klipitiklopos 12 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 12 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα, Ξερει κανεις να μου πει βρε παιδια τι ειναι αυτο που εχει γεμισει το γαριδαδικο; Στην αρχη νομιζα οτι ειναι γεννα των red cherry αλλα δεν μοιαζουν για κατι τετοιο. Τι μπορει να ειναι; Βαζω λινκ γιατι δεν με αφηνει να βαλω φωτο Εχουν παντως τις κινησεις των γαριδων, και δεν ειναι σαλιγκαρια. Μαζευονται οπου εχει αλγη, και συγκεντρωση τροφης (οπως στην καλτσα στο προφιλτρο) Δεν μεσολαβησε καποια εισαγωγη νεου οργανισμου στο ενυδρειο, ειτε γαριδα ειτε σαλιγκαρι ειτε φυτο. Το ενυδρειο τρεχει απο τον Μαρτιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 13 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 13 Οκτωβρίου 2011 Κάπουα προνύμφη εντόμου ή έντομο πρέπει να είναι αλλά δεν μπορώ να διακρίνω καλά από τις φώτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 19 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 19 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα και απο εμενα! ειδα και εγω εχθες 2 τετοια ζουζουνακια στο γαριδαδικο μου! ξερει κανεις τι ειναι και αν επηρεαζουν τα γαριδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος