magman 16 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 16 Οκτωβρίου 2011 Απο εχθές που έβαλα τις Labido στο ενυδρείο τις είδα να "μασάνε" και να φτύνουν "χαλικάκια". Σήμερα παρατηρόντας καλύτερα είδα οτι τα "χαλικάκια" ήταν σαλγκάρια λαθρεπιβάτες!!! Κυριολεκτικά τα έχουν τσακίσει! Γυρίζουν πάνω απο τους βράχους που έχουν πολλά και ορμάνε στο ψαχνό. Έχετε παρόμοια εμπειρία στο ενυδρείο σας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 16 Οκτωβρίου 2011 Author #2 Share 16 Οκτωβρίου 2011 Να προσθέσω οτι γενικότερα τσιμπολογάνε, άλγη, τις vallisneria, πολύ πείνα ναούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 16 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 16 Οκτωβρίου 2011 ναι και σε εμενα ετσι γινοτανε στην αρχη .αλλα δεν υπαρχει προβλημα .οι λαθρεπιβατες μπηκαν μαζι με καποιο φυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 16 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 16 Οκτωβρίου 2011 Δεν νομίζω να μπορούνε να φάνε τους λαθρεπιβάτες..απλά τα βάζουν στο στόμα και τα φτύνουν!! Όσο για το οτι τσιμπολογάνε είναι φυσιολογικό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 16 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 16 Οκτωβρίου 2011 Tα Labido είναι παμφάγα γι'αυτό βλέπεις να τσιμπάνε και άλγες και φυτά και τους λαθρεπηβάτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 16 Οκτωβρίου 2011 Author #6 Share 16 Οκτωβρίου 2011 Δεν με χαλάει καθόλου, είχα σκοπό να ρωτήσω σε επόμενο ποστ πώς να τους ξεφορτωθώ απο Αφρικάνικο Να ρωτήσω εδώ για να μην ανοίγω καινούριο τόπικ, τώρα που το ενυδρείο έγινε κοινωνικό, τι να ταίζω που το ένα είναι παμφάγο και το άλλο χορτοφάγο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 16 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 16 Οκτωβρίου 2011 Φυτικές τροφές φυσικά, λαχανικά και σπιρουλινα! Η malawi της Tropical, η cichlid vegi flakes της Ocean Nutrition καθώς και η spirulina (απλή) της Tropical σε καλύπτουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 16 Οκτωβρίου 2011 Author #8 Share 16 Οκτωβρίου 2011 Κάτι κατεψυγμένες που έχω στην κατάψηξη είναι ακαταλληλες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 16 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 16 Οκτωβρίου 2011 και γω εχω αρκετους αλλα να ξερεις πως μονο καλο μπορουν να κανουν,κακο οχι.. τρωνε την τροφη που περισευει... ετσι δεν γινεται και σε ενα κανονικο περιβαλον? αν δεν σε ενοχλουν αστους οπως ειναι, αν σε ενοχλουν οπτικα βαλε σαλιγκαρια δολοφονους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 16 Οκτωβρίου 2011 Author #10 Share 16 Οκτωβρίου 2011 Ακόμα είναι σε καλά επίπεδα, αργότερα βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 16 Οκτωβρίου 2011 #11 Share 16 Οκτωβρίου 2011 οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 21 Οκτωβρίου 2011 Author #12 Share 21 Οκτωβρίου 2011 Δεν νομίζω να μπορούνε να φάνε τους λαθρεπιβάτες..απλά τα βάζουν στο στόμα και τα φτύνουν!! Όσο για το οτι τσιμπολογάνε είναι φυσιολογικό.. Φίλε Vag μετά απο παρατήρηση βλέπω οτι ο πληθισμός των "λαθρεπιβατών" έχει μειωθεί δραματικά. Σίγουρα τα φτύνουν αλλά νομίζω αφού φάνε το εσωτερικό τους! Και μιλάμε τώρα σε ενα ενυδρείο που πέφτει πολύ τροφή άρα και πολλούς λαθρεπιβάτες έπρεπε να είχα και χορτασμένα ψάρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Οκτωβρίου 2011 #13 Share 21 Οκτωβρίου 2011 Στη φυση τρωνε τετοιους οργανισμους,καθως και διαφορα καρκινοειδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος