atsipas 18 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 18 Οκτωβρίου 2011 αν και λατρης του αμαζονιου αυτο το ενυδρειο με αφησε αφωνο αν ασχολιομουν ποτε με αφρικη καπως ετσι θα το εκανα.......ισως να μην ειναι ετσι οπως ν0μιζω και να υστερει σ ε πολλα , παντως οπτικα ειναι φοβερο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 18 Οκτωβρίου 2011 Δεν ειναι τελειο αφρικανικο,απλα ενα ομορφο οπτικα ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 18 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 18 Οκτωβρίου 2011 Ας δούμε λοιπόν το site που φιλοξενεί το συγκεκριμένο ενυδρείο .Οσον αφoρα αυτό που αναφέρει ο Στράτος είναι γεγονός οτι είναι πολύ " στημένο",βέβαια και αυτά είναι ζητήμτα γούστου.Ωστόσο το site που το φιλοξενεί μπορεί να βοηθήσει δίνοντας ιδέες σε φίλους χομπίστες. http://dramaticaquascapes.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 18 Οκτωβρίου 2011 Ας δούμε λοιπόν το site που φιλοξενεί το συγκεκριμένο ενυδρείο .Οσον αφoρα αυτό που αναφέρει ο Στράτος είναι γεγονός οτι είναι πολύ " στημένο",βέβαια και αυτά είναι ζητήμτα γούστου.Ωστόσο το site που το φιλοξενεί μπορεί να βοηθήσει δίνοντας ιδέες σε φίλους χομπίστες. http://dramaticaquascapes.com Προκατ για ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 18 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 18 Οκτωβρίου 2011 Δεν ειναι τελειο αφρικανικο,απλα ενα ομορφο οπτικα ενυδρειο ..και αυτό είναι υποκειμενικό κιόλας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 18 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 18 Οκτωβρίου 2011 Προκατ για ψαρια συμφωνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 18 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 18 Οκτωβρίου 2011 (edited) μπροστα στο δικο μου δεν λεει μια :hysterical: Έγινε επεξεργασία 18 Οκτωβρίου 2011 - ψαρουκλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepos 21 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 21 Οκτωβρίου 2011 να κανω μια ερωτηση αυτα τα υλικα τσιμεντα κτλπ τετοια μαρκα δεν νομιζω να υπαρχει πουθενα σωστα? εψαξα ολο το ιντερνετ και δεν βρεικα ξερει κανεις που μπορω να βρω η ποιο αλλο υλικο στην ελληνικη αγορα μπορω να χρεισημωποιησω πανω στο φελιζζολ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 21 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 21 Οκτωβρίου 2011 Είναι τσιμέντο που χρησιμοποιούν για δεξαμενές πόσιμου νερού! Δες εδώ την παρουσίαση του φίλου Σάκη νομίζω το είχε χρησιμοποιήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgemarousi 26 Οκτωβρίου 2011 #10 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Ψηφίζω αρνητικά γιατί η διάταξη αυτή των πετρών είναι αφύσικη!.. φαίνεται πολύ "στημένο" το σύνολο.. και θα συμφωνήσω και με το "προκάτ" χαχα :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 26 Οκτωβρίου 2011 #11 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Αν και το θέμα διακόσμησης του ενυδρείου είναι ένας πολύ προσωπικός παράγοντας, εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να είναι ή να πλησιάζει τουλάχιστον το φυσικό περιβάλλον στο οποίο ζει το συγκεκριμένο είδος που φιλοξενούμε.... έτσι είναι μαθημένο από ένστικτο !!! Καραβάκια, ανεμόμυλοι, πύργοι και ένα άλλο σωρό διακοσμητικά νομίζω ότι ανήκουν σε άλλες εποχές. Στο κάτω-κάτω κάνουμε ενυδρείο για να έχουμε ένα κομμάτι της φύσης στο σπίτι μας... και ας τοποθετήσουμε τα διακοσμητικά (αν μας αρέσουν τέτοια) σε κάποιο ράφι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 26 Οκτωβρίου 2011 #12 Share 26 Οκτωβρίου 2011 (edited) Αν και το θέμα διακόσμησης του ενυδρείου είναι ένας πολύ προσωπικός παράγοντας, εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να είναι ή να πλησιάζει τουλάχιστον το φυσικό περιβάλλον στο οποίο ζει το συγκεκριμένο είδος που φιλοξενούμε.... έτσι είναι μαθημένο από ένστικτο !!! Καραβάκια, ανεμόμυλοι, πύργοι και ένα άλλο σωρό διακοσμητικά νομίζω ότι ανήκουν σε άλλες εποχές. Στο κάτω-κάτω κάνουμε ενυδρείο για να έχουμε ένα κομμάτι της φύσης στο σπίτι μας... και ας τοποθετήσουμε τα διακοσμητικά (αν μας αρέσουν τέτοια) σε κάποιο ράφι !!! +100000000000000000000000 Έγινε επεξεργασία 26 Οκτωβρίου 2011 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 26 Οκτωβρίου 2011 #13 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Αν και το θέμα διακόσμησης του ενυδρείου είναι ένας πολύ προσωπικός παράγοντας, εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να είναι ή να πλησιάζει τουλάχιστον το φυσικό περιβάλλον στο οποίο ζει το συγκεκριμένο είδος που φιλοξενούμε.... έτσι είναι μαθημένο από ένστικτο !!! Καραβάκια, ανεμόμυλοι, πύργοι και ένα άλλο σωρό διακοσμητικά νομίζω ότι ανήκουν σε άλλες εποχές. Στο κάτω-κάτω κάνουμε ενυδρείο για να έχουμε ένα κομμάτι της φύσης στο σπίτι μας... και ας τοποθετήσουμε τα διακοσμητικά (αν μας αρέσουν τέτοια) σε κάποιο ράφι !!! Πολυ σωστα τα λες,ομως με τα Αφρικανικα υπαρχει ενα προβλημα. Επιδη ειναι ξεραηλα και μονο νταμαρι,δεν εχεις πολλα περιθωρια να παιξεις αισθητικα.Οποτε ολοι εμεις οι Αφρικανοι θα επρεπε να εχουμε τα ιδια ενυδρεια.Κααι αυτο πιστευω θα ηταν λιγο βαρετο,Δηλ.να υπαρχει μονο μια συνταγη στησιματος και σαν τρενακι να την ακολουθουμε ολοι. Ενω αυτα που λεω δεν ισχυουν στα φυτεμανα η στα θαλασσινα. Και κατι αλλο. Θα συμφωνισω απολυτα με τον Σωκρατη,το λινκ που μας εδωσε ο φιλος ,εχει πλυ καλες ιδεες για την κατασκευη μπαγκραουντ.Γιατι πολλα παιδια μπαινουν στον πειρασμο να φτιαξουν ,αλλα πρεπει να ξερουν οτι ,σε τεοιες κατασκευες αν δεν εχεις και λιγο ταλεντο απο την γλυπτικη,το αποτελεσμα ειναι απαισιο,Εχω δει αρκετα τετοια εδω μεσα.Οποτε καλυτερα αν δεν το εχεις να βαλεις μια αφισα ,παρα να φτιαξεις τουβλα. Εκτος απο τα υλικα,θελει εμπνευση και ταλεντο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 26 Οκτωβρίου 2011 #14 Share 26 Οκτωβρίου 2011 .. και εμείς με τα θαλασσινά δεν έχουμε περιθώρια, πέρα από το στήσιμο του βράχου που αν το δεις μεμονωμένο δεν θα δεις και πολλές διαφορές. Στη φαντασία του καθενός είναι να το "διαφοροποιήσει" κάπως πιο δημιουργικά. Η διαφορά στο θαλασσινό φυσικά είναι η ποικιλομορφία των οργανισμών και που διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Προσωπικά ένα αφρικάνικο θα το προτιμούσα με ένα έντεχνα στημένο νταμάρι και ας το έβλεπα και σε 40 σπίτια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 26 Οκτωβρίου 2011 #15 Share 26 Οκτωβρίου 2011 .. και εμείς με τα θαλασσινά δεν έχουμε περιθώρια, πέρα από το στήσιμο του βράχου που αν το δεις μεμονωμένο δεν θα δεις και πολλές διαφορές. Στη φαντασία του καθενός είναι να το "διαφοροποιήσει" κάπως πιο δημιουργικά. Η διαφορά στο θαλασσινό φυσικά είναι η ποικιλομορφία των οργανισμών και που διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Προσωπικά ένα αφρικάνικο θα το προτιμούσα με ένα έντεχνα στημένο νταμάρι και ας το έβλεπα και σε 40 σπίτια !!! Κλαινε η χειρες κλαινε και η παντρεμενες Τιποτα να μην εχεις εσυ ,πετας μια κοκκινη -πρασινη ανεμωνη και αμεσως αλλαζει η οψη.Εμεις τι να πουμε ,που μονο με κοτρονες παλευουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 26 Οκτωβρίου 2011 #16 Share 26 Οκτωβρίου 2011 χαχαχχχ καλό !!!! γράφετε πάνω στις κοτρόνες συνθήματα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 26 Οκτωβρίου 2011 #17 Share 26 Οκτωβρίου 2011 χαχαχχχ καλό !!!! γράφετε πάνω στις κοτρόνες συνθήματα !!! :hysterical: Αδικο εχω?Μου λες για τα θαλασσινα και εχεις και παραπονο,φωτια θα πεσει να σε καψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Οκτωβρίου 2011 #18 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Σωπατε μωρε με τα θαλασσινα.Μονο στη γευση εχουν διαφορα.Πιο πολυ αλατι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 26 Οκτωβρίου 2011 #19 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Σωπατε μωρε με τα θαλασσινα.Μονο στη γευση εχουν διαφορα.Πιο πολυ αλατι..... :hysterical: Οχι ρε Σρατο,με τον πονομας παιζει.Ενας φιλος εδω μου εδωσε κατι ανουμπιες και κατι αλλα,τα εβαλα μεσα,ωχ λεω ωραιο τωρα ,πρασηνισε,ε δεν προλαβα να πιω ενα κρασακι,αμεσως τα βενουστους τα εκαναν ελικοπτερο. Το μονο που εχουμε να παιξουμε ειναι η πετρες, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 26 Οκτωβρίου 2011 #20 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Αν και το θέμα διακόσμησης του ενυδρείου είναι ένας πολύ προσωπικός παράγοντας, εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να είναι ή να πλησιάζει τουλάχιστον το φυσικό περιβάλλον στο οποίο ζει το συγκεκριμένο είδος που φιλοξενούμε.... έτσι είναι μαθημένο από ένστικτο !!! Καραβάκια, ανεμόμυλοι, πύργοι και ένα άλλο σωρό διακοσμητικά νομίζω ότι ανήκουν σε άλλες εποχές. Στο κάτω-κάτω κάνουμε ενυδρείο για να έχουμε ένα κομμάτι της φύσης στο σπίτι μας... και ας τοποθετήσουμε τα διακοσμητικά (αν μας αρέσουν τέτοια) σε κάποιο ράφι !!! Συμφωνώ στο πρώτο σκέλος !! Για το δεύτερο δεν με απασχολεί αφ όσον δεν ενοχλεί τα ψαράκια μας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Οκτωβρίου 2011 #21 Share 26 Οκτωβρίου 2011 :hysterical: Οχι ρε Σρατο,με τον πονομας παιζει.Ενας φιλος εδω μου εδωσε κατι ανουμπιες και κατι αλλα,τα εβαλα μεσα,ωχ λεω ωραιο τωρα ,πρασηνισε,ε δεν προλαβα να πιω ενα κρασακι,αμεσως τα βενουστους τα εκαναν ελικοπτερο. Το μονο που εχουμε να παιξουμε ειναι η πετρες, Mε τον πονο σας.Εγω εχω θαλασσινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 26 Οκτωβρίου 2011 #22 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Κάτι τέτοιες προτάσεις τις βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες ... και ας μοιάζουν μέσα στη διαφορετικότητα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Οκτωβρίου 2011 #23 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Το πρωτο τα σπαει,αλλα για προσεξε τι βαθος πρυποθετει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 26 Οκτωβρίου 2011 #24 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Mε τον πονο σας.Εγω εχω θαλασσινο Παντα ησουν ,εισαι και θα εισαι Αφρικανος,απλα ολοι καποτε παραστρατουμε καμια φορα,αλλα επανερχωμαστε στις ριζες μας Ειναι πλανεφτρα η θαλασσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Οκτωβρίου 2011 #25 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Παντα ησουν ,εισαι και θα εισαι Αφρικανος,απλα ολοι καποτε παραστρατουμε καμια φορα,αλλα επανερχωμαστε στις ριζες μας Ειναι πλανεφτρα η θαλασσα Η καταγωγη μου ναι.Αλλα πλεον ουτε ενυδρειο αφρικανικο δεν εχω.Αλλαξοπιστησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος