KOSTASGAVALAS 17 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 17 Οκτωβρίου 2011 ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ FLEET ENEMA APO FARMAKEIO...MOY EIPAN OTI YPARXOYN 2 ΠΡΟΙΟΝΤΑ!! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΑΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΠΑΚΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΣΥΡΙΓΓΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ (Η ΧΩΝΙΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΣΤΕ ΤΟ) Συγγνωμη για τα κεφαλαια ξεχαστηκα....συνεχιζω λοιπον με μικρα... το εβαλα στο ενυδρειο σε υπερδοσολογια περιπου 2 φορες απο το κανονικο αφου po4ειχα 0 βασει τεστ που εχω και ...Τιποτα...παρεμεινα 0!!! Ετσι χρησιμοποιησα ενα σκευασμα που ειχα παρει απο το petcumulus και το εφτασα 0,25+... Μετα απο περιεργεια πηρα το δοκιμαστικο σωληνα και εβαλα 3 μν νερο και 2 enema και επανελαβα το τεστ και παλι με τετοια αναλογια παλι 0 εδειξε το τεστ.... το τεστ λειτουργει αφου με την αντιστοιχη ποσοτητα του σκευασματος του PETCUMULUS ΕΔΕΙΞΕ απειρο λογω τησ δοσολογιας που εβαλα στο μπουκαλακι των 5 μλ του τεστ... τελικα τι γινεται??? το φλεετ ενεμα δεν επρεπε να μου ανεβαζει το τεστ toy po4 ??? και κατι αλλο KH2SO4 ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΕ ΠΕΙΡΑΙΑ- ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ Η ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ (ΠΑΛΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΣΤΑ κεφαλαιa sorry) Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 17 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 17 Οκτωβρίου 2011 τι τεστ χρησιμοποιεις,καθως ορισμενες εταιρειες εχουν ''θεμα'' με την μετρηση των φωσφορικων και νιτρικων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSTASGAVALAS 17 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 17 Οκτωβρίου 2011 τι τεστ χρησιμοποιεις,καθως ορισμενες εταιρειες εχουν ''θεμα'' με την μετρηση των φωσφορικων και νιτρικων.... Χρησιμοποιω αυτο salifert po4 http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=632 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 17 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 17 Οκτωβρίου 2011 φωσφορικα δεν τα βαζουμε ετσι ευκολα στο νερο, αν το φορτιο δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο αρκουν πολλες φορες και τα μη μετρησιμα.ολα ειναι σχετικα,η φυτομαζα σου,η κατασταση των φυτων σου,και πολλοι αλλοι παραγοντες. περιπου και τελειως εμπειρικα η δοσολογια ειναι 4 σταγονες ανα 100 λιτρα. πολλες φορες ακομη και μ μετρισημα με τα τεστ φωσφορικα ειναι αρκετα για να τραφουν τα φυτα μας.καποιοι αλλοι χομπιστες παλι,εν γνωση τους ταιζουν μερικες φορες τροφες πλουσιες σε φωσφορικα για να τα ''τσιμπησουν'' λιγο προς τα πανω. γενικα παντως χρειαζεται προσοχη,καθως εσυ πας να κανεις το καλυτερο για τα φυτα σου,αλλα αυτο μπορει να γυρισει εις βαρος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος