stela manu 21 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 21 Οκτωβρίου 2011 ΟΟΟ βλεπω μεγαλες αλλαγες στο φορουμ! Δεν το αναγνωριζω [με την καλη την ενοια] ! Ηρθε η στιγμη να σας πω νεα μου ! Θυμαστε που τ 2 χρυσοψαρα μου δοθηκαν σε πετ σοπ σε ενα ξεχωριστο ενυδριο για τα παρω αργοτερα? [με το αζημιοτο φυσικα ] Τα ψαρακια λοιπον ζουνε μια χαρα εκει μονα τους σε ενα ενυδριο 20 λιτρων [ ο ανδρας στο πετ σοπ δεν μπορουσε να διαθεσει μεγαλυτερο δυστιχως] παιζοντας και απο οτι βλεπω υγειεστατα και πεντακαθαρα..το μονο προβλημα ειναι οτι εχω παρατηρησει απο τις αρχες που εχε βαλει ο πετ σοπας το φλτρο οτι λογω του μικρου [μαλλον] ενυδριου τα κυμματα της αντλιας πηγαιναν με μεγλαη ταχυτητα παντου με αποτελεσμα να τα παρασερνουν και να πηγαινουν πλεον τα ψαρακια σαν βαρκες [κολυμπαν στραβα].. δεν ειμι σιγουρη οτι ειναι απο αυτο τον λογο αλλα πλεον δεν κυνηγιουνται μεταξυ τους και τα μαυρακια εφυγαν απο τα πτερυγια του σκουροχρωμου χρυσοψαρου [μαλλον ειναι καλο σημαδι]... θα ηθελα να μου εξηγησετε εαν φτεει αυτο το πραγμα δλδ το φιλτρο που τα παρασερνει με αποτελσμα να εχουν συνηθισει πλεον να κολυμπανε ''στραβα''..η ορεξη τους ειναι μια χαρα το ιδιο και τα λεπια πτερυγια κτλ. και μαλλον ειναι και τα 2 κοριτσακια αφοθ διακρινουμε εγω και ο πετ σοπας ενα κυκλακι πολυ μικρο απο κατω..! αυτα ειναι τα νεα μου αν μου απαντουσατε θα ημουν ευγνομων ! Φιλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος