antonismag1988 18 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 18 Οκτωβρίου 2011 Kαλησπερα σε ολους προσπαθω να βιαβασω καποια αρθρα του aquazone αλλα δε μου το επιτρεπει το συστημα ειμαι νεος στο site μηπως δεν εχω δικαιωμα ακομα να διαβασω τα αρθρα αυτα προσπαθησα να δω το ενυδρειο του μηνα αλλα αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα γιατι οποιος μπορει ας μου πει τι μπορω να κανω ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 18 Οκτωβρίου 2011 Το προωθησα στους γενικους να το δουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 18 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 18 Οκτωβρίου 2011 Όταν είσαι συνδεδεμένος δε μπορείς να τα διαβάσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
orestispap2001 18 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 18 Οκτωβρίου 2011 Μηπως εχεις ενεργοποιησει την επιλογη να να φαινεσαι οταν κανεις συνδεση σαν ανωνημος και δεν σου επιτρεπει να διαβασεις. Γιατι μπορει να ειναι κανενα bug λογω της αναβαθμισης του forum που γινεται αυτες τις μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonismag1988 18 Οκτωβρίου 2011 Author #5 Share 18 Οκτωβρίου 2011 Όταν είσαι συνδεδεμένος δε μπορείς να τα διαβάσεις; οχι δε μπορω να το δω μου ειπε ενας φιλος που μπαινει εδω να στειλω καμμια εικοσαρια μηνυματα και θα διορθωθει το προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 18 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 18 Οκτωβρίου 2011 Αν είναι μηνύματα ουσίας και εξυπηρετούν το σκοπό του Forum,έχει καλώς. Μπορείς να κάνεις υπομονή να το ελέγξουμε, γιατί έτσι δε λύνεται οριστικά το πρόβλημα για τα νέα μέλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 20 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 20 Οκτωβρίου 2011 Kαλησπερα σε ολους προσπαθω να βιαβασω καποια αρθρα του aquazone αλλα δε μου το επιτρεπει το συστημα ειμαι νεος στο site μηπως δεν εχω δικαιωμα ακομα να διαβασω τα αρθρα αυτα προσπαθησα να δω το ενυδρειο του μηνα αλλα αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα γιατι οποιος μπορει ας μου πει τι μπορω να κανω ευχαριστω εκ των προτερων Σε κάποια άρθρα δέν αντιστοιχούν κάποια από τα λίνκ. Άν μπορείς στείλε μου με π.μ. τα λίνκ να τα επιβεβαιώσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος