vasilios 18 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 18 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα τελευταια ακουσα για αυτην μοδα το "φισ σπα" και ειπα να το δοκιμασω,μου συμβουλεψε μια γνωστη ενα σττην βενιζελου και ξετρελαθηκα και σε πολυ οικονομικη τιμη,και κθησα μιση ωρα.... ποσο καλη ειναι τελικα αυτη η θεραπια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 18 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 18 Οκτωβρίου 2011 Για μας τελεια, για τα ψαρια οχι και τοσο, αφου δεν ξερουν οι περισσοτεροι να τα "κουμανταρουν" σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 18 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 18 Οκτωβρίου 2011 Διαβάζοντας τι είναι αυτό (δεν το είχα ξανακούσει) φίλε Σπύρο, αυτή η εντύπωση μου δημιουργήθηκε. Τα ψαράκια αυτά πιθανότατα θα δεινοπαθούν, αφού μέχρι και αποστείρωση περνούν για να μην μεταφέρουν ασθένειες από τον ένα πελάτη στον άλλο. Συγνώμη ρε παιδιά, τα ψάρια αυτά είναι ψυχούλες, ζωντανοί οργανισμοί, δεν είναι "βούρτσα" καθαρισμού ποδιών... λυπάμαι αλλά δεν θα πάρω, κάτι δεν μου κάθετε καλά σε αυτή τη νέα μόδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 18 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 18 Οκτωβρίου 2011 Προσωπικά δε μου αρέσει σαν ιδέα για τους λόγους που αναφέρονται... Γνωστός μου έχει μολυνθεί λόγω ανοιχτής πληγής και η ζημιά ήταν αρκετά μεγάλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 24 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 24 Οκτωβρίου 2011 Φαντάζομαι να μην ήταν μεταλλαγμένη όπως τα molly !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 24 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 24 Οκτωβρίου 2011 Δειτε και εδω ενα αρθρο http://www.practicalfishkeeping.co.uk/content.php?sid=4426 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 24 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 24 Οκτωβρίου 2011 Πάντως η cleaner shrimp που έχω κάνει τρελή δουλειά Μέχρι στιγμής μόνο το χέρι έχω βάλει μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 28 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Αν χρησιμοποιήσουν UV δεν μπορούν να είναι σίγουροι για την μη διάδοση ασθενειών και παθήσεων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 28 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Αν χρησιμοποιήσουν UV δεν μπορούν να είναι σίγουροι για την μη διάδοση ασθενειών και παθήσεων? Χρησιμοποιούσαν,τη σιγουριά την είδα... Σκέψου οτι τα ψάρια μεταφέρουν παθήσεις.Δεν περνούν από UV,το νερό περνάει οπότε δεν αποστειρώνονται τα ψάρια.Εξακολουθούν να είναι φορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2011 #10 Share 28 Οκτωβρίου 2011 Πάντως η cleaner shrimp που έχω κάνει τρελή δουλειά Μέχρι στιγμής μόνο το χέρι έχω βάλει μέσα... Ποιο χερι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος