Jump to content

νέος σε βαθιά νερά

kalogbill

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους όσους ασχολούνται με αυτο το υπέροχο χόμπι..... η μυήση μου στο χώρο αυτο έγινε τελείως ξαφνικά χωρίς να εχω γνώσεις (αδιάβαστος εντελώς). αγόρασα λοιπόν ενα reef ενυδρείο 120 λιτ. απο κάποιον γνωστό μου χωρίς καν να ξέρω την συντήρηση του. ευτυχώς μετα απο 2 μήνες και με πολύ διάβασμα απο το forum,internet,βιβλία κτλ. εχω βάλει το ενυδρειάκι μου σε μια τάξη. το χρονικό διάστημα αυτο το ενυδρείο μου το έχω στο γραφείο για λόγους εκπαίδευσης,τώρα που αισθάνομαι πιο σίγουρος για τον εαυτό μου θέλω να το μετακινήσω στο σαλόνι. αυτό που θέλω να ρωτήσω στο forum ειναι το εξής αν μπορώ να το βάλω κοντά σε τηλεόραση και κοντά σε τζάκι. θα βάλω και φωτογραφίες και περιμένω την αποψή σας.... ευχαριστώ

post-46750-1318372214_thumb.jpg

post-46750-1318372236_thumb.jpg

post-46750-1318372250_thumb.jpg

post-46750-1318372262_thumb.jpg

Καλως ηρθες .

Το μονο σιγουρο ειναι οτι το αλατι εκει που θελεις να βαλεις το ενυδρειο θα σου κανει ζημια ....

Για τα υπολοιπα ας μιλησουν οι ''αλμυροι'' :P;)

καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε μου.

ετσι οπως βλεπω το τζακι μαλλον δεν νομιζω να εχεις προβλημα.

εκει ομως που βλεπω να εχεις ειναι η τηλεοραση γιατι ειναι τοσο κοντα,που σιγουρα η αλμυρα θα της κανει ζημια κατα τη γνωμη μου...

ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα σας, το πρόβλημα που φοβάμαι μήπως εχω δεν ειναι τοσο πολύ μην πάθει κατι η τηλεόραση γιατι θα εχει απόσταση απο αυτη το ενυδρείο καμιά 35-40cm οσο φοβάμαι για τον ήχο και το πόσο θα ενοχλεί τα ψάρια....και φυσικά αν ειναι οκ και απο το τζάκι λόγου ζέστης.

Εγώ έχω το δικό μου σε κάποιο έπιπλο αντίστοιχω με αυτό που βλέπω στην φωτογραφία. Δεν έχω όμως κοντά ηλεκτρικά είδη.

Τα δύο ψάρια που βλέπω στο ενυδρείο γίνονται αρκετά μεγάλα και έχουν περισσότερες απαιτήσεις σε θέμα χώρο. :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...