Italoss 22 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 22 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα.Ξερει κανεις καποιο πετ σοπ στην θεσσαλονικη το οποιο να πουλαει ζωντανη τροφη (Bloodworms συγγεκριμενα) Οποιος γνωριζει και εχει αγορασει ας μου στειλει ενα μυνημα με το ονομα του καταστηματος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 22 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 22 Οκτωβρίου 2011 απ οσο ξερω φιλε μου,μονο μαγαζια στην Αθηνα ξερω που φερνουν....μπορειτε να μαζευτητε καποια ατομα και να κανετε μια παραγγελεια στα μαγαζια που εχουν βημα στο forum και πιστευω οτι θα σας στειλουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 24 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 24 Οκτωβρίου 2011 Πρεπει να εχει ο Αμαζονιος στην Αγγελακη.Παρε ενα τηλεφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Italoss 27 Οκτωβρίου 2011 Author #4 Share 27 Οκτωβρίου 2011 Πηρα τηλεφωνο και στα 2 καταστηματα του αμαζονιου αλλα μου ειπαν πως δεν εχουν.Εαν καποιος γνωριζει καποιο μαγαζι στην θεσσαλονικη και εχει αγορασει ας μου στειλει πληροφοριες.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naskas 27 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 27 Οκτωβρίου 2011 Παρε ενα τηλεφωνω και στο Aqua Medor AQUA MEDOR pets Μοναστηρίου 212, Μενεμένη Τηλ. 2310-528800 Για θαλασσινά,fresh water και εξοπλισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος