nikoliss4 12 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 12 Οκτωβρίου 2011 Οπως λεει και ο τιτλοσ εχω 4 δισκους και στους 2 παρατηρησα σημερα να εχουν εν μικρο σημαδι στην ουρα! ειναι σαν λιωμενη ή δαγκωμενη κατι τετοιο! ξερει κανεις τι μπορει να ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 12 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 12 Οκτωβρίου 2011 Ανέβασε μια φωτογραφία αν μπορείς. Αν δεν γίνεται περιέγραψε καλύτερα τι βλέπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoliss4 12 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 12 Οκτωβρίου 2011 δυστυχως δεν μπορω να εχω καλη φωτογραφια σημερα! θα δω αν μπορεσω να τουσ φωτογραφησω αυριο! παντως η ουρα τουσ φαινεται σαν να λιωνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 12 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 12 Οκτωβρίου 2011 Λιώνει και μοιάζει παραμορφωμένο? Εκτός απο την ουρά το βλέπεις και στα άνω-κάτω πτερύγια αυτό? Βλέπεις καθόλου να ασπρίζει η ουρά? Η ουρά μέρα παρα μέρα κονταίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 12 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 12 Οκτωβρίου 2011 Μιά φωτογραφία θα βοηθούσε πολύ. Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το ενυδρείο ή καλύτερα συμπλήρωσε την φόρμα ασθενειών (σαν πρώτη κίνηση παρατήρησε τα ψάρια για τυχόν αλλαγή συμπεριφοράς...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 12 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 12 Οκτωβρίου 2011 Σε πρωτη φαση μεχρι να δουμε φωτο, ριξε αν εχεις κανα αλατι οπως π.χ Ectozon........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoliss4 14 Οκτωβρίου 2011 Author #7 Share 14 Οκτωβρίου 2011 μπορεσα και εβγαλα μια φωτο αλλα ειναι απο κινητο! πρωτη φορα ανεβαζω εικονα ετσι μπορει να εχω κανει καποια χαζομαρα! παρακαλω βοηθεια! να επισημανω οτι ο συγκεκριμενος δισκος ζει μαζι με αλλους 3 και σε μεγςθος ειναι ο τριτος και οχι ο πιο μικρος! οσο για το αν δεχεται επιθεσεις απο τους αλλους, 2 μερες τους παρακολουθω και δεν διαπιστωσα κατι τετοιο! ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος