PerfectDark 16 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 16 Οκτωβρίου 2011 Χέλλού σε ολα τα παιδια του φόρουμ απο εμένα! Μόλις γραφτικα στο όμορφο φορουμ σας και θα ήθελα να κανω καποιες ερωτήσης σχετικα με το ενυδρείο που πρόκοιτε να αγοράσω την ερχόμενη εβδομάδα, και εχω σκοπό να βάλω Δίσκους μέσα σε αυτο. --Εάν ειμαι σε λάθως ενότητα με συγχωρήτε!-- Αρχικά το ενυδρείο που θα χρησιμοποιήσω θα ειναι ένα 112Λιτρων από τον amazonio. Συγκεκριμένα αυτο περιέχει μέσα Φιλτρο, Θερμαντήρα και 1 Λάμπα 11 Watt. Τώρα εγώ θα βάλω μέσα οπως σας ειπα Δίσκους και έχω σαν σκοπό να τα κάνω να αναπαραχθούν κιολας εαν ειναι αφικτο. Έχω ομως μερικές αποριες σχετικα με οοοολα αυτα που πρέπει να γίνουν αρχικα θα ηθελα να μου πειτε τι θα χρειαστώ. Αν δεν κάνω λάθος, Φιλτρο, Θερμαντηρας κ λάμπα χρειάζονται, τα οποια τα έχει μεσα το ενυδρείο και εγώ θα χρειαστεί να πάρω καποια PH testers, θερμομετρο, ειδική τροφή ισως? καποια αντλία οξυγόνου? Εδώ Χρειάζομαι λίγο τα φώτα σας! (Θυμηθείτε πως θέλω να αναπαραχθούν αν ειναι δυνατον, δε ξέρω αν θα χρειαστώ κατι παραπάνω από υλικα) Επίσης με ενδιαφέρει και να φυτέψω και καποια φυτα αργότερα, αλλα αφού μαθω καποια βασικά πράγματα για τους Δισκους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 16 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 16 Οκτωβρίου 2011 (edited) Χωρις να θελω να σε πληγωσω αλλα αυτο που θες να κανεις και με το ενυδρειο που εχεις σκοπο να παρεις το Ξεχνας ( λογω λιτρων ) . Ριξε μια ματια εδω για να παρεις μια εικονα απο μια παλαιοτερη συζητηση που εχει γινει . http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=46283 Έγινε επεξεργασία 16 Οκτωβρίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 16 Οκτωβρίου 2011 καλως ηρθες στην παρεα μας αγαπητε φιλε. ο κοσμος των βασιλιαδων -δισκων που επελεξες να ασχοληθεις ειναι αρκετα επιλεκτικος ως αναφορα τα αρκετα λιτρα,τις σωστες και σταθερες συνθηκες νερου,αλλα και την δυνατη και σωστη φιλτρανση και βιολογια που χρειαζονται. εχω την αισθηση πως η συγκεκριμενη επιλογη σε λιτρα που εχεις κανει ειναι δυστυχως ανεπαρκης για δισκους,πολυ περισσοτερο δε οταν μιλαμε για ενηλικα ζωα σε σχεδον πληρες μεγεθος,αφου αναφερθηκες και για μελλοντικες αναπαραγωγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PerfectDark 16 Οκτωβρίου 2011 Author #4 Share 16 Οκτωβρίου 2011 Χμμμ οχι ενταξει παιδια δε με πληγωσατε....πολυ ενταξει καταλαβα πως δε θα μπορεσω να εχω δισκους. Τι Ψαρια θα μου προτείνατε? αν ειναι δυνατον να αναπαράγωνται κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
PerfectDark 16 Οκτωβρίου 2011 Author #5 Share 16 Οκτωβρίου 2011 Βασικα αν υπαρχει περιπτωση να αναπαραχθουν σε ενα 112λιτρο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 16 Οκτωβρίου 2011 οτι ζωοοτοκο και να διαλεξεις αν σου αρεσουν(γκαπις,πλατυς,μολλυς,ξιφοφοροι)ακομη και με συνδιασμους σαν κοινωνικο με ζωοτοκα θα γεννανε συνεχεια και θα γεμισουν με ζωη και χρωμα το ενυδρειο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 16 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 16 Οκτωβρίου 2011 (edited) Βασικα αν υπαρχει περιπτωση να αναπαραχθουν σε ενα 112λιτρο ενυδρειο Κοιτα σαν λιτρα ειναι καλα , αλλα δεν ξερω κατα ποσο βοηθανε οι διαστασεις του ενυδρειου σου για ενα ζευγαρι δισκων ( θα προτεινα καποιον κυβο ) πχ 50χ50χ50 Η 60χ60χ60 . Απο εκει και περα δεν ειναι και οτι ποιο ευκολο για να κανεις αναπαραγωγη , θα πρεπει να βρεισ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ , οπου θα το πληρωσεις ακριβα !!!! Μην πεσεις σε καμια παγιδα και σου πουλησουν και καλα ζευγαρι και ειναι ο Τακης με τον Μακη . Πες οτι σου καθεται αναπαραγωγη εισαι διατεθιμενος να κανεις οτι χρειαστει για να μεγαλωσεις τα μικρα ? Εαν θες να ασχοληθεις με τις αναπαραγωγες ενα ενυδρειο δεν σου φτανει . Πρεπει να εχεις αλλο ενα σε αναμονη ( καραντινα Η για μεταφορα των γονεων ) σε περιπτωση τσαμπουκαδων . Ειναι λιγο μυστηριο το ολο θεμα και δεν θα σου ελεγα να ξεκινησεις με κατι τετοιο Έγινε επεξεργασία 16 Οκτωβρίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
PerfectDark 16 Οκτωβρίου 2011 Author #8 Share 16 Οκτωβρίου 2011 (edited) Μπορώ να έχω 2 ειδοι ζωοοτοκων ψαριών στο ενυδρειο μου? Μην πεσεις σε καμια παγιδα και σου πουλησουν και καλα ζευγαρι και ειναι ο Τακης με τον Μακη . HAHAHA! Έγινε επεξεργασία 16 Οκτωβρίου 2011 - PerfectDark Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 16 Οκτωβρίου 2011 Μπορώ να έχω 2 ειδοι ζωοοτοκων ψαριών στο ενυδρειο μου? HAHAHA! και βεβαια.απο ολα οσα σου εγραψα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PerfectDark 16 Οκτωβρίου 2011 Author #10 Share 16 Οκτωβρίου 2011 ooo πολύ ωραία! κατι τελευταίο...Θα μπορέσω να έχω 1 αρσενικο Γκάπυ και ένα πλάτυ και 3 Γκάπυ Θυλικά και 3 πλάτυ? Και αν υπαρχει κάποιο θέμα να διαβάσω περι των φυτών επιφάνειας γιατι ψαχνω τοση ωρα και δε βρισκω κατι που να με βοηθάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
PerfectDark 16 Οκτωβρίου 2011 Author #11 Share 16 Οκτωβρίου 2011 ααα επισης αν θα μπορέσω να βάλω και καμια γαριδούλα καθαριστή τις ειχα δει σε ενα ντοκιμαντερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 17 Οκτωβρίου 2011 #12 Share 17 Οκτωβρίου 2011 Φίλε μου στα ψαράκια αυτά, ο συνδυασμός 1-3 (αρσ.-θυλ.) είναι ο κατάλληλος. Διάλεξε τα γκάπυ και τα πλάτυ που σου αρέσουν και ξεκινάς (αφού πρώτα στρώσεις το ενυδρείο...) Μπορείς να βάλεις και γαρίδες, Για ότι απορίες έχεις για τα συγκεκριμένα ψάρια άνοιξε θέμα στην κατηγορία των Ζωοτόκων Link to comment Share on other sites More sharing options...
PerfectDark 17 Οκτωβρίου 2011 Author #13 Share 17 Οκτωβρίου 2011 Θενκ γιου κυριος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 17 Οκτωβρίου 2011 #14 Share 17 Οκτωβρίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115&st=0&p=550987entry550987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος