gante 26 Οκτωβρίου 2011 Author #26 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Aντε αντε!! Προσεχε γιατι θα ερθω να το δω απο κοντα Όποτε θέλεις Pano κερνάω καφέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2011 #27 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Οπως ειχαμε πει,σημερα το απογευμα ειχαμε καφεδακι,και τραβηξαμε και λιγες φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2011 #28 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2011 #29 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2011 #30 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 28 Οκτωβρίου 2011 #31 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 29 Οκτωβρίου 2011 Author #32 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Στράτο σε ευχαριστώ, εγώ δεν θα κατάφερνα ποτέ να τραβήξω τέτοιες φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 29 Οκτωβρίου 2011 #33 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Στράτο σε ευχαριστώ, εγώ δεν θα κατάφερνα ποτέ να τραβήξω τέτοιες φωτογραφίες. Γιατι νομιζεις οτι τα καταφερε ο Στρατος ??? :bigemo_harabe_net-74: Χρηστο σουπερ το reef σου !!! Αντε σιγα σιγα να ετοιμαζομαστε για μεγαλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 29 Οκτωβρίου 2011 #34 Share 29 Οκτωβρίου 2011 πανεμορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο........ :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 29 Οκτωβρίου 2011 #35 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Κουκλί είναι Χρήστο,να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 29 Οκτωβρίου 2011 Author #36 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Γιώργο το μεγαλύτερο θα γίνει σίγουρα στο καινούριο μου σπίτι που δεν θα χρειαστεί να το μετακινήσω από την θέση του ξανά και αυτό θα γίνει γλυκού νερού ή θα το διώξω. Είδη παίρνω τιμές για καινούρια γυάλα γιατί σύντομα θα μετακομίσω. Και για τις φωτογραφίες έλα για καφέ να τραβήξεις και εσύ μερικές για να γίνει σύγκριση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 29 Οκτωβρίου 2011 #37 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Γιώργο το μεγαλύτερο θα γίνει σίγουρα στο καινούριο μου σπίτι που δεν θα χρειαστεί να το μετακινήσω από την θέση του ξανά και αυτό θα γίνει γλυκού νερού ή θα το διώξω. Είδη παίρνω τιμές για καινούρια γυάλα γιατί σύντομα θα μετακομίσω. Και για τις φωτογραφίες έλα για καφέ να τραβήξεις και εσύ μερικές για να γίνει σύγκριση. Ασε μην μου ερθει απο ψηλά κανενας κεραυνος απο το Δια !!!! Θα ερθω μια μερα με το Στρατο να του εξηγω και τα λαθη του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Οκτωβρίου 2011 #38 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Στράτο σε ευχαριστώ, εγώ δεν θα κατάφερνα ποτέ να τραβήξω τέτοιες φωτογραφίες. Χρηστο,τα ευχαριστω ειναι για τους ξενους.Εγω απλα περασα καλα με ενα φιλο και με καφεδακι. Και να πω πως ουτε ειμαι,ουτε κανω το φωτογραφο,απλα προσπαθω και μου αρεσει. Χρηστο αν μπορεις σε περιμενω το απογευμα για καφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 29 Οκτωβρίου 2011 #39 Share 29 Οκτωβρίου 2011 (edited) Ωραιο ενυδρειο και οι φωτο επισης !!! Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2011 - disc-postman Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 29 Οκτωβρίου 2011 #40 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Πανεμορφο και με προοπτικές να γίνει "τούμπανο" @ Στράτος Μη σου πούνε να τραβήξεις φώτο...του δίνεις και καταλαβαίνει,μπράβο πάντως,βελτιώνεσαι Sent from my iPhone Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 29 Οκτωβρίου 2011 Author #41 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Πανεμορφο και με προοπτικές να γίνει "τούμπανο" @ Στράτος Μη σου πούνε να τραβήξεις φώτο...του δίνεις και καταλαβαίνει,μπράβο πάντως,βελτιώνεσαι Sent from my iPhone Ο Στράτος πάντως έχει τεράστια υπομονή με τις φωτογραφίες εγώ δεν θα μπορούσα να περιμένω το ψάρι να ποζάρει για να το βγάλω φωτό. Από Δευτέρα θα βάλω και άλλα κοράλλια και θα γίνει και άλλη φωτογράφηση από Στράτο και Geosid για να δούμε από αυτή την ''κόντρα των αιωνίων'' ποιος θα είναι ο καλύτερος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 29 Οκτωβρίου 2011 #42 Share 29 Οκτωβρίου 2011 ωραιο φαινεται το ριφακι σου...θα συμφωνησω με τουσ προηγουμενους ..περισσοτερες πληροφοριες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 29 Οκτωβρίου 2011 #43 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Ο Στράτος πάντως έχει τεράστια υπομονή με τις φωτογραφίες εγώ δεν θα μπορούσα να περιμένω το ψάρι να ποζάρει για να το βγάλω φωτό. Από Δευτέρα θα βάλω και άλλα κοράλλια και θα γίνει και άλλη φωτογράφηση από Στράτο και Geosid για να δούμε από αυτή την ''κόντρα των αιωνίων'' ποιος θα είναι ο καλύτερος. Aπλα να ξεκαθαρισω πως δεν προκειται για κοντρα , με το Στρατο κανω πλακα ( οπως και με πολλους αλλους ) .Και οι 2 μας εχουμε τη λοξα της φωτογραφιας σε ερασιτεχνικο επιπεδο οπου και οι 2 προσπαθουμε να βελτιωθουμε ( εξου και το πειραγμα ο ενας προς τον αλλο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Οκτωβρίου 2011 #44 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Aπλα να ξεκαθαρισω πως δεν προκειται για κοντρα , με το Στρατο κανω πλακα ( οπως και με πολλους αλλους ) .Και οι 2 μας εχουμε τη λοξα της φωτογραφιας σε ερασιτεχνικο επιπεδο οπου και οι 2 προσπαθουμε να βελτιωθουμε ( εξου και το πειραγμα ο ενας προς τον αλλο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 30 Οκτωβρίου 2011 #45 Share 30 Οκτωβρίου 2011 Ο Στράτος πάντως έχει τεράστια υπομονή με τις φωτογραφίες εγώ δεν θα μπορούσα να περιμένω το ψάρι να ποζάρει για να το βγάλω φωτό. Από Δευτέρα θα βάλω και άλλα κοράλλια και θα γίνει και άλλη φωτογράφηση από Στράτο και Geosid για να δούμε από αυτή την ''κόντρα των αιωνίων'' ποιος θα είναι ο καλύτερος. Ποια υπομονή για να ποζάρει το ψάρι,εδώ έχει υπομονή για να ποζάρει το κοράλι με τους πολύποδες εξω στο φουλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 6 Νοεμβρίου 2011 Author #46 Share 6 Νοεμβρίου 2011 Ένα update με μερικά νέα frags από zoanthus που έβαλα πριν δύο μέρες και από μανιτάρια με λευκές γραμμές. Τις φωτογραφίες τις τράβηξα με την δική μου κάμερα και δεν φαίνονται τα χρώματά τους τόσο καλά, αν τις τραβήξει ο Στράτος θα είναι πολύ καλύτερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 6 Νοεμβρίου 2011 #47 Share 6 Νοεμβρίου 2011 Χρηστο,ωραια κοματακια βλεπω...φτου φτου...για ταΐζετα να μεγαλωνουν σιγα σιγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 7 Νοεμβρίου 2011 #48 Share 7 Νοεμβρίου 2011 να σου ζησουν...!!!πολυ ωραια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 11 Ιανουαρίου 2012 Author #49 Share 11 Ιανουαρίου 2012 Eνα update με την τωρινή μορφή και κατάσταση του ενυδρείου. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και ένα βίντεο τις επόμενες μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 11 Ιανουαρίου 2012 #50 Share 11 Ιανουαρίου 2012 Πολύ Ωραίο το έχεις κάνει,,μπράβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος