Jump to content

Labidochromis Caeruleus Και Λαθρεπιβάτες

magman

Recommended Posts

Απο εχθές που έβαλα τις Labido στο ενυδρείο τις είδα να "μασάνε" και να φτύνουν "χαλικάκια". Σήμερα παρατηρόντας καλύτερα είδα οτι τα "χαλικάκια" ήταν σαλγκάρια λαθρεπιβάτες!!! Κυριολεκτικά τα έχουν τσακίσει! Γυρίζουν πάνω απο τους βράχους που έχουν πολλά και ορμάνε στο ψαχνό. Έχετε παρόμοια εμπειρία στο ενυδρείο σας;

Να προσθέσω οτι γενικότερα τσιμπολογάνε, άλγη, τις vallisneria, πολύ πείνα ναούμε :lol:

ναι και σε εμενα ετσι γινοτανε στην αρχη .αλλα δεν υπαρχει προβλημα .οι λαθρεπιβατες μπηκαν μαζι με καποιο φυτο.

Δεν νομίζω να μπορούνε να φάνε τους λαθρεπιβάτες..απλά τα βάζουν στο στόμα και τα φτύνουν!!

Όσο για το οτι τσιμπολογάνε είναι φυσιολογικό..

Δεν με χαλάει καθόλου, είχα σκοπό να ρωτήσω σε επόμενο ποστ πώς να τους ξεφορτωθώ απο Αφρικάνικο :)

Να ρωτήσω εδώ για να μην ανοίγω καινούριο τόπικ, τώρα που το ενυδρείο έγινε κοινωνικό, τι να ταίζω που το ένα είναι παμφάγο και το άλλο χορτοφάγο;

Φυτικές τροφές φυσικά, λαχανικά και σπιρουλινα!

Η malawi της Tropical, η cichlid vegi flakes της Ocean Nutrition καθώς και η spirulina (απλή) της Tropical σε καλύπτουν!

Κάτι κατεψυγμένες που έχω στην κατάψηξη είναι ακαταλληλες;

και γω εχω αρκετους αλλα να ξερεις πως μονο καλο μπορουν να κανουν,κακο οχι.. τρωνε την τροφη που περισευει... ετσι δεν γινεται και σε ενα κανονικο περιβαλον? αν δεν σε ενοχλουν αστους οπως ειναι, αν σε ενοχλουν οπτικα βαλε σαλιγκαρια δολοφονους!

οκ! :)

Δεν νομίζω να μπορούνε να φάνε τους λαθρεπιβάτες..απλά τα βάζουν στο στόμα και τα φτύνουν!!

Όσο για το οτι τσιμπολογάνε είναι φυσιολογικό..

Φίλε Vag μετά απο παρατήρηση βλέπω οτι ο πληθισμός των "λαθρεπιβατών" έχει μειωθεί δραματικά. Σίγουρα τα φτύνουν αλλά νομίζω αφού φάνε το εσωτερικό τους! Και μιλάμε τώρα σε ενα ενυδρείο που πέφτει πολύ τροφή άρα και πολλούς λαθρεπιβάτες έπρεπε να είχα και χορτασμένα ψάρια!

Στη φυση τρωνε τετοιους οργανισμους,καθως και διαφορα καρκινοειδη :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...