Mr_Zoo 1 Δεκεμβρίου 2011 #51 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 άρχοντας,την έχει αράξει με στυλάκι ο μάγκας Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_bee 2 Δεκεμβρίου 2011 #52 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Χαχαχα..ναι αρνταν !!!Ωραιος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 3 Δεκεμβρίου 2011 #53 Share 3 Δεκεμβρίου 2011 τρελη φατσα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 4 Ιανουαρίου 2012 Author #54 Share 4 Ιανουαρίου 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά!Έχουν αρχίσει και έρχονται τα πράγματα που είχα παραγγείλει σιγά σιγά και είμαστε σε καλό δρόμο! Από εχθές ο Σταύρος φωτίζεται και ζεσταίνεται όπως πρέπει!Πάραυτα κάτι δεν πάει καλά! Μέσα στις Γιορτές έλειψα 3 μέρες και κάηκε η λάμπα πυρακτώσεως που του είχα προσωρινά!Όταν γύρισα ο Σταύρος ήταν νωχελικός αρκετά και κάνα 2 μέρες μετά κοιμάται τον ύπνο τον ασήκωτο!Ξυπνάει καμιά ώρα την ημέρα μέχρι χθες έτρωγε 1 max 2 γαρίδες και την ξαναεπέφτε και σήμερα δεν έφαγε καθόλου όλη μέρα! Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι λόγο έλλειψης θερμοκρασίας τις προηγούμενες μέρες έπεσε( ξεκίνησε να πέφτει, δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται) σε χειμερία νάρκη!Ωστόσο ούτε όταν έβαλα νέα λάμπα αλλά ούτε και με την αλλαγή της με τις ειδικές λάμπες από εχθές δεν είδα κάποια διαφορά!Εσείς τι λέτε; Έγινε επεξεργασία 4 Ιανουαρίου 2012 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 4 Ιανουαρίου 2012 #55 Share 4 Ιανουαρίου 2012 το ποιο πιθανο ειναι αυτο,παρατηρισε τον 2-3 μερες πως θα παει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 5 Ιανουαρίου 2012 Author #56 Share 5 Ιανουαρίου 2012 το ποιο πιθανο ειναι αυτο,παρατηρισε τον 2-3 μερες πως θα παει... Χαίρομαι που δεν το βλέπεις για αρρώστια! :bigemo_harabe_net-111: Θα επανέλθω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 16 Ιανουαρίου 2012 Author #57 Share 16 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους Ο Σταύρος επανήλθε στα κανονικά του αλλά σίγουρα η συμπεριφορά του είναι τελείως διαφορετική!Λίγο καιρό πριν έτρωγε από το χέρι μου!Τώρα με το πλησιάζω εξαφανίζεται όσο ποιο μακριά μπορεί! Προχώρησα λίγο το θέμα με το νέο του σπίτι Αγοράστηκε η εικονιζόμενη χελωνιέρα από συγχομπίστα σε αρκετά καλή τιμή αλλά σε δεύτερη φάση δεν ήμουν και τόσο ευχαριστημένος από την κατάστασή της και όπως καταλαβαίνεται δουλεία δεν είχε ο διάολος. Η αχαρακτήριστη πλάτη Βλέποντας την κατάσταση της γυάλας άρχισε το ξεκόλλημα! Μετά το ξεκόλλημα ήρθε το καθάρισμα που ήταν και το πιο μπίπ κομμάτι της υπόθεσης Αρκετές ώρες μετά όλα τα τζάμια ήταν καθαρά και έτοιμα για κόλλημα To be continued Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 19 Ιανουαρίου 2012 Author #58 Share 19 Ιανουαρίου 2012 Η γυάλα κολλημένη Μετά από 5 μέρες που την άφησα να στεγνώσει είχαμε την ώρα της κρίσης Δεν έχασε σταγόνα! Αφού λοιπόν βεβαιώθηκα ότι συνέχιζε να μην χάνει μετά από μερικές μέρες την μόνωσα και έβαψα πλάτη και πάτο μαύρα με ένα spay που μου είχε περισσέψει.Εδώ να πω ότι με ένα ρολό και πλαστικό χρώμα κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη αλλά βαριόμουν να πάω να πάρω... Η γυάλα βάφεται! Σήμερα θα πάω να πάρω τα ξύλα για το επιπλάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 19 Ιανουαρίου 2012 #59 Share 19 Ιανουαρίου 2012 σωστος!!!!μαρεσει που το καπακι εχει κλιση προς τα μπροστα! το πλαστικο χρωμα θα βοηθουσε σε περιπτωση που ηθελες να το βγαλεις ή να το αλλαξεις..αν δεν εχεις τετοιο σκοπο καλα εκανες! αντε περιμενουμε νεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 19 Ιανουαρίου 2012 Author #60 Share 19 Ιανουαρίου 2012 (edited) σωστος!!!!μαρεσει που το καπακι εχει κλιση προς τα μπροστα! το πλαστικο χρωμα θα βοηθουσε σε περιπτωση που ηθελες να το βγαλεις ή να το αλλαξεις..αν δεν εχεις τετοιο σκοπο καλα εκανες! αντε περιμενουμε νεα! Σε ευχαριστώ! Μην νομίζεις ότι το σπρέι δεν βγαίνει εύκολα!Η μαμακία του είναι ότι θέλει πολλά χέρια!Πιστεύω αύριο να έχω έτοιμο και το έπιπλο οπότε μέσα στο ΣΚ να μπει μέσα και ο Σταύρος γιατί αρκετά τον ταλαιπωρήσαμε στο ταπεράκι του! Έγινε επεξεργασία 19 Ιανουαρίου 2012 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 20 Ιανουαρίου 2012 #61 Share 20 Ιανουαρίου 2012 Πω πω extreme make over terrarium edition βλεπω για τον Σταυρο! Αντε με το καλο να το καμαρωσουμε στο aqua terrarium του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 23 Ιανουαρίου 2012 Author #62 Share 23 Ιανουαρίου 2012 (edited) Πω πω extreme make over terrarium edition βλεπω για τον Σταυρο! Αντε με το καλο να το καμαρωσουμε στο aqua terrarium του! Να σαι καλά φίλε Rythor!!!!!!Λες να έπρεπε να τους πάρω τηλ να μου το κάνουν αυτοί? Συνεχίζουμε λοιπόν με τις απραίτητες φωτό από την ολοκλήρωση της κατασκευσής. Το έπιπλο έγινε από κόντρα πλακέ θαλάσης 15 χιλιοστών της shelman. Έγινε επεξεργασία 23 Ιανουαρίου 2012 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 23 Ιανουαρίου 2012 Author #63 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Ο star της υπόθεσης καραγουστάρει στο νέο σπιτικό του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 23 Ιανουαρίου 2012 #64 Share 23 Ιανουαρίου 2012 βαλε και μια γενικη να δουμε το ολο αποτελσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 23 Ιανουαρίου 2012 Author #65 Share 23 Ιανουαρίου 2012 (edited) Το εννοείς γενική;Αυτές πιο πάνω δεν σου κάνουν; Έγινε επεξεργασία 23 Ιανουαρίου 2012 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 23 Ιανουαρίου 2012 #66 Share 23 Ιανουαρίου 2012 πολυ ομορφο αποτελεσμα φιλε μου!!!!μαρεσει πολυ η εξεδρα που φαινεται αρκετα φυσικη!σκεφτεσαι να βαλεις τιποτα φυτα ή καποιο αλλο διακοσμητικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 23 Ιανουαρίου 2012 #67 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Το εννοείς γενική;Αυτές πιο πάνω δεν σου κάνουν; Εγω θα ηθελα μια γενικη,οπως λεω και παραπανω να φανει ολο το αποτελεσμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 24 Ιανουαρίου 2012 Author #68 Share 24 Ιανουαρίου 2012 πολυ ομορφο αποτελεσμα φιλε μου!!!!μαρεσει πολυ η εξεδρα που φαινεται αρκετα φυσικη!σκεφτεσαι να βαλεις τιποτα φυτα ή καποιο αλλο διακοσμητικο? Δεν ξέρω αν θα βάλω κάτι μέσα!Ουσιαστικά τώρα θέλω να παρατηρήσω τι γίνεται, αν καθαρίζει το ενυδρείο, αν μυρίζει το νερό και κάθε πότε κτλ και θα δω πως θα πάει !Σε πρώτη φάση θα ήθελα να βάλω άμμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 24 Ιανουαρίου 2012 Author #69 Share 24 Ιανουαρίου 2012 Εγω θα ηθελα μια γενικη,οπως λεω και παραπανω να φανει ολο το αποτελεσμα.... Θα τραβήξω απόψε μερικές ακόμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 25 Ιανουαρίου 2012 Author #70 Share 25 Ιανουαρίου 2012 Οι φώτο που υποσχέθηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 25 Ιανουαρίου 2012 Author #71 Share 25 Ιανουαρίου 2012 Και μερικές ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 25 Ιανουαρίου 2012 Author #72 Share 25 Ιανουαρίου 2012 Και ακόμα λίγες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 25 Ιανουαρίου 2012 Author #73 Share 25 Ιανουαρίου 2012 Ο Σταύρος ελπίζει να σας αρέσουν γιατί κουράστηκε να ποζάρει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos27 25 Ιανουαρίου 2012 #74 Share 25 Ιανουαρίου 2012 "Κάθε τι μικρό και όμορφο" Απίστευτο τυπάκι!!!!!Να το χαίρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 25 Ιανουαρίου 2012 Author #75 Share 25 Ιανουαρίου 2012 "Κάθε τι μικρό και όμορφο" Απίστευτο τυπάκι!!!!!Να το χαίρεσαι!!! Να σαι καλά, ευχαριστώ!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος