Crazy_Beaver 17 Οκτωβρίου 2012 Author #126 Share 17 Οκτωβρίου 2012 (edited) Όντος είναι διαβολάκια, να τα χαίρεσαι!! Πανέμορφα Το basking dock το έβγαλες; Αν σου είναι εύκολο να δώσεις κάποιες πληροφορίες για το πως καθορίζει η θερμοκρασία το φύλο ή κάποιο link; Να είσαι καλά! ναι το έβγαλα για να δώσω ένα πιο φυσικό look. Η θεωρία πίσω από την θερμοκρασία λέει ότι τα αυγά εκκολάπτονται σε θερμοκρασίες από 23 μέχρι 29 βαθμούς. Αυτή η θερμοκρασία καθώς και η θερμοκρασία τις πρώτες μέρες της ζωής τους καθορίζει το φύλο με τις χαμηλότερες συνθήκες να ευνοούν τα αρσενικά και τις υψηλότερες τα θηλυκά! Εγώ πήρα το ένα φθινόπωρο και το άλλο άνοιξη. Επίσης το δεύτερο που μάλλον είναι και το θηλυκό ήταν μικροσκοπικό όταν το πήρα που σημαίνει ότι ήταν πολύ νεαρό και μπήκε κατευθείαν μέσα στο terarium με νερό στους 26-27 και θερμοκρασία αέρα 29-30. Το λινκ δεν το βρίσκω τώρα αλλά αν ξανά-πέσω πάνω του θα το ποσταρω! Έγινε επεξεργασία 17 Οκτωβρίου 2012 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikos7 17 Οκτωβρίου 2012 #127 Share 17 Οκτωβρίου 2012 Να είσαι καλά! ναι το έβγαλα για να δώσω ένα πιο φυσικό look. Η θεωρία πίσω από την θερμοκρασία λέει ότι τα αυγά εκκολάπτονται σε θερμοκρασίες από 23 μέχρι 29 βαθμούς. Αυτή η θερμοκρασία καθώς και η θερμοκρασία τις πρώτες μέρες της ζωής τους καθορίζει το φύλο με τις χαμηλότερες συνθήκες να ευνοούν τα αρσενικά και τις υψηλότερες τα θηλυκά! Εγώ πήρα το ένα φθινόπωρο και το άλλο άνοιξη. Επίσης το δεύτερο που μάλλον είναι και το θηλυκό ήταν μικροσκοπικό όταν το πήρα που σημαίνει ότι ήταν πολύ νεαρό και μπήκε κατευθείαν μέσα στο terarium με νερό στους 26-27 και θερμοκρασία αέρα 29-30. Το λινκ δεν το βρίσκω τώρα αλλά αν ξανά-πέσω πάνω του θα το ποσταρω! Ενδιαφέροντα, Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 18 Οκτωβρίου 2012 Author #128 Share 18 Οκτωβρίου 2012 Ενδιαφέροντα, Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 19 Οκτωβρίου 2012 #129 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Φοβερές η χελώνες σου φίλε κάστορα! Πως μεγάλωσαν τόσο γρήγορα τα θηρία, εκπληκτικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 19 Οκτωβρίου 2012 Author #130 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Φοβερές η χελώνες σου φίλε κάστορα! Πως μεγάλωσαν τόσο γρήγορα τα θηρία, εκπληκτικό! Σε ευχαριστώ!Και εγώ έχω μείνει έκπληκτος με τους ρυθμούς που μεγαλώνουν!Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι τα φλερταρίσματα που κάνουν τα οποία απ όσο έχω διαβάσει είναι πολύ νωρίς για να τα βλέπω! Τι να πω, πρέπει να περνάνε καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 19 Οκτωβρίου 2012 #131 Share 19 Οκτωβρίου 2012 το φλερτ που βλεπεις ειναι απολυτως φυσιολογικο γιατι ειναι στη φαση που γνωριζουν τον εαυτο τους! οσον αφορα το φιλο ,η διαδικασια με την θερμοκρασια πραγματοποιειται οταν βρισκονται στο αυγό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 22 Οκτωβρίου 2012 Author #132 Share 22 Οκτωβρίου 2012 το φλερτ που βλεπεις ειναι απολυτως φυσιολογικο γιατι ειναι στη φαση που γνωριζουν τον εαυτο τους! οσον αφορα το φιλο ,η διαδικασια με την θερμοκρασια πραγματοποιειται οταν βρισκονται στο αυγό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 13 Νοεμβρίου 2012 #133 Share 13 Νοεμβρίου 2012 Παρα πoλυ ωραια η παρoυσιαση τoυ oλoυ θεματoς, της εξελιξης τoυ εξoπλισμoυ αλλα και των δυo πλεoν πρωταγωνιστων. Πανεμoρφα τα ζωντανα και σιγoυρα η αγαπη, o κoπoς και η πρoσπαθεια πoυ εχεις δειξει εως τωρα σε ανταπoδιδεται με ενα ζευγαρωμα. Θα παρακαλoυσα εφoσoν εχεις την διαθεση να κανεις μια αναφoρα-παρoυσιαση σχετικα με την φιλτρανση καθως και μια παρoυσιαση τoυ oλoυ εξoπλισμoυ, ως oδηγo για καπoιoν πoυ θα ηθελε να δημιoυργησει εξ αρχης εν; χελωνoσπιτικo. Καλη συνεχεια και να χαιρεσαι τo Ζευγoς ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 13 Νοεμβρίου 2012 Author #134 Share 13 Νοεμβρίου 2012 Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου! Από εξοπλισμό έχουμε: Φιλτρο Sun Sun 1000L/h θερμοστάτης JBL 100W DIY Temp controler απο ebay για τον έλεγχο της θερμοκρασίας στο basking spot. Αν θες κα΄τι άλλο μου λές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 31 Ιανουαρίου 2013 Author #135 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Μερικές φώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 31 Ιανουαρίου 2013 #136 Share 31 Ιανουαρίου 2013 παρά πολύ ωραίο "τρελοκάστορα", Θα ήθελα να δώ αυτή που είναι το κεφάλι της μέσα από τα ξύλα, σε γενικό πλάνο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 31 Ιανουαρίου 2013 Author #137 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ! Η εικόνα που βλέπεις δεν είναι κροπαρισμένη!Είναι με το iphone κολλημένο στο τζάμι Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 31 Ιανουαρίου 2013 #138 Share 31 Ιανουαρίου 2013 μεγάλωσε ή μου φαίνεται?? η άλλη που πήγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 31 Ιανουαρίου 2013 #139 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα το Ιτηλέφωνο τι ωραίες φωτό βγάζει... μπράβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 31 Ιανουαρίου 2013 Author #140 Share 31 Ιανουαρίου 2013 μεγάλωσε ή μου φαίνεται?? η άλλη που πήγε? Κοίτα το Ιτηλέφωνο τι ωραίες φωτό βγάζει... μπράβο... Εβγαλα καμια 30αριά για να κρατήσω αυτές!Πέδεμα πολύ!Πρεπει να ξαναπάρω κάμερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 31 Ιανουαρίου 2013 #141 Share 31 Ιανουαρίου 2013 το ξύλο πώς το έχεις στηρίξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 31 Ιανουαρίου 2013 Author #142 Share 31 Ιανουαρίου 2013 το ξύλο πώς το έχεις στηρίξει? Και μερικές ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 31 Ιανουαρίου 2013 #143 Share 31 Ιανουαρίου 2013 μπραβο ρε τρελοκαστορα!! καμια γενικη θα δουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 31 Ιανουαρίου 2013 #144 Share 31 Ιανουαρίου 2013 ωραια πατεντα! ρε συ η θηλυκια εχει μεγαλωσει πολυ! τι τα ταιζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 31 Ιανουαρίου 2013 #145 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Απλά τέλεια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 31 Ιανουαρίου 2013 Author #146 Share 31 Ιανουαρίου 2013 μπραβο ρε τρελοκαστορα!! καμια γενικη θα δουμε? Thanx!Πάνω που πήγα να βγάλω περάσαμε σε moonloght :bigemo_harabe_net-111: ωραια πατεντα! ρε συ η θηλυκια εχει μεγαλωσει πολυ! τι τα ταιζεις? Ποικιλία από στικς, αποξηραμένη γαρίδα και τώρα τελευταία τους ρίχνω κάθε 3-4 μέρες μερικά flakes σπιρουλίνα που εχω για τα ψάρια και τα τιμούν ιδιαιτέρως! Απλά τέλεια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 31 Ιανουαρίου 2013 #147 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Κουκλια! Φαίνονται να το απολαμβάνουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 31 Ιανουαρίου 2013 #148 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Τ να πω τωρα! Κουκλα το εχεις κανει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #149 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Κουκλια! Φαίνονται να το απολαμβάνουν! Τ να πω τωρα! Κουκλα το εχεις κανει! Ευχαριστώ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 1 Φεβρουαρίου 2013 #150 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Χίλια μπράβο φίλε μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος