Crazy_Beaver 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #151 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Χίλια μπράβο φίλε μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 14 Ιουνίου 2013 Author #152 Share 14 Ιουνίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 14 Ιουνίου 2013 #153 Share 14 Ιουνίου 2013 Πω πω πω!!! Τι ομορφιες ειναι αυτες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 14 Ιουνίου 2013 Author #154 Share 14 Ιουνίου 2013 Είδες το ζευγαράκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 28 Αυγούστου 2013 Author #155 Share 28 Αυγούστου 2013 Ρε παίδες ο αρσενικος εδώ και λίγο καιρό παει και δαγκωνει το πίσω πόδι της θυληκιας με αποτέλεσμα αυτή να κολυμπάει την περισσότερη ώρα με τα πίσω πόδια μαζεμένα . Έχεις παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο ; Γτ μπορεί να συμβαίνει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 25 Σεπτεμβρίου 2013 #156 Share 25 Σεπτεμβρίου 2013 καστορα και σε μενα ο αρσενικος μου κανει διαφορα περιεργα.. περα απο την ερωτοτροπια που δεν σταματαει με τιποτα να εχει σεξουαλικες διαθεσεις,ειδα μια μερα να προσπαθει να τις δαγκωσει το κεφαλι! αρκετοι αρσενικοι εχουν επιθετικη συμπεριφορα.συνεχιζει να της δαγκωνει το ποδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 25 Σεπτεμβρίου 2013 Author #157 Share 25 Σεπτεμβρίου 2013 καστορα και σε μενα ο αρσενικος μου κανει διαφορα περιεργα.. περα απο την ερωτοτροπια που δεν σταματαει με τιποτα να εχει σεξουαλικες διαθεσεις,ειδα μια μερα να προσπαθει να τις δαγκωσει το κεφαλι! αρκετοι αρσενικοι εχουν επιθετικη συμπεριφορα.συνεχιζει να της δαγκωνει το ποδι? Ασυγκράτητος! Είχα ελπίδες ότι με την ,μεταφορά τους σε μεγαλύτερο ενυδρείο θα σταματούσε αλλά αγγούρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 25 Σεπτεμβρίου 2013 #158 Share 25 Σεπτεμβρίου 2013 εχει και σεξουαλικες διαθεσεις ή μονο επιθετικα συμπεριφερεται? γιατι αν τρωει χ απο την κουκλα τοτε λογικη η συμπεριφορα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 26 Σεπτεμβρίου 2013 Author #159 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 εχει και σεξουαλικες διαθεσεις ή μονο επιθετικα συμπεριφερεται? γιατι αν τρωει χ απο την κουκλα τοτε λογικη η συμπεριφορα του Απ όλα έχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 2 Οκτωβρίου 2013 #160 Share 2 Οκτωβρίου 2013 ένα "πουλάκι" μου είπε κάστορα πως έχουμε αλλαγές...... περιμένουμε αναλυτική ενημέρωση με φωτό, που είμαι από τώρα σίγουρος πως θα μας εκπλήξει η κατασκευή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 3 Οκτωβρίου 2013 Author #161 Share 3 Οκτωβρίου 2013 ένα "πουλάκι" μου είπε κάστορα πως έχουμε αλλαγές...... περιμένουμε αναλυτική ενημέρωση με φωτό, που είμαι από τώρα σίγουρος πως θα μας εκπλήξει η κατασκευή... Δυστυχώς θα σε απογοητευσω! Δεν είναι κάτι το τρομερό μιας και προέκυψε απο σπόντα ! Η μεταφορά έγινε αλλα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες Γι αυτο και δεν έχετε δει φωτο ακόμα ! Μόλις βρω λίγο χρόνο και το ολοκληρώσω θα γίνει και η παρουσίαση ! Απο διαστάσεις 90x55x30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 28 Οκτωβρίου 2013 Author #162 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Μας έμεινε το βάψιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 28 Οκτωβρίου 2013 #163 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Ωραία πράματα βλέπω, "μεζονέτα"..... Από εξέδρα σκέφτεσαι κάτι ή θα χρησιμοποιούν τα ξύλα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 29 Οκτωβρίου 2013 #164 Share 29 Οκτωβρίου 2013 Προχωράει πολύ ωραία ρε φίλε! Aργά και σταθερά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 29 Οκτωβρίου 2013 Author #165 Share 29 Οκτωβρίου 2013 Ωραία πράματα βλέπω, "μεζονέτα"..... Από εξέδρα σκέφτεσαι κάτι ή θα χρησιμοποιούν τα ξύλα??? Thanx!Προς το παρόν τα ξύλα είναι μια χαρά!Μελλοντικά βλέπουμε! Προχωράει πολύ ωραία ρε φίλε! Aργά και σταθερά! Τhanx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lost 29 Οκτωβρίου 2013 #166 Share 29 Οκτωβρίου 2013 πολυ καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 29 Οκτωβρίου 2013 #167 Share 29 Οκτωβρίου 2013 Κάστορα έχεις υπολογίσει την θερμοκρασία που θα ανεβαίνει από το καλοριφέρ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 29 Οκτωβρίου 2013 Author #168 Share 29 Οκτωβρίου 2013 Κάστορα έχεις υπολογίσει την θερμοκρασία που θα ανεβαίνει από το καλοριφέρ???? Καλοδεχούμενη είναι!Βάζω εδώ και χρόνια ενυδρεία δίπλα σε καλοριφέρ και ποτέ δεν είχα πρόβλημα θερμοκρασίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 29 Οκτωβρίου 2013 #169 Share 29 Οκτωβρίου 2013 Εννοείτε πως είναι καλοδεχούμενη, απλά ρωτάω μήπως στην ανεβάσει πολύ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 30 Οκτωβρίου 2013 Author #170 Share 30 Οκτωβρίου 2013 Εννοείτε πως είναι καλοδεχούμενη, απλά ρωτάω μήπως στην ανεβάσει πολύ..... Όπως σου είπα το κάνω χρόνια τωρα και ποτε δεν είχα θέμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος