Aquadominus 17 Οκτωβρίου 2011 #76 Share 17 Οκτωβρίου 2011 Συγχαρητήρια και από εμένα το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό!!!!!!!!!!!! Πιστεύω από τα καλύτερα Φόρουμ ενυδρείων που έχω δει... εμφανισιακά τουλάχιστον, να δούμε και αν ισχύει το ίδιο και λειτουργικά... μιας και δεν έχω προλάβει να το δω ακόμα. Και πάλι συγχαρητήρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 17 Οκτωβρίου 2011 #77 Share 17 Οκτωβρίου 2011 ενα μπραβο και απο μενα!!! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraklis 17 Οκτωβρίου 2011 #78 Share 17 Οκτωβρίου 2011 Συγχαρητήρια και μπράβο σας πολλή καλή δουλειά Ισως τα γράμματα να θέλουν λιγο πιο έντονα αλλά απο την άλλη μπορεί να φταίνε και τα ματιά μου λόγω ηλικίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 17 Οκτωβρίου 2011 #79 Share 17 Οκτωβρίου 2011 εμενα με εχει ζορισει αρκετα στο να το συνιθησω.βλεπετε οι παλιες συνηθειες δεν ξεχνιουνται ευκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Οκτωβρίου 2011 #80 Share 17 Οκτωβρίου 2011 Να χαιρόμαστε που σε κάτι υπάρχει εξέλιξη σε αυτό τον τόπο. Με το συνδυασμό πλήκτρων "Ctrl" και "+" μπορείτε να κάνετε zoom στη σελίδα, ώστε να είναι πιο ευανάγνωστη. Με "Ctrl" και "-" γίνεται το αντίθετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Οκτωβρίου 2011 #81 Share 17 Οκτωβρίου 2011 Καλορίζικο στο νέο Aquazone κι εύχομαι ότι καλύτερο γι'αυτό και τα μέλη του Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17 Οκτωβρίου 2011 #82 Share 17 Οκτωβρίου 2011 Συγχαρητήρια στη Διαχείριση και στο τεχνικό team , τώρα υπομονή να δούμε πως λειτουργεί το καινούργιο περιβάλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 18 Οκτωβρίου 2011 #83 Share 18 Οκτωβρίου 2011 Καλό μας restart!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 18 Οκτωβρίου 2011 #84 Share 18 Οκτωβρίου 2011 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν για να πάει το forum ένα βήμα παραπέρα! Νιώθω ψιλοχαμένος βέβαια, αλλά που θα πάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Οκτωβρίου 2011 #85 Share 18 Οκτωβρίου 2011 Το Tapatalk είναι έτοιμο!ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 18 Οκτωβρίου 2011 #86 Share 18 Οκτωβρίου 2011 Ενα μεγάλο ευχαριστώ και απο εμένα Θανάση, για το καινούργιο αναβαθμισμένο περιβάλλον Καλορίζικο και πάντα να προχωράμε ...μπροστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 18 Οκτωβρίου 2011 #87 Share 18 Οκτωβρίου 2011 Μπράβο σε όλη την ομάδα παίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος