Jump to content

Ζευγαροι Μονομαχων Με Γαριδες

Recommended Posts

το ενυδρειο ειναι αρκετα φυτεμενο......γινεται η θα γινουν μεζες?εχει επιχειρησει καποιος φιλος?διαβασα πιο πανω οτι οι μονομαχοι μπορει και να θεωρηθουν ιδανικο συγκατοικο αλλα θα ηθελα και μερικες προσωπικες εμπειριες

Είναι καθαρά θέμα ιδιοσυγκρασίας του ψαριού. Εγω είχα μονομάχο σε 20λτ και ποτέ δεν πείραξε τις μικροσκοπικές red chery που είχα μέσα, αλλά ουτε και τα μωρά τους, σε αντίθεση με άλλους μονομάχους που τις έχουν γιια γεύμα (ειδικά τα μωρά).

Μόνο αν το δοκιμάσεις θα σιγουρευτείς για τις προθέσεις του δικού σου. :bigemo_harabe_net-64:

Εγω στο 40λιτρο μου δοκιμασα να βαλω 10 red cherry..την επομενη μερα δεν υπηρχε καμια.Πριν 3 μερες δοκιμασα να βαλω 2 amano με το σκεπτικο οτι ειναι μεγαλητερες και μπορει να την γλυτωσουν,απο χθες δεν βλεπω καμια..Ειναι καθαρα στον χαρακτηρα του ψαριου αν θα δεχτει η οχι.Δοκιμασε,το πολυ πολυ να γινουν γευμα :D

ok....ολα λοιπον εξαρτωνται απο το μονομαχο..ευχαριστω για τις απαντησεις σας κυριοι

• 2 weeks later...

Να πω κι εγώ νέωπας :blush:

Σε αφύτευτο (ακόμη πιο εκτεθημένο δηλ.) ενυδρείο 24λ. μία υπερκινητική γαρίδα διάφανη (δεν ξέρω ακριβώς πως λέγεται) κάνει το μονομάχο μου ότι θέλει (ακόμη κι όταν ήταν στα καλά του!)... περνάει από πάνω του, τον πατάει, τον σπρώνχει... δεν μπαίνει στο κόπο να ασχοληθεί μαζί της! Φυσιολογικό? Αφύσικο? Δεν ξέρω!

Oπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, εξαρτάται καθαρά απο τον χαρακτήρα του ψαριού. Μπορείς να δοκιμάσεις και να τις αφήσεις μέσα καμιά βδομάδα για περίοδο προσαρμογής.

Στο θέμα αναφέρεις ζευγάρι μονομάχων. Υποθέω πως ξέρεις πως οι μονομάχοι μπαίνουν μαζί μονον για να ζευγαρώσουν και όχι στον υπόλοιπο χρόνο . Έτσι?

μπαααα εμενα ειναι αγαπημενο ζευγαρακι...ειναι μαζι κανα χρονο τωρα και εχουν γεννησει 6-7 φορες...

Είναι μαζί αρσενικό και θυληκό συνέχεια ? Αν μιλάς σοβαρά, είναι η πρώτη φορά που το ακούω.

• 1 month later...

Έχω ένα χαρεμάκι, τρία θυληκά και ένας αρσενικός, μαζί με καμια 10αρια red cherries εδώ και ένα 6μηνο. Στην αρχή έκανε κολπάκια ο μονομάχος μου αλλά μετά ηρέμισε. Οι γυναίκες φαίνεται έχουν τον τρόπο τους ακόμη και στα ψάρια. Το μόνο μου παράπονο είναι πως σ'αυτό το διαστημα δεν είδα μικρά, όσο και αν προσπάθησα, ότι και αν έκανα..... :(

• 2 weeks later...

Κάπου είχα διαβάσει πως αν ρίξουμε μονομάχο σε ενυδρείο με γαρίδες είναι πολλές οι πιθανότητες να μην τις πειράξει. Αν όμως ρίξουμε γαρίδες στο σπίτι του μονομάχου οι πιθανότητες είναι περισσότερες να ορμήξει και να τις φάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...