antonismag1988 20 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 20 Οκτωβρίου 2011 προσπαθω να διαβασω την αρθρογραφια του aquazone ομως ενω ειμαι συνδεμενος κανονικα δε μου το επιτρεπει τι μπορει να φταιει για αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 20 Οκτωβρίου 2011 Δώσε το συγκεκριμένο λινκ να γίνει έλεγχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonismag1988 20 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 20 Οκτωβρίου 2011 λοιπον ξεκιναω μπαινω στο αρθρογραφια του ακουαζονε γλυκου νερου ασθενειες ψαριων και μετα παταω να ανοιξει το pdf και μου λεει δεν εχετε δικαιωμα να δειτε αυτη την επισυναψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 20 Οκτωβρίου 2011 ούτε και σε μένα το ανοίγει... θα το αναφέρουμε ως πρόβλημα.. Υπομονή και όλα θα φτιάξουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonismag1988 21 Οκτωβρίου 2011 Author #5 Share 21 Οκτωβρίου 2011 σας ευχαριστω για το αμμεσο ενδιαφερον και ανταποκριση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος