Giovanni 6 Απριλίου 2013 #76 Share 6 Απριλίου 2013 Σημερα ο φιλος Γρηγορης καλεσε ολη την αλμυρη Θεσσαλονικη και μας κερασε καφεδακι,κεικακι,τυροπιτακια ...(ευχαριστουμε την γυναικα σου για αυτα) ουτε σε παρτυ να ειχαμε παει!!!Φιλε Γρηγορη... προσωπικα σε ευχαριστω για το καφε και το οριστε στο σπιτι σου,να χαιρεσαι πανω απο ολα την ομορφη οικογενεια σου και το υπεροχο ενυδρειο σου!!Για το δευτερο θα αφησω τις εικονες να μιλησουν μονες τους...Ολη η τσακαλοπαρεα με το που μπηκαμε στο σπιτι πεσαμε πανω στη γυαλα!!Ο χαβαλες δεν αργησε να αρχισει...Ας παμε και στο θεμα μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Απριλίου 2013 #77 Share 6 Απριλίου 2013 Παμε και στα ψαρακια...Μoonlight.... Ξαφνικα αρχισε να επικρατει ανησυχια ...Μεχρι και ο Βαγγελης σηκωσε τα χερια ψηλα!! Μη ξεροντας πως να αντιδρασει σε αυτο που "εβλεπε" οτι θα γινει....Ηταν να μην γινει η αρχη .....Η τρελλα και η παραφροσυνη για το Μεγαλο Κλαδεμα δεν μπορεσε να κρυφτει ...Το τι μεσολαβησε δεν μπορω να το ανεβασω λογο ακαταλληλοτητας προς ανηλικους... Παντως φυγαμε καπως ετσι...Οπου φυγει φυγει κ μην τον ειδατε... Το αποτελεσμα?? το ενυδρειο εμεινε καπως ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 6 Απριλίου 2013 #78 Share 6 Απριλίου 2013 Είστε……………………………………………………….θεοί…. :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-122: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 6 Απριλίου 2013 #79 Share 6 Απριλίου 2013 καλά,είσαι "κάψε το σεναριο" Γρηγόρη ευχαριστούμε για το καφεδάκι και τα φραγκάκια,για το ενυδρείο ότι είχα να πω το βλέπετε στις φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 6 Απριλίου 2013 #80 Share 6 Απριλίου 2013 Ωραίος!!!!! Όλα τα λεφτά!!!! Μπράβο παιδιά. Κρίμα που μένω επαρχία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 6 Απριλίου 2013 #81 Share 6 Απριλίου 2013 :bigemo_harabe_net-163: :bigemo_harabe_net-163: giovani είσαι τρελός.... Γρηγόρη ευχαριστούμε για το ωραίο απόγευμα και τα φραγκακια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Απριλίου 2013 #82 Share 6 Απριλίου 2013 :bigemo_harabe_net-163: :bigemo_harabe_net-163: giovani είσαι τρελός.... Γρηγόρη ευχαριστούμε για το ωραίο απόγευμα και τα φραγκακια.. Α! Ακου τι λεει ... εμενα λεει τρελλο... τον bababrilio δεν τον ειδες μαλλον πως γυαλιζε το ματι του!!!! :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 6 Απριλίου 2013 #83 Share 6 Απριλίου 2013 Εγω σας ειπα να παρουμε και τον βραχο.Τι...σας βγηκε η ευαισθησια σας?Γρηγορη ωραιος καφες και ακομα καλυτερη η παρεα σου.Το ενυδρειο απλα τα σπαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Απριλίου 2013 #84 Share 6 Απριλίου 2013 Ειστε ΠΑΡΕΑ!!!! Respect Να βαζατε και κανενα ονομα στη φωτογραφια.......ετσι να παρουμε μια γευση ποιος ειναι ποιος ρε παιδι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 6 Απριλίου 2013 #85 Share 6 Απριλίου 2013 Ο φίλος Γρηγόρης έχει κανει εξολοκλήρου μόνος του ένα ενυδρειο παρα πολυ νοικοκυρεμενο και αισθητικά άψογο παρ΄ολα τα DIY που το περικλείουν. Ακομα και το led φωτιστικο!!! Πολλα μπράβο Γρηγόρη. Οσο για σένα ποντικομαμη μην σε πιάσω αύριο στα χέρια μου. Τι φωτό είναι αυτές που μ΄εβγαλες ρε!! Μα να μην retusaris λίγο την μπακα μου. Γρηγόρη thanks για τα frags. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 6 Απριλίου 2013 #86 Share 6 Απριλίου 2013 Ο φίλος Γρηγόρης έχει κανει εξολοκλήρου μόνος του ένα ενυδρειο παρα πολυ νοικοκυρεμενο και αισθητικά άψογο παρ΄ολα τα DIY που το περικλείουν. Ακομα και το led φωτιστικο!!! Πολλα μπράβο Γρηγόρη. Οσο για σένα ποντικομαμη μην σε πιάσω αύριο στα χέρια μου. Τι φωτό είναι αυτές που μ΄εβγαλες ρε!! Μα να μην retusaris λίγο την μπακα μου. Γρηγόρη thanks για τα frags. Μόνο τον εαυτό του κοίταξε να συμμαζέψει….αλλά πάλι μια τρύπα στο νερό έκανε! :hysterical: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Απριλίου 2013 #87 Share 6 Απριλίου 2013 Μόνο τον εαυτό του κοίταξε να συμμαζέψει….αλλά πάλι μια τρύπα στο νερό έκανε! :hysterical: :hysterical: οεο?? Εγω δεν ειμαι στις φωτο... αφου εγω τραβουσα... Αστον να λεει... εγω δε φταιω που κατεβαζει 2 μπουκαλια Jack στην καθισια και 1 γουρουνοπουλο... :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 6 Απριλίου 2013 #88 Share 6 Απριλίου 2013 Ενω η κριση τελευταια μοιραζει φαπες... εμεις εδω στα βορεια ακουμε φραπες και τις πινουμε ασταματητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 6 Απριλίου 2013 #89 Share 6 Απριλίου 2013 βουαλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Απριλίου 2013 #90 Share 6 Απριλίου 2013 Αντε μπραβο.Γεια σου ρε Γρηγορη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 6 Απριλίου 2013 #91 Share 6 Απριλίου 2013 οεο?? Εγω δεν ειμαι στις φωτο... αφου εγω τραβουσα... Αστον να λεει... εγω δε φταιω που κατεβαζει 2 μπουκαλια Jack στην καθισια και 1 γουρουνοπουλο... :bigemo_harabe_net-74: Ε…πάρτε του κάποιος την μηχανή επιτέλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 6 Απριλίου 2013 #92 Share 6 Απριλίου 2013 Αντε μπραβο.Γεια σου ρε Γρηγορη Eσυ που κρυβεσαι δεν ξερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 6 Απριλίου 2013 #93 Share 6 Απριλίου 2013 την πήρα εγώ αλλά δεν την ανέβασε την αφεντιά του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 6 Απριλίου 2013 #94 Share 6 Απριλίου 2013 την πήρα εγώ αλλά δεν την ανέβασε την αφεντιά του... Για αλλον χτυπαει η καμπανα...Ξερει αυτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 6 Απριλίου 2013 #95 Share 6 Απριλίου 2013 Eσυ που κρυβεσαι δεν ξερω... Για πανε στο who is who σε λίγο να τον δεις. Έλα Δία για βάλε μια καλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Απριλίου 2013 #96 Share 6 Απριλίου 2013 να χαρω εγω τα φιλαρακια μου.....!!! σορρυ γκρεγκουαρ,οπως σου ειπα και στο πμ, το σαββατο ειναι καπως αγριο για μενα....ο χρονος κυλαει διαφορετικα. χαρηκα που σας ειδα μαζεμενους σχεδον ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Απριλίου 2013 #97 Share 7 Απριλίου 2013 Προσοχή τον bababrilio στο swap... είναι ικανός να fragάρι και τα fragάκια Παίδες ήταν ένα υπέροχο απόγευμα με τρελό γέλιο και πολύ καλή φιλοξενία από τον Γρηγόρη και την σύζυγό του..... παρόλα αυτά όμως του αδειάσαμε το ενυδρείο όπως διαπιστώσατε. Ποιος έχει σειρά να μας καλέσει για καφέ είπαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 7 Απριλίου 2013 #98 Share 7 Απριλίου 2013 Αυτός που ρωτάει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 7 Απριλίου 2013 #99 Share 7 Απριλίου 2013 πολυ ωραια δουλεια παιδες!!!! μπραβο σε ολους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 7 Απριλίου 2013 Author #100 Share 7 Απριλίου 2013 Παιδιά να σας ευχαριστήσω και εγώ για την παρουσία σας στην πρόσκληση μου, για το πολύ όμορφο απόγευμα και πάνω απ΄ όλα την δημιουργία μιας πολύ καλής παρέας με κοινό ενδιαφέρον που εύχομαι να μείνει αναλλοίωτη στον χρόνο, Γιάννη οι φωτό σου είναι απλώς υπέροχες, δεν λέω τίποτα άλλο, αλλά η φωτό που έβαλες τελευταία δεν είναι η αληθινή, αυτή είναι η αληθινή ούτε τον βράχο δεν μου αφήσατε χαχαχαχαχα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος