magman 16 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 16 Οκτωβρίου 2011 Κάνω την αλλαγή μου κανονικά, ρίχνω λίγο τροφή και μετά απο λίγο τι να δω; Ένα θηλικό εμφανίζεται μαζί με τα άλλα με ένα προγούλι μέχρι κάτω και μέσα κάτι μαύρες τελείες )) Αυτό το ψάρι έχω να το δώ καιρό, αυτό και ένα άλλο που είνα σίγουρα θηλικό. Δεν έφαγε, βγήκε για πολύ λίγο και μετά πάλι στα βράχια. Να κάνω κάτι ιδιαίτερο; Υπάρχει κάτι που πρέπει να ταίζω μόλις γεννηθούν; Κάποιος τρόπος να τα προστατέψω; Θα έχουμε μωρα λεμεεεεεεεεεεεεεε )))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 16 Οκτωβρίου 2011 Μην κανεις τιποτα. Χαλαρωσε κι απολαυσε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios816 16 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 16 Οκτωβρίου 2011 καλως τα δεχτηκες δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα μην αγχωνεσαι πετρες πολλες και τιποτα αλλο τα μικρα θα μεγαλοσουν μονα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 16 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 16 Οκτωβρίου 2011 αντε καλως τα δεχτηκες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 16 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 16 Οκτωβρίου 2011 Ειναι τελεια που την ιδια περιοδο τρεχουμε παρομοια ενυδρεια... εγω εχω 7 (που βλεπω) μωρα!! Ακριβως ετσι.. τα θηλυκα ειναι αφαντα για μικρη περιοδο... σε λιγο καιρο θα δεις τα μικρουλια σου... αρκει να εχεις αρκετες φωλιες να κρυβονται και δε χρειαζεσαι τιποτα αλλο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 17 Οκτωβρίου 2011 Author #6 Share 17 Οκτωβρίου 2011 Απο φωλιά άλλο τίποτα, πιο πολλά λίτρα πέτρα παρά νερό Μια ερώτηση, μπορεί οι Labido να μου τα φάνε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 17 Οκτωβρίου 2011 Author #7 Share 17 Οκτωβρίου 2011 Μην κανεις τιποτα. Χαλαρωσε κι απολαυσε το Να είσαι καλά Στράτο, τελικά καλά λένε θαυματουργό το νερό σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος