Jump to content

Ηεχαμιτα

ROBIN

Recommended Posts

Εχω ένα μικρό δίσκο 5 εκ. τρείς μήνες τώρα απο τότε που τον πήρα με λευκά ινώδη περιττώματα. Εχω ξαναγράψει στο forum δεν έχει άλλες αλοιώσεις και τρώει κρυφά αποξηραμένες μάλλον γιατί τον κυνηγάει ο pleco και φανερά ζωντανή αρτέμια αλλά δεν μεγαλώνει. Εχω κάνει θεραπέια με flagyl κανένα αποτέλεσμα με της TETRA το hex δεν το θυμάμαι καλά με παροδικά αποτελέσματα δηλαδή εφτιαξαν για μια εβδομάδα και μετά ξανά τα ίδια και με της esha to hexamita χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Να δοκιμάσω πάλι της τετρα διπλάσια δόση ή να βάλω zinadol παρακαλώ τα φώτα σας

καραντινα εχεις να τον πλακωσεις στην καψα..?

Εκτός απο τα φάρμακα τι θερμοκρασία κρατάς κατα την διάρκεια της θεραπείας?

θερμοκρασία θεραπείας 31-32 βαθμοί. Καραντίνα υπάρχει ένα μικρό 10 λιτρων και έχω και ένα μικρό φίλτρο που μπορώ να βάλω λίγο στρωμένο siporax. Να τον βάλω εκεί και με τι να το πλακώσω

Πρώτον πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχει εσωτερικά παράσιτα.

Θα ανέβαζα την θερμοκρασία στους 33.5-34βαθμούς για περίπου 8μέρες. Θα τάιζα αποκλειστικά σπιρουλίνα για το διάστημα αυτό και θα πρόσθετα στο νερό κάποιο φάρμακο το οποίο καταπολεμά τα παράσιτα. Αλλαγές νερού όσο πρέπει για να μη μένουν οργανικά στον πυθμένα.

Δεν θα τον έβαζα με τίποτα στα 10λτ γιατί μπορεί να του κάνεις περισσότερο κακό. Σε αυτά τα λίτρα οι τοξικοτητες φτάνουν εύκολα στα ύψη.

Πόσους δίσκους έχεις στο ενυδρείο αυτό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...