antonismag1988 20 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 20 Οκτωβρίου 2011 υπαρχει διαφορα αναμεσα στην αναγομωση φυαλης σε κεντρο πυροσβεστηρων και σε καταστημα ιατρικων και βιομηχανικων αεριων δηλαδη η ποιοτητα (καθαροτητα) το co2 ειναι ιδια το εχει ψαξει κανεις??? μια φυαλη αναγομωμενη πιο απλα ειναι ιδια με μια φυαλη co2 π.χ. της τετρα εχει κανει κανεις τη συγκριση αυτη της ποιοτητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 20 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 20 Οκτωβρίου 2011 (edited) οσων αφορα το co2 δεν εχει διαφορες οπως λεμε αναμεσα σε ιατρικο οξυγονο και σε οξυγονο (απλο). Το διοξειδιο ειναι διοξειδιο Οπως και να εχει δεν νομιζω να μπορεις να κανεις συγκριση μεταξυ ποιοτητας . Υ.Γ εχω γεμιση μπουκαλα και σε πρατηριο της linde και σε καταστημα με πυροσβεστικα ειδη χωρις να εχω δει καπου καποια διαφορα Έγινε επεξεργασία 20 Οκτωβρίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonismag1988 20 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 20 Οκτωβρίου 2011 geosid ευχαριστω πολυ αυτο ακριβως ηθελα να μαθω να σαι καλα για το ενδιαφερον σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 20 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 20 Οκτωβρίου 2011 Παντα γεμιζουμε μετρωντας το βαρος.Σε 2κιλη μπουκαλα (εχε το αποβαρο παντα) θα πρεπει να σου βαζουν 2 κιλα καθαρο βαρος κι οχι λιγοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
cchristos 12 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 12 Νοεμβρίου 2011 απλά δείτε και την "ιστορία" μου http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=69484 δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας αλλά και τρόπου αναγόμμωσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος