πρακτική βοήθεια όπου χρειάζεται..... είτε είναι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, κόλλημα ενυδρείου, ιδιοκατασκευές και και και.....

Αυτό είναι το χόμπι μας κύριοι.Να βοηθάμε και να μοιραζόμαστε.

ενα μεγαλο μπραβο στον φιλο μας. αυτο μας ξεχωριζει απο αλλους λαους. το καλο της καταστασης που βιωνουμε ειναι οτι θυμομαστε παλι τις αρχες και τις αξιες που τις ειχαμε αφησει στο υπογειο

Αυτό ακριβώς. Σίγουρα όλοι μας έχουμε αρκετά πράγματα που δεν χρησιμοποιούμε και κάθονται στο ντουλάπια μας. Μπορούμε να τα δώσουμε σε άλλους που τα χρειάζονται. Σίγουρα κάποια στιγμή κάποιος θα διαθέσει και κάτι που μπορεί να χρειαστούμε και εμείς. Και για να μην μενουμε μόνο στα λόγια, ας γίνει μια συντονισμένη προσπάθεια από έναν διαχειριστή με το άνοιγμα κάποια κατηγορίας ή θέματος για δωρεές. Σίγουρα οι αποστάσεις είναι ένα εμπόδιο, αλλα όλο και κάποιος κοντινός θα μπορέσει να βοηθηθεί και να μας βοηθήσει.

και μια κινήσει και από μένα,δωρεάν κολλήσεις κατασκευές ενυδρείον.άντε και ο επόμενος ρε παΐδια.

Δωρεαν στησιμο aquascape και φραγκακια απο μενα και οτι χρειαζεται (απο θεμα γνωσεων) για το ξεκινημα......

Και για να μην μενουμε μόνο στα λόγια, ας γίνει μια συντονισμένη προσπάθεια από έναν διαχειριστή με το άνοιγμα κάποια κατηγορίας ή θέματος για δωρεές.

Το θέμα/πρόταση προωθήθηκε στη συντονιστική ομάδα προς συζήτηση.

:bigemo_harabe_net-64:

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω οικονομικής κρίσης και δεδομένου ότι πολλοί συνχομπίστες αφήνουν το άθλημα του θαλασσινού ενυδρείο είμαι διατεθειμένος να προσφέρω δωρεάν βοήθεια σε όποιον επιθυμεί να ξεκινήσει θαλασσίνό ενυδρείο στην περιοχή της Κατερίνης και γενικοτερα του Ν. Πιερίας, τόσο στο αρχικό στήσιμο του ενυδρείο, παρασκευή νερού, μετρήσεις τιμών (διαθέτω τεστάκια τα οποία μπορώ να διαθέσω δωρεάν, ακόμη και αλάτι), συμβουλές και αργότερα και δωρεάν φραγκάκια και ότι άλλο μπορώ και μου επιτρέπουν τα οικονομικά μου.

Φιλικά Δημήτρης.

:bigemo_harabe_net-64:

σημερα που το χομπι μας περναει τα δυσκολα του ας οψεται το δντ.. :bigemo_harabe_net-72: πρεπει ολοι μας να πουμε ενα μεγαλο μπραβο στο δημητρη για την προσπαθεια του και οχι μονο... ενα μεγαλο μπραβο κ στους συντονιστες που αφιλοκερδος προσφερουν της υπηρεσιες τους για να μαθουν η νεοι στο χωρο και να εμπλουτισουν της γνωσης τους η παλιοι ....( οσω ζεις μαθαινεις!!!! ) ισως να πρεπει να ανοιξεται θεμα πως μπορει καποιος να κρατηση ενυδρειο χωρις μεγαλο κοστος θα ηταν πολυ σημαντικο για να μην βλεπουμε ανθρωπους φιλους ακουαριστες να το εγκαταλειπουν μπραβο και παλι σε ολους!

καταρχην μεγαλο μπραβο στον φιλο μας Δημήτρη και ενα ακομα μπραβο που (Το θέμα/πρόταση προωθήθηκε στη συντονιστική ομάδα προς συζήτηση.) και μακαρι να υλοποιηθει

να πω και γω οτι ειδη αυτην την στγμη βοηθαω στην τοποθετηση ενυδρειου σε καφε εδω στην ναξο χωρις αμοιβη και εντος της απομενης βδομαδας θα βρισκομαι αθηνα και οποιος χρειαζεται την συμβουλη μ την βοηθεια ακομα και να μεταφερουμε το ενυδρειο καπου ειτε να φερω μια σκουπα βυθου π μπορει να μην εχει και να το καθαρησουμε ειμαι διαθεσιμος ακομα να αναφερω οτι τα μικρα ενυδριακια π εχω 8 κ 12 λτ μπορω να τα δανιζω σε περιπτωση π καποιος χρειαζεται καραντινα η γεννα ειναι πληρως εξοπλισμενα...

φιλικά πάντα Πέτρος

εχω ηδη εδω και καιρο πει οτι οποιος θελει βοηθεια σε κολλημα ενυδρειου καθως και κατασκευες που περνανε απο το χερι μου εδω ειμαι :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...