Jump to content

Γεννήστρα Για Demasoni

magman

Recommended Posts

Πόσα λίτρα πρέπει να είναι μια γεννήστρα για Demasoni;Το βρίσκετε καλό να μεταφέρετε το θηλικό απο το ένα ενυδρείο στο άλλο κατα την διάρκεια της επώασης;

Αν θελεις το απολυτο στις γεννες ,πρεπει να την μεταφερεις ,αλλα η επιστρωφη πρεπει να ειναι νυχτα και με κλειστα τα φωτα.Αλλα η γνωμη μου ειναι,τωρα που ξεκινισαν ,αστα και οσα παρεις.

Προσωπικά τα πράγματα τα αφήνω να εξελιχθούν μέσα στο κυρίως ενυδρείο για τον απλούστατο λόγο οτι δεν θέλω να κυνηγώ την θηλυκιά να την βγαλω και να μπεί σε άλλο ενυδρείο με πιθανό αποτέλεσμα οχι μόνο να την στρεσσάρω αυτή αλλά πιθανόν και όλα τα υπόλοιπα ψάρια.Πολλές κρυψώνες ώτστε να επιβιώσουν οσον το δυνατό πιο πολλά μικρά.

Απο κει και πέρα αν κάποιος θέλει να απομονώσει την εγκυμονούσα θηλυκή αν μπορεί να την πιάσει ςύκολα χωρίς να γίνει το ενυδρείο πλυντήριο ,αν θέλει ας το κάνει με πολλή ποροσοχή όμως.

:)

Με καλύψατε 100% :)

Μόνο να την πιάσεις.... απλά δεν παίζει !

Δοκίμασε νυχτα με κλειστα φωτα ενυδρειού και δωματιού!

Χρησιμοποίησε ενα κόκκινο φωτακι...σαν λεντακι ας πούμε...απο αυτά που εχουν οι αναπτήρες στο πίσω μέρος!

Καλά ψαρέματα! :D

Δοκίμασε νυχτα με κλειστα φωτα ενυδρειού και δωματιού!

Χρησιμοποίησε ενα κόκκινο φωτακι...σαν λεντακι ας πούμε...απο αυτά που εχουν οι αναπτήρες στο πίσω μέρος!

Καλά ψαρέματα! :D

Με κολάζεις τώρα:D

καλυτερα αστα οπως ειναι ;)

Φιλε μου αφησα τα πραγματα ως εχουν και τωρα ευχαριστιεμαι 8 μικρα και ειναι αυτα που βλεπω μονο.... θελει πολλες κρυψωνες.. και τιποτα αλλο!

Οχι δεν είχα σκοπό να το ψαρέψω το κακόμοιρο, αντιδράσεις ήθελα να δώ απο το φωτάκι :bigemo_harabe_net-82:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...