tsap 22 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 22 Οκτωβρίου 2011 παιδια το εχει καποιος αυτο το ψαρακι? τι του δινεται να φαει και πως? http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+30+2562&pcatid=2562 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 22 Οκτωβρίου 2011 Καποιοι το παιρνουν για να φαει απταισιες. Στο δικο μου ενυδρειο εφαγε ολα τα αλλα εκτος απο τις απταισιες.Και οταν λεω ολα,εννοω και τροφες και κοραλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 22 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 22 Οκτωβρίου 2011 ριχνω flakes αλλα δεν το βλεπω να τρωι!!!! που και που τσιμπαει απο τον βραο αλλα δεν τρωει απο εμενα!!!!τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 22 Οκτωβρίου 2011 Υπομονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 22 Οκτωβρίου 2011 Σε μένα πάλι δεν έφαγε ούτε aipasies ούτε πείραξε ποτέ κανένα κοράλλι... ίσως να ήταν μικρό, αλλά κρίμα δεν πρόλαβε να μεγαλώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 22 Οκτωβρίου 2011 Author #6 Share 22 Οκτωβρίου 2011 λες να μου πεθανει? εχθες το εβαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 22 Οκτωβρίου 2011 λες να μου πεθανει? εχθες το εβαλα. Προβλεψεις και εικασιες δεν μπορουμε να κανουμε.Και ειναι και νωρις.Αλλοι περιμενουν πολυ περισσοτερες μερες για καποια ψαρια να φανε. Ριχνε κανα δυο σταγονες σκορδοζουμο στην τροφη μηπως δελεαστει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 22 Οκτωβρίου 2011 Author #8 Share 22 Οκτωβρίου 2011 Προβλεψεις και εικασιες δεν μπορουμε να κανουμε.Και ειναι και νωρις.Αλλοι περιμενουν πολυ περισσοτερες μερες για καποια ψαρια να φανε. Ριχνε κανα δυο σταγονες σκορδοζουμο στην τροφη μηπως δελεαστει σκορδοζουμε δεν εχω δυστηχως,αλλα οι τροφη λεει οτι εχει μεσα!! σκορδοζουμο απο που βρισκω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 22 Οκτωβρίου 2011 Απο τα ενυδρειομαγαζα,οπου αγοραζεις και τις τροφες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Οκτωβρίου 2011 #10 Share 22 Οκτωβρίου 2011 Δεν μου πέθανε από ασιτία... αλλά από ένα γενικό ατύχημα στο ενυδρείο που πήρε παραμάζωμα και άλλα ψάρια. Η αλήθεια είναι ότι και το δικό μου άργησε να φάει...3-4 μέρες έκανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 22 Οκτωβρίου 2011 Author #11 Share 22 Οκτωβρίου 2011 Απο τα ενυδρειομαγαζα,οπου αγοραζεις και τις τροφες σου. τροφες αγοραζω απο το petcumulus αλλα δεν εχω δει σκορδοζουμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Οκτωβρίου 2011 #12 Share 22 Οκτωβρίου 2011 τροφες αγοραζω απο το petcumulus αλλα δεν εχω δει σκορδοζουμο Ρωτα για αυτο η για αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 22 Οκτωβρίου 2011 Author #13 Share 22 Οκτωβρίου 2011 ειμαι ανχωμενος γιαυτο σας ζαλιζω με τις ερωτισεις μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Οκτωβρίου 2011 #14 Share 22 Οκτωβρίου 2011 ειμαι ανχωμενος γιαυτο σας ζαλιζω με τις ερωτισεις μου!!! Δεν μας ζαλιζεις.Γι'αυτο δεν ειμαστε ολοι εδω αλλωστε; Και να μην εχεις αγχος,διοτι στην πραγματικοτητα οι περιπτωσεις ειναι μονο δυο.Η θα φαει οποτε εχει καλως,ειτε δεν θα φαει για τον οποιοδηποτε λογο,οποτε πρεπει και να το δεχτεις. Χαλαρωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 22 Οκτωβρίου 2011 Author #15 Share 22 Οκτωβρίου 2011 εσυ εχεις δικιο αλλα μεχρι να το χωνεψω πρεπει να περασει λιγο καιρος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Οκτωβρίου 2011 #16 Share 22 Οκτωβρίου 2011 Για να σε καθησυχάσω, γνωστό κατάστημα στο κέντρο Θεσσαλονίκης, έχει ένα όσο μια παλάμη !!! (ναι μεγαλώνει πολύ) μέσα σε ενυδρείο με κοράλλια και δεν έχει πειράξει τίποτα παρά μόνο aiptasies.... είναι όπως σου τύχει "περίπου, και το τονίζω αυτό γιατί εάν έχει τροφή δεν θα πειράξει κοράλλια......αλλά και τίποτα δεν είναι δεδομένο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Οκτωβρίου 2011 #17 Share 22 Οκτωβρίου 2011 Για να σε καθησυχάσω, γνωστό κατάστημα στο κέντρο Θεσσαλονίκης, έχει ένα όσο μια παλάμη !!! (ναι μεγαλώνει πολύ) μέσα σε ενυδρείο με κοράλλια και δεν έχει πειράξει τίποτα παρά μόνο aiptasies.... είναι όπως σου τύχει "περίπου, και το τονίζω αυτό γιατί εάν έχει τροφή δεν θα πειράξει κοράλλια......αλλά και τίποτα δεν είναι δεδομένο !!! Ακριβως,και για κανενα ειδος ψαριου,ειτε αυτο ειναι "reef safe" ειτε οχι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 22 Οκτωβρίου 2011 Author #18 Share 22 Οκτωβρίου 2011 οκ παιδια!!!ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Οκτωβρίου 2011 #19 Share 22 Οκτωβρίου 2011 Να σαι καλα φιλε μου.Καλη συνεχεια κι οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 22 Οκτωβρίου 2011 #20 Share 22 Οκτωβρίου 2011 σκορδοζουμε δεν εχω δυστηχως,αλλα οι τροφη λεει οτι εχει μεσα!! σκορδοζουμο απο που βρισκω? Απο τα ενυδρειομαγαζα,οπου αγοραζεις και τις τροφες σου. Οπως σου ανέφερε και ο ΣΤΡΑΤΟΣ σκορδόζουμο βρίσκεις έτοιμο στα ενυδρειακά μαγαζιά, αλλά καλό θα ήταν πότε πότε να έλιωνες σκόρδο και το αναμέμειγμες με την τροφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 22 Οκτωβρίου 2011 #21 Share 22 Οκτωβρίου 2011 ειχα 2 τετια .... τα εχασα γιατι πιδανε εκτος ενυδρειου αν η στιλη νερου ειναι ψυλα... στο φαι τωρα..... απο τον βραχο θα ριμαξει μικροοργανισμους και κοπιποδα (κακο αυτο) αλλα αν του δοσεις κατεψιγμενη αρτεμια (για αρχη) και αποξιραμενη αργοτερα....σιγα σιγα θα δεχθει ολες τις τροφες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 22 Οκτωβρίου 2011 #22 Share 22 Οκτωβρίου 2011 Το συγκεκριμένο ψαράκι είναι πολύ ντροπαλό και θέλει χρόνο να ξεθαρρέψει. Σε μένα έκανε πάνω από 2 μήνες. Όλο αυτό το διάστημα δεν έτρωγε καμιά έτοιμη τροφή, ούτε aiptasia. Τώρα τρώει flakes και aiptasia και ευτυχώς δεν έχει ακουμπήσει κοράλλια. Κάνε υπομονή και αν έχεις refugium, καλό θα ήταν να το βάλεις εκεί για κάνα μήνα μέχρι να πάρει τα πάνω του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Οκτωβρίου 2011 #23 Share 22 Οκτωβρίου 2011 Ενημέρωσε μας για την πορεία του ψαριού και τις συνήθειες του για να εμπλουτίσουμε ακόμη περισσότερο τις γνώσεις μας για το συγκεκριμένο είδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 22 Οκτωβρίου 2011 Author #24 Share 22 Οκτωβρίου 2011 ειχα 2 τετια .... τα εχασα γιατι πιδανε εκτος ενυδρειου αν η στιλη νερου ειναι ψυλα... στο φαι τωρα..... απο τον βραχο θα ριμαξει μικροοργανισμους και κοπιποδα (κακο αυτο) αλλα αν του δοσεις κατεψιγμενη αρτεμια (για αρχη) και αποξιραμενη αργοτερα....σιγα σιγα θα δεχθει ολες τις τροφες. οκ!!! κατεψυγμενη αρτεμια που βρισκω?η ξερη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 22 Οκτωβρίου 2011 #25 Share 22 Οκτωβρίου 2011 οκ!!! κατεψυγμενη αρτεμια που βρισκω?η ξερη? http://www.oceannutrition.com/?post=frozen-brine-shrimp http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/1589534_-yady-energy-artemia-shrimps-250-ml-dennerle.html μπορει να σου κανει... Μhttp://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1789πορει να σου κανει .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος