Giovanni 7 Απριλίου 2013 #101 Share 7 Απριλίου 2013 αχχαχααχααχαχα ναι κατι πηρε το ματι μου τον Αιολο να κουβαλαει κουβαδες με βραχια και να φευγει τρεχοντας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Απριλίου 2013 #102 Share 7 Απριλίου 2013 Αν είχα και άλλους και το νερό θα έπαιρνα !!! χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Απριλίου 2013 #103 Share 7 Απριλίου 2013 (edited) μπραβο ρε παιδια απλα δεν υπαρχετε!!!!! η δευτερη φωτο μου εβαλε ενα πλατυ χαμογελο στο προσωπο και μου εφτιαξε τη μερα! χαρουμενες φατσες πισω απο αυτο που πραγματικα μας δινει χαρα!!! Για μενα η φωτογραφια της χρονιας! α και ξεχασα...γρηγορη το ενυδρειο σου ειναι κοσμημα! κοραλια και ψαρακια σε τρομερη κατασταση. εχω παθει πλακα ειδικα με την κατασταση που ειναι τα ψαρακια σου! χοντρα,πεντακαθαρα και με εντονα χρωματα! να το χαιρεσαι Έγινε επεξεργασία 7 Απριλίου 2013 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 7 Απριλίου 2013 #104 Share 7 Απριλίου 2013 Τι μας κανετε ρε παιδια! Το πως περασατε αντικατροπτιζεται στην δευτερη φωτογραφια! Ολη η ππαρεα μ;ζεμμενη! Καφεδακι και κουσκουσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 7 Απριλίου 2013 #105 Share 7 Απριλίου 2013 Μπράβο παιδιά,οι χαρές σας και χαρές μας. Έχετε πιάσει το νόημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Απριλίου 2013 #106 Share 7 Απριλίου 2013 μπαβο παιδια το ηξερα οτι η τρελα δεν παει στα βουνα :bigemo_harabe_net-74: Gio φοβερες φωτο,Γρηγορη υπεροχο το ενυδρειο να το χαιρεσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 7 Απριλίου 2013 #107 Share 7 Απριλίου 2013 Και ενα βιντεακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 7 Απριλίου 2013 #108 Share 7 Απριλίου 2013 Τρομερό το ενυδρείο σου!!!!! Όλα τα λεφτά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 7 Απριλίου 2013 Author #109 Share 7 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια, Γιάννη σχετικά με αυτό το τελευταίο που ανέβασες recpect :thaman: Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 7 Απριλίου 2013 #110 Share 7 Απριλίου 2013 Πολυ ωραιο και το βιντεο...recpect Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 7 Απριλίου 2013 #111 Share 7 Απριλίου 2013 Βιντεακι ταξιδιαρικο! Γεια σου ρε Γρηγορη γητευτη της καμπαρετζους σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Απριλίου 2013 #112 Share 7 Απριλίου 2013 πολυ ομορφο βιντεο.μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 7 Απριλίου 2013 Author #113 Share 7 Απριλίου 2013 Βαλεντίνε εγώ και ο Ρέντφορντ στην γνωστή ταινία, χαχαχαχαχα!!!!!! Απο τα πιο αγαπημένα μου ψάρια τo συγκεκριμένο και της κόρης μου το Bicolor Blenny που το έχει ονομάσει κουτσομπόλη γιατί όλο κάθεται και μας παρακολουθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Απριλίου 2013 #114 Share 7 Απριλίου 2013 φοβερο βιντεο γιαννη!!ανεβαινεις επιπεδο συνεχως! τι μουσικη ηταν αυτη ομως βρε?θα το ξαναδω πριν κοιμηθω για να με παρει ο υπνος! γρηγορη να σου ξαναπω κ παλι πως το ενυδρειο σου ειναι πανεμορφο! να χαιρεσαι αυτο κ την πανεξυπνη κορουλα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsirof 7 Απριλίου 2013 #115 Share 7 Απριλίου 2013 Μπράβο βρε παιδιά...όχι μόνο για τα τα ενυδρεία σας αλλά κυρίως για το παρεάκι μου έχετε και βοηθάτε ο ένας τον άλλον... Μακάρι να είμασταν κι εμείς έτσι εδώ κάτω... Το ενυδρείο φανταστικό,by the way. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Απριλίου 2013 #116 Share 7 Απριλίου 2013 Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να έρθουμε ρε Γρηγόρη και πραγματικά ζήλεψα πολύ από τις φώτος! Καλά να είμαστε και στhν επόμενη μάζωξη θα είμαστε παρόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 7 Απριλίου 2013 Author #117 Share 7 Απριλίου 2013 Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να έρθουμε ρε Γρηγόρη και πραγματικά ζήλεψα πολύ από τις φώτος! Καλά να είμαστε και στhν επόμενη μάζωξη θα είμαστε παρόν. Γεροί να είμαστε και θα υπάρξει σίγουρα επόμενη φορά, για την ώρα τα λέμε την επόμενη βδομάδα στα μέρη σου ( και μέρη μου ) με την γνωστή παρέα για καφεδάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Απριλίου 2013 #118 Share 7 Απριλίου 2013 Έτσι Γρηγόρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 7 Απριλίου 2013 #119 Share 7 Απριλίου 2013 ωραιο παρεακι και ομορφο ενυδρειο. παντα τετοια παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 7 Απριλίου 2013 #120 Share 7 Απριλίου 2013 ωραιο παρεακι και ομορφο ενυδρειο. παντα τετοια παιδια. Κωστα στο αβαταρ σου βλεπω το αγαπημενο μου αθλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 7 Απριλίου 2013 #121 Share 7 Απριλίου 2013 Κωστα στο αβαταρ σου βλεπω το αγαπημενο μου αθλημα Σταθη ειναι η κορη μου,η Χριστινα, 6 χρονων απο το σημερινο tae kwo do baby camp.απο 3,5 χρονων στα δυσκολα. συγνωμη για το spam αλλα ενας περηφανος πατερας δικαιολογειται(ελπιζω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 7 Απριλίου 2013 #122 Share 7 Απριλίου 2013 Σταθη ειναι η κορη μου,η Χριστινα, 6 χρονων απο το σημερινο tae kwo do baby camp.απο 3,5 χρονων στα δυσκολα. συγνωμη για το spam αλλα ενας περηφανος πατερας δικαιολογειται(ελπιζω). Το υπηρετησα για πολλα χρονια.Μπραβο στην μικρη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 7 Απριλίου 2013 #123 Share 7 Απριλίου 2013 (edited) Το υπηρετησα για πολλα χρονια.Μπραβο στην μικρη σου να σαι καλα Σταθη.σε ευχαριστω. οντως συναρπαστικο αθλημα και χαιρομαι που ακουω πως εχεις ασχοληθει τοσο πολυ. Έγινε επεξεργασία 7 Απριλίου 2013 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Απριλίου 2013 #124 Share 7 Απριλίου 2013 Το υπηρετησα για πολλα χρονια.Μπραβο στην μικρη σου Μιλάτε με μαυροζωνά οπότε χαλαρώστε.... (sorry Γρηγόρη για το σπαμάρισμα!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 7 Απριλίου 2013 #125 Share 7 Απριλίου 2013 Μιλάτε με μαυροζωνά οπότε χαλαρώστε.... (sorry Γρηγόρη για το σπαμάρισμα!!) Πως μου την γλιτωσατε σημερα....Ωραιο ενυδρειο Γρηγορη(μην ξεφευγουμε απο το θεμα) :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος