manos kal 14 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 14 Οκτωβρίου 2011 (edited) μηπως ξερει καποιος την γαριδα αυτη? Έγινε επεξεργασία 14 Οκτωβρίου 2011 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 14 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 14 Οκτωβρίου 2011 (edited) Οκ τώρα μπήκανε Είναι δίπλα στο κόκκινο φυτο και μπερδεύει αλλα μάλλον red cherry Έγινε επεξεργασία 14 Οκτωβρίου 2011 - dimos Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 14 Οκτωβρίου 2011 Bamboo shrimp ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos kal 14 Οκτωβρίου 2011 Author #4 Share 14 Οκτωβρίου 2011 Bamboo shrimp ειναι μου τις εδωσε ενας φιλος προχθες και εχω παθει πλακα.τις εχω με τα ψαρια δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα?ποσες μπορω να βαλω σε 120 λιτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 14 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 14 Οκτωβρίου 2011 μου τις εδωσε ενας φιλος προχθες και εχω παθει πλακα.τις εχω με τα ψαρια δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα?ποσες μπορω να βαλω σε 120 λιτρα? Τι ψαρια εχεις; Επειδη τρωνε απο την στηλη του νερου πρεπει να ριχνεις τροφουλα σε σκονη πχ για μωρα ψαρακια. Για να βρισκουν ευκολα τροφη θα σου προτεινα μεχρι 2-3 γαριδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos kal 14 Οκτωβρίου 2011 Author #6 Share 14 Οκτωβρίου 2011 Τι ψαρια εχεις; Επειδη τρωνε απο την στηλη του νερου πρεπει να ριχνεις τροφουλα σε σκονη πχ για μωρα ψαρακια. Για να βρισκουν ευκολα τροφη θα σου προτεινα μεχρι 2-3 γαριδες το εψαξα δεν τις τρωνε τα ψαρια μου.ωραιο αυτο με την τροφη.θα το κανω.μπαινει και με αλλες γαριδες η υπαρχει προβλημα?συγνωμη για της πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι ψαρακας στης γαριδες.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 14 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 14 Οκτωβρίου 2011 το εψαξα δεν τις τρωνε τα ψαρια μου.ωραιο αυτο με την τροφη.θα το κανω.μπαινει και με αλλες γαριδες η υπαρχει προβλημα?συγνωμη για της πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι ψαρακας στης γαριδες.......... Δεν υπάρχει πρόβλημα με άλλες γαρίδες Η συγκεκριμένη γαρίδα προτιμάει μέρη με αρκετή κυκλοφορία νερού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος