tilis 12 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 12 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα,εχω το ριο180 και το εχω φυτεμενο 2εβδομαδες με κερατοφυλο.λιμνοφυλα,εχενοδορους και βαλισνεριες δεν ξαναειχα φυτεμενο,λοιπον εχει κανα 2 μερες που εβγαλαν οι βαλισνεριες κατι σαν μαυρες τριχες απο οτι διαβασα μαλον ειναι staghor algae η fuzz algae.πως μπορω να απαλαγω απο αυτες υπαρχει καποιος τροπος??απο τι προηλθανε,μπορει να με βοηθηση καποιος??μερικες φωτο απο το ενυδρειο οσο γινοτανε καθαρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 12 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 12 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα,εχω το ριο180 και το εχω φυτεμενο 2εβδομαδες με κερατοφυλο.λιμνοφυλα,εχενοδορους και βαλισνεριες δεν ξαναειχα φυτεμενο,λοιπον εχει κανα 2 μερες που εβγαλαν οι βαλισνεριες κατι σαν μαυρες τριχες απο οτι διαβασα μαλον ειναι staghor algae η fuzz algae.πως μπορω να απαλαγω απο αυτες υπαρχει καποιος τροπος??απο τι προηλθανε,μπορει να με βοηθηση καποιος??μερικες φωτο απο το ενυδρειο οσο γινοτανε καθαρες Δε φαίνονται Φωτο η δεν τις βλέπω Εγώ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilis 12 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 12 Οκτωβρίου 2011 Δε φαίνονται Φωτο η δεν τις βλέπω Εγώ ; προσπαθω να τις περασω αλλα κολαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue 12 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 12 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα περασε τεσ μεσω image shag και ταυτοχρονα λιγες παραμετρους του ενυδρειου ?? Φωτισμος ωρες ποσοτητα?? No3 PO4 ?? Ph οτε εχεισ μετρησει κοινως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος