Jump to content

Χρόνια Πολλά Σωκράτη

Recommended Posts

Πολύχρονος και ευτυχισμένος φίλε Σωκράτη! Να έχεις πάντα ότι επιθυμείς!!!

Τις καλύτερες ευχές μου και σε όλους τους άλλους Σωκράτηδες του ΑΖ !

πολυχρονος και παντα υγιεστατος καλε μου φιλε.

:band: Γιατρέ μου Χρόνια σου ΠΟΛΛΑ και ευτυχισμένα :bigemo_harabe_net-115: , να χαίρεσαι τη γιορτή σου πάντα γερός και ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάς. :bigemo_harabe_net-146:

Επίσης να χαίρεσαι και τα ψαράκια σου επί τη ευκαιρία :bigemo_harabe_net-117:

Κ. Σωκρατη χρονια πολλα και καλα!!!

Χρονια πολλα,χρονια καλα,χρονια ευτυχισμενα φιλε μου Σωκρατη! :)

Ἁγία Θεοδότη καὶ Ἅγιος Σωκράτης ὁ Πρεσβύτερος

Ἔζησαν τὸν 3ο αἰῶνα μ.Χ., ὅταν βασιλιὰς ἦταν ὁ Ἀλέξανδρος ὁ Σεβῆρος, καὶ μαρτύρησαν στὴν Ἄγκυρα. Ἡ Θεοδότη, ἀπὸ εὐγενικὴ οἰκογένεια, ἦταν θαῤῥαλέα στὴν πίστη καὶ ὅπου καὶ ἂν βρισκόταν μιλοῦσε γιὰ τὸ Εὐαγγέλιο καὶ προσπαθοῦσε νὰ αὐξάνει τὸν ἀριθμὸ τῶν ἀφοσιωμένων στὴ λατρεία τοῦ Χριστοῦ. Ὁ πρεσβύτερος Σωκράτης ἦταν ἱερέας ἀπὸ ἐκείνους, ποὺ δὲν λειτουργοῦν μόνο, ἀλλὰ καὶ φωτίζουν καὶ οἰκοδομοῦν, στὴν ἀνάγκη μάλιστα εἶναι ἕτοιμοι νὰ θυσιαστοῦν γιὰ τὴν πίστη καὶ τὸ ποίμνιό τους. Στὴν ἐργασία του αὐτὴ ὁ Σωκράτης εἶχε πολύτιμο βοηθὸ τὴν εὐσεβὴ Θεοδότη, πού, μὲ τὴν διδασκαλία της, προπαρασκεύαζε εἰδωλολάτρισσες γυναῖκες στὴ γνώση τῶν ἀληθειῶν τῆς πίστης, καὶ στὴν ἀποδοχὴ τοῦ ἁγίου βαπτίσματος. Ἔτσι λοιπόν, καταγγέλθηκαν καὶ οἱ δυὸ γιὰ τὶς ἐνέργειές τους αὐτές, συνελήφθησαν καὶ μὲ ἀπειλὲς καὶ μαρτύρια τοὺς ἐξανάγκαζαν νὰ θυσιάσουν στὰ εἴδωλα. Ἀλλ᾿ ἡ γυναῖκα καὶ ὁ ἱερέας ἀπέκρουσαν μὲ ἀγανάκτηση τὴν ἀσεβὴ πρόταση καὶ σφράγισαν τὴν ὁμολογία τῆς πίστης τους μὲ τὸ αἷμα τους, ἀφοῦ ὑπέστησαν θάνατο μὲ ἀποκεφαλισμό.

:)

Αγαπητοί μου φίλοι σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και εύχομαι και σε σας τα καλύτερα.Επίσης εύχομαι σε όλους τους φίλους που φέρουν το όνομα τις καλύτερες ευχές.

Πραγματικά ευχάριστη εκπληξη γιατί πρέπι να ομολογήσω οτι λίγοι άνθρωποι θυμούνται την συγκεκριμένη γιορτή.

Ευχαριστώ όλους

χρονια σου πολλα φιλε Σωκρατη. να εισαι υγιης και να σε χαιρονται οσοι σε αγαπανε

Κυριε Σωκρατη,

Χρονια σας πολλα!!!

Με υγεια και χαρα σας ευχομαι!!

Χιλιόχρονος και πάντα με υγεία!!! :)

χρονια πολλα!!! πολυχρονος και οτι επιθυμεις!

Χρονια πολλα -χρονια καλα με υγεια κ.σωκρατη κ φυσικα πολλα πολλα ενυδρεία

χρόνια πολλά κ.Σωκράτη με υγεία!

Χρονια πολλα και καλα Σωκρατη !!

Αγαπητοί μου φίλοι σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και εύχομαι και σε σας τα καλύτερα.Επίσης εύχομαι σε όλους τους φίλους που φέρουν το όνομα τις καλύτερες ευχές.

Πραγματικά ευχάριστη εκπληξη γιατί πρέπι να ομολογήσω οτι λίγοι άνθρωποι θυμούνται την συγκεκριμένη γιορτή.

Ευχαριστώ όλους

Παρ ότι λένε τον πατέρα μου Σωκράτη, μόλις φέτος θυμήθηκα έγκαιρα την γιορτή του, γιατί φέτος είναι και η πρώτη ονομαστίκη γιορτή του πιτσιρικά μου... :wub:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...