Jump to content

Υποψήφιος γαριδας

Recommended Posts

Φίλοι γεια σας

Όπως λέει ο τίτλος σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα ενυδρειο για γαρίδες. Λέω να αγοράσω το http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1635 θα ήθελα την γνώμη σας για το συγκεκριμένο προϊόν αν τα αξίζει τα λεφτά του, και επίσης Οποιαδήποτε συμβουλή γιατί απο γαρίδες εχω μαύρα μεσάνυχτα (αν και διάβασα λίγο)

εγω πριν λιγες μερες αγορασα απο φιλο εδω μεσα το 20αρι της dennerle,ειναι πολυ ωραια ενυδρειακια,αν σου αρεσει χτυπα το :P

προχωρα αφοβα ειναι πολυ ωραι ενυδρειακια

Έγινε επεξεργασία - GXSARA

Για το συγκεκριμένο προιον δεν έχω άποψη για να σου πω και να σε βοηθήσω.

Οσον αφορά τις γαρίδες θέλουν καλό στρώσιμο του ενυδρείου και όριμο βυθό. Επίσης να εξασφαλίσεις καπως την ψύξη του ενυδρείου σου για το καλοκαίρι (αν και είναι λίγο νωρίς ακόμα :P ) γιατι οι γαρίδες είναι κυρίως ευαίσθητες στις υψηλές θερμοκρασίες και στις απότομες μεταβολές. ;)

Για το συγκεκριμένο προιον δεν έχω άποψη για να σου πω και να σε βοηθήσω.

Οσον αφορά τις γαρίδες θέλουν καλό στρώσιμο του ενυδρείου και όριμο βυθό. Επίσης να εξασφαλίσεις καπως την ψύξη του ενυδρείου σου για το καλοκαίρι (αν και είναι λίγο νωρίς ακόμα :P ) γιατι οι γαρίδες είναι κυρίως ευαίσθητες στις υψηλές θερμοκρασίες και στις απότομες μεταβολές. ;)

Θα φτιάξω ανεμιστηρακι εδω έφτιαξα στο 300 λίτρο σε Αυτό θα κολησω

Όσο για το στρωσιμο κανά μήνας θα φτάνει Ελπίζω εεε

εγω πηρα υλικα απο το μεγαλο μου(6-7 μακαρονια siporax)τα εβαλα σε ενα μικρο φιλτρακι και κατευθειαν το εβαλα σε λειτουργια..

Συγνώμη δεν πρόσεξα οτι μιλάς για το 30λτ dannerle.

Είναι πολύ καλό έχω το 20λτ. Το μόνο μειονέκτημα που μπορώ να πω είναι οτι επειδή το τζάμι στην μπροστινή πλευρα είναι χωρίς ενώσεις (κυρτό) δημιουργεί λίγες παραμορφώσεις από ορισμένες οπτικές γωνίες.

Το πότε θα είναι στρωμένο το ενυδρείο θα στο δείξουν οι μετρήσεις του νερού. Πάντως σου ξαναλέω μην βιαστείς και απόλαυσε και αυτή τη διαδικασία μέχρι να στρώσει, για να μην έχεις αργότερα προβλήματα.

Και γω απο το μεγάλο ενυδρειο θα πάρω για μπόλι δόξα το Θεό. Έχω δυο εξωτερικά φίλτρα στο άλλο όσο μπόλι Θέλω και νερο απο εκει θα γέμισω

Αλλα και πάλι δε το βιαζομαι θα αφήσω το βυθό να στρώσει

εγω πηρα υλικα απο το μεγαλο μου(6-7 μακαρονια siporax)τα εβαλα σε ενα μικρο φιλτρακι και κατευθειαν το εβαλα σε λειτουργια..

Χρηστο εσυ εχεις γαριδαδικο από΄τι βλέπω στο προφίλ τι γαρίδες; Αληθεύει ότι οι red cherry είναι οι πιο εύκολες ; Επίσης για το άλλο που εχεις και κάθεται δίσκους βαλε

γιατι δεν φτιάχνεις ένα diy ενυδρείο σε ότι διαστάσεις θέλεις θα το γουστάρεις και όλας...

γιατι δεν φτιάχνεις ένα diy ενυδρείο σε ότι διαστάσεις θέλεις θα το γουστάρεις και όλας...

Γιατί δεν έχω ξαναδοκιμασει και εδω που Είμαι δε ξέρω και κανέναν να με βοηθήσει

και μεις τι κάνουμε εδώ

αν βρεις τζαμά και μια σιλικόνη όλα θα τα κάνουμε

και μεις τι κάνουμε εδώ

αν βρεις τζαμά και μια σιλικόνη όλα θα τα κάνουμε

Τζαμα βρίσκω σιλικονη ενυδρειακη κάπου θα βρω την απόφαση να τα κολησω δε παίρνω

Χρηστο εσυ εχεις γαριδαδικο από΄τι βλέπω στο προφίλ τι γαρίδες; Αληθεύει ότι οι red cherry είναι οι πιο εύκολες ; Επίσης για το άλλο που εχεις και κάθεται δίσκους βαλε

Red cherry εχω φίλε μου αλλά ακόμα δεν εχω εμπειρία στις γαρίδες αλλά μέχρι στιγμής πάνε όλα καλά και όσο αφορά το βυθο και πολύ καλά θα κανείς,καλύτερα να γίνουν όλα όπως πρέπει από την αρχή για να αποφύγεις προβλήματα στο μέλλον όπως είπε και ο sotiris.εχω ένα 30άρι diy(και εκεί γαριδες)αλλά της dennerle τα ενυδρεια είναι πολύ όμορφα.

Όσο για το 300 δίσκους σκέφτομαι αλλά φοβάμαι μήπως δεν είναι άνετα και το σκέφτομαι ακόμα αλλά αυτό θα το συζητήσουμε σε άλλο τοπικ :P

Και γω απο το μεγάλο ενυδρειο θα πάρω για μπόλι δόξα το Θεό. Έχω δυο εξωτερικά φίλτρα στο άλλο όσο μπόλι Θέλω και νερο απο εκει θα γέμισω

Αλλα και πάλι δε το βιαζομαι θα αφήσω το βυθό να στρώσει

Μπορεις να βαλεις βυθο απο το μεγαλο σου και θα εχεις ετοιμο βυθο για τις γαριδες σου.

Σίγουρα θα χρησιμοποιήσω βυθό απο το άλλο αλλα λέω ότι δε βιαζομαι γιατί εδω στη Λαμία δε φέρνει κανένας γαρίδες ουσιαστικά δυο pet shop υπάρχουν τώρα μέχρι να παραγγειλω να αποφασίσουν να φέρουν και αν έχω χρόνο

Να φανταστείς με τα χίλια ζόρια έβαλα κάποιον να φέρει κανά φυτο

Αστα να πανε δύσκολα τα πράγματα στην επαρχία

Μπορεις να βαλεις βυθο απο το μεγαλο σου και θα εχεις ετοιμο βυθο για τις γαριδες σου.

Πρόσεχε μόνο μην ανεβάσεις αμμωνίες στο ενυδρείο που θα βγάλεις το χαλίκι.

Πρόσεχε μόνο μην ανεβάσεις αμμωνίες στο ενυδρείο που θα βγάλεις το χαλίκι.

Όταν με το καλο έρθει η ώρα να το στησω θα κοιτάξω να βγάλω πριν την αλλαγή νερού για να περιορισω οποιοδήποτε προβλημα προκύψει

Και εννοείται οτι δεν υπήρχαν ασθένεις και φάρμακα τον τελευταίο καιρό. :P

Και εννοείται οτι δεν υπήρχαν ασθένεις και φάρμακα τον τελευταίο καιρό. :P

Ευτυχώς στο μεγάλο μου ενυδρειο δεν έχω περιστατικά και δεν έχω ρίξει τίποτα μέσα

Ευτυχώς στο μεγάλο μου ενυδρειο δεν έχω περιστατικά και δεν έχω ρίξει τίποτα μέσα

Συγκατοικους μπορω να βάλω ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...